Monday 12 December 2011

Passion Fruit bilja

Native u Brazil, Paragvaj i sjeveroistočnom Argentina, strasti Plod je snažan penjač uzgaja za svoje okrugli ovalni, žute ili ljubičaste sočne plodove pune sjemenki. Jestivi plod biljke strast je poznat kao P. edulis pripadaju roda Passiflora, u obitelji Passifloraceae. Postoje dvije različite sorte ove vrste, žute i purpurne boje voća. A suptropska biljka, strast voće biljke je lako rasti penjač kao čeznuti kao ima mraz-free environment. Sa biljka strast voće, ne samo da ćete dobiti sočan voće, no velika strast cvijeća koji su jedinstveni i vrlo egzotično za pogledati.
Kako rastu bilja Voće muke
Biti tropsko voće, voće treba strast toplo umjerenim klimatskim područjima, ne previše vruće i ne previše hladno. Popularni voće, uglavnom koriste kako bi se sokovi od jesti kao voće, to je iznimno osvježavajući okus i okus. Vinove loze nije nemiran penjač sa puno svijetlo zelene tri lobed lišća.
Passion Fruit Sadnja; A biljka strast voće se uzgaja iz obliku kruške mali sjeme. Ako planirate žetve i razviti vlastite sjemena, dopustiti voće osušiti u spremište za nekoliko tjedana, te ih sijati odmah nakon uzimajući ih od njega. Odmah sjetva će osigurati bolju stopu preživljavanja. Svjetlo utrljati na sjeme prije sjetve duboko oko pola inch u najplodnije tlo, bit ubrzati postupak klijanja sjemena, u roku od dva do tri tjedan. Sjemena može biti izravno sijao, ili istanjena out kada su postali 10 inča visok. Strast voće biljka također mogu biti uzgojene iz reznica tvrdo. Odaberite reznice od godinu dana starog trske s minimalno četiri - šest lista čvorova. Umočiti ožiljavanje reznica hormona kako bi se olakšalo rooting. Cijepljenje je još jedna tehnika koja može biti u radnom odnosu propagirati vina strast voće.
Gospodinova krunica opskrbu biljaka; gospodinova krunica biljka raste punom suncu, ali ne u toplinu intenzivne klime. Oni će rasti u većini tala ali radije svjetlo za teške pješčane ilovače, a pH 6,5 - 7,5. Pripremite lokaciju obrade duboko i dodavanja puno organskih kompost. Gospodinova krunica vina rastu vrlo brzo proširila i sasvim malo, tako da se vino za jedan položaj je više nego dovoljno, drugi biljka loza mladice 5-6 noge Apart.
Gospodinova krunica biljka zahtijeva redovito zalijevanje na cvijet i voće. Suhog tla uzrokuje cvijeća i nezreli plod kap. Biti snažan vinogradara, strast voće biljke treba redovito gnojidbe pogotovo kada novi cvjetni pupoljci se pojavljuju i vina počinje voća. Gnojiva koja Izbjegavajte korištenje previše dušika, kao i dušik potiče višak lišće rast na trošak cvjetnice. Strast voće odgovara bolje tekuće gnojivo od granuliranih ili praškastih oblika.
Nakon što je loza se sadi, to ulog. Strast voćni biljke rastu u redu kad pruned i obliku imati središnje vođu. U ovom tehnikom, osim jedne od glavnih (središnjih) trske, bočnih izdanaka su obeshrabreni. Bočni izdanci su dopušteni oko dvije noge od tla na stabljici. Orezati vinove loze nakon berbe držati biljke produktivni održavanje snažan rast. Orezati daleko sve slabe i bolesne rast. If vinove loze zarazi teško, teško orezati desno do dolje nece napraviti veliku razliku u vino, on će pucati natrag u toplo godišnje doba.
Pročitajte više na:, Purple Passion bilja; Purple Passion Vine, gospodinova krunica biljka vina su skloni previše napada štetočina, svoj rod stalno napadaju ptice, nematode i puževi. Bolesti poput gljiva je još jedna biljka gospodinova krunica problema. Međutim, većina od njih mogu biti opremljene s štetočina sprej, osim pticama. Da bismo zaštitili urod, graditi mrežu oko njega. Odaberite voća minute ih vidite mijenja boju i uživati ​​u svoje žetve.

No comments:

Post a Comment