Saturday 31 December 2011

Tropska Interijer Dizajn Ideje

Sam jednostavno ljubav ide na moru. Svježi povjetarac, cool pijeska, one lepršav palme me opustiti i pomladiti na način da nema drugih stvari ili lokaciji može. To je razlog zašto, kada sam odlučio napraviti interijera moje kuće, prvo što palo na pamet je ići u tropskom stilu dizajna interijera. Tropska interijeri, ako je učinjeno na odgovarajući način, stvoriti na isti krajolik i pobuditi iste osjećaje u osobu koja samo na moru može. Stoga, ako ste previše more ljubavnika i tražite neke kreativne, ali moderna tropskih dizajn interijera ideje, evo nekoliko koje jednostavno ljubav. Pročitajte više o kući uređenje.
Tropska Interijer Dizajn Ideje
Namještaj, u tropskim kuća, namještaja koji je utkano izgleda vrlo dobro. Wicker namještaj ili namještaj od bambusa su idealan izbor. Ako vam se sviđa namještaja od punog drveta, možete ići u oraha ili tikovine namještaja. Njega treba uzeti da namještaj nije moderna izgleda, umjesto toga, ići za konzervativne, teške težine vrsta izgled. Što se tiče podnice od kuće, ići tvrdo podnice i izbjeći stavljanje bilo kakvih tepiha ili tepiha na podu.
Shema boja, dok birate boju tkanine ili zidova, držati boje koje su bliski prirodi, kao što su zelena, plava i bijela. Svjetlo bež i smeđi, koji podsjećaju jedan od pijeska, gel jako dobro s tropskim interijera, pogotovo ako se koristi za slikanje zidova. Ako vam se sviđa svijetle boje, a zatim da bi začinio tropskih uređenja, možete koristiti boje takvih boja koje podsjećaju na zelenilo i egzotično tropsko cvijeće. Highlights naranče, žuta, ljubičasta i ružičasta može oživjeti tropskih interijera.
Presvlaka; Kada se ide u za tropske dizajn interijera ideje, korištenje prozora zavjese je veliki br. Umjesto toga, koristite zamotana rolete od bambusa. Pilana kapke i drvene rolete su neke druge opcije koje možete koristiti na mjestu zavjese.To će vam dati prozora jedne nereda besplatan i jednostavan izgled, koji je najprikladniji za serene tropskim interijerima. Što se tiče jastuk pokriva, pokriva krevet i druge tkanine u kući su zabrinuti, ići za životinje grafike ili otisaka koji su podebljano cvijeća i zelenila na njima.
Pribor; dodaci su možda najvažniji dio daje svoju kuću tropska osjećaj. An pribor bez kojeg tropski interijer će biti nepotpun is biljkama. Iskoristite što više biljaka kao što možete i stavite ih u različitim ugla kuće. Biljke tropsko cvijeće će izgledati vrlo lijepo u tropskoj kući.
Dok odabirom zidnim i slika, potražite one koje su cvijeće, stabla, potok vode ili životinja na njih, u osnovi sve stvari koje podsjećaju na prirodu. Školjki i koralja se čuva u zemljanom vrču također izgledati jako cool i pilić u tropskim kući. Prilikom odabira pribor za vaš tropska doma, ne zaboravite otići moru, kao i suptilnosti je ključno da se sofisticirani tropska izgled.
Pročitajte više na: tropska soba Decor; Home interijera Ideje, Kako dizajnirati svoj početak, kao što možete vidjeti, tropskih dizajn interijera ideje su vrlo lako implementirati i može dati svoje kuće je vrlo prozračan i opuštajući osjećaj. Dakle, što čekate za? Idi početak rada na Vašoj ekspedicije stvaranja vlastite tropska kutak u današnjem svijetu!

No comments:

Post a Comment