Thursday 1 December 2011

Celtic Tattoo Heart

Sa tako mnogo tetovaža dizajne koji dolaze gore na tržištu, to je pravi tvrd izbor za svaku osobu koja je nova u tattoo svijetu. Iako postoje tisuće različitih tetovaža dizajne, a većina njih su povezani, odnosno povezano s određenim glavnim kategorijama. Kao na primjer, ruža, ljiljan, lotus tetovaže pripadaju kategoriji cvijet tetovaža, ptice, sova, itd. spadaju u ptica tetovaža kategoriji i tako dalje. Uz ove kategorije nalaze se dvije prastare kategorije tetovaže koje su vrlo popularni, viz. Celtic tetovaže i plemenske tetovaže. Kao i druge kategorije tetovaža, ove dvije kategorije su sastavljene od različitih tetovaža dizajne, ali sve od njih uključuju i neke posebne uzorak koji je identitet od ovih kategorija, pogotovo Celtic. Neka nas pogledajte na različite obrasce keltske tetovaže i kako se oni odnose se na keltski srce tetovaže.
Celtic Heart Tattoo Designs i uzoraka
Za razliku od bilo koje druge tetovaže, Celtic tetovaže su uglavnom izrađene od četiri kalupe; čvorova, križevi, spirala i koraka rad. Bilo Celtic dizajn tetovaža će imati barem jedan od tih uzoraka u njemu. Kao što ime sugerira, čvorova i cross dizajna izrađeni su od čvora i cross odnosno dok se spirala su povezane krugovima i korak rad uzorak ravnih linija koje izgledaju poput koraka. Ako ste izradu vlastite keltski dizajne srcu tetovaža, možete uključiti sva četiri uzorke u njemu. Više o keltski križ značenje i keltski križ tetovaža.
Govoreći o Celtic dizajnira srce tetovaža, nema mnogo dizajne dostupan. Međutim, možete doći do nove dizajne u bilo koje vrijeme. Sljedeće su neke jedinstvene Celtic tetovaža dizajne srce za vaša pomoć.
Celtic srce Spirale: Četiri obrasci Celtic tetovaže imaju različita značenja, pa je bolje znati Celtic srce tetovaža znači prije nego uzimajući bilo Celtic tetovaže srcu učinio. Govoreći o Celtic srce s spirals, to je jednostavan dizajn sa srcem okružen zamršen spirala dizajna. Uglavnom Celtic tetovaže su crno-bijele boje, no ostale boje mogu biti dodan. Kao primjer, možete dobiti roza srca okružen crnom spirale. To je jedan od slatka keltskog srce tetovaže za žene. Kako je ranije navedeno, svaki uzorak Celtic ima različito značenje. U slučaju spirale dizajna, značenje se temelji na smjeru spirale spin. Ako je spirala otvoren ili spin na desnoj strani, on je rekao da simboliziraju sunce i nebo, to je zato jer na desnoj strani vrti se vrti smjeru kazaljke na satu, što je upravo kao i predenje sunca. A ako se spirala otvaranje ili vrti u lijevo u pravcu, on je rekao da simbolizira Zemlju, jer je s lijeve strane vrti se u smjeru kazaljke na satu anti-, koji je rekao da se odnosi na Zemlju. Pročitajte više o ljubavi keltski čvor tattoo dizajna i keltski čvor dizajna i značenja.
Claddagh Tetovaže: Claddagh može se smatrati kao jedan od najboljih simbola ljubavi. Kada je riječ o Celtic srce tetovaže, prva slika koja dolazi nikome na pamet je čuveni okrunjen srce, koje nije samo tetovaža dizajn, ali također urezani u vjenčano prstenje. Morate se pitate što Claddagh je, Claddagh je okrunjen srce koje nježno drži dvije ruke. Kao i većina drugih srčanih tetovaže, Claddagh također simbolizira ljubav. Ruke i krune također imaju značenje, a ruke simboliziraju prijateljstvo, a kruna stoji za lojalnost. Općenito tri boje, crvena, crna i bijela se koriste za ovaj tattoo, međutim, možete dodati onoliko boja koliko želite. The Claddagh bitak srednje velikim veličine tetovaža, izgleda najbolje na gornjoj ili niže leđa, ruka i potiljka.
Celtic Heart Čvor Tetovaže: keltski srce čvor tetovaže su jedan od jedinstvenih tetovaža dizajne. Keltskih čvorova općenito predstavljaju neprestan proces, to simbolizira vječnu vezu između dvije stvari. Dakle, kada Celtic srce je s ugraviranim pomoć čvorova to očito znači da nikada kraj veze s voljenom osobom. Celtic srce čvor tetovaže također su učinjeno ljudi pate od bolesti srca. Kada je takav smisao namijenjen je, srce je prikazan stitched ili s povez. Klasična crno-bijela odijela boje ovog tetovaža dizajn najbolje. Govoreći o tetovaža mjestu, to tetovaža može obaviti bilo gdje desno od gležnja do zatiljka. Odaberite mjesto gdje se to može biti lako vidljiva. Pročitajte više na značenje ljubavi Celtic čvor.
Pročitajte više na:; Celtic tetovaže za muškarce, Celtic tetovaže za žene, a to je sve o Celtic tetovaže srce. Ovisno o tome tetovaža dizajn ste odabrali, poduzme odgovarajuće tetovaža brigu kako bi se izbjegle bilo kakve tetovaža infekcije. Dakle, sada da znate sve o keltskim srce tetovaže, možete doći sami jednom uskoro!

No comments:

Post a Comment