Tuesday 7 February 2012

1940 Fashion

Kada mislite da je natrag u vrijeme, znate da ima puno stvari za koje ste zahvalni, iako su u vrijeme događaja, to ne uvijek čini tako. Broj poput svjetskog rata također imali neke nejasne, ali pozitivnih učinaka. Jedan takav utjecaj je bio viđen u svijetu mode. Kada su ljudi napustili svoje domove položiti svoje živote za svoju zemlju i vjerovanja, svijet promijenila način odijevanja smislu bila definirana ranije. 1940-ih godina moda je jedan takav moderan puta koji je definirao stil izvješća u godinama koje dolaze.
1940 Era
U godini 1939 kada su Engleska i Francuska u ruku rukavica odlučio bijes rata na Njemačku, socijalna dinamika tog desetljeća pretrpjela neuspjeh. S rat, sve od hrane do odjeće bila je u kratkom opskrbe. Prije rata, pa čak i nakon toga, Paris je smatrao da je haute couture glavni grad na svijetu s Italijom dolaze drugi u redu. Kao što je ovih zemalja dobio zahvatila u Drugom svjetskom ratu, modni projektiranje, modne revije i odjevne industrije općenito diljem Europe i Sjedinjenih Američkih Država je udarac. Racioniranje nastala u ovim nemirnim vremenima, a vlada izvukao žice za kontrolu mode i nad-rashoda kako bi se spriječilo ljude iz potrošnje na luksuzne stvari nego osnovna potrebne stavke. Vlada kontrolirali količinu tkanine će se koristiti u haljini i napravio neki obveznih pravila u nadi spas smanjuje zalihe.
Kao rezultat toga, dame morao odreći nošenja svilene čarape, i napravio učiniti s Bobby čarape, šivajući šavova u suknje ili jednostavno brijanje off kose od svojih nogu. Slično tome, gospodo i žrtvovali svoje razraditi dvostruki grudi odijela i usvojila jednoredan odijela sa jednim nabrane hlače. Vuna, svila, koža, najlon, itd. su bili korišteni za izradu uniforme, pertle, padobrane i druge predmete potrebne u ratu. Kako je vremena bila teška, muškarci i žene porasla na prigodu i nije odustao od rata ili mode.
1940 modne trendove
Napravite učiniti i popraviti je filozofija tog doba. Za razliku od ranijih vremena, fokus okrenuo lakši krpe s uvođenjem različitih tkanina materijala. Žene radije šira ramena i padding za to bio je dodan u njihovu odjeću. Sa čarapama se oskudno, 1940 modna vidio žene genijalno crtanja linije na stražnjem dijelu noge, dati dojam da su nosili čarape. Manje materijal korišten za suknje i jakne, i time su postali kraći. Desetljeće prije, što se smatralo kao drsko šokantno poput žene nose hlače, postala uobičajena događaj, iako hlače preferira žene su labave kombinezone ili hlače s čizmama.
Peta je još uvijek krase dame s improvizacija blagi platformi. Swing suknje su mnogo u potražnje u tim vremenima, s cvjetnim printevima dominira dizajna tijekom ranih 1940-ih i geometrijske uzorke postaje popularan stil izjavu o kasnih 1940-ih mode. Kada se Pariz i Milano su bili odsječeni od ostatka svijeta u borbama, Sjedinjene Američke Države modni dizajner morao osloniti na svoje wits, umjesto uzimajući 'inspiriran' svojim francuskim i talijanskim kolegama, stvoriti nešto iz plave. Oni dočarao sportsku koja je spremna nositi i praktične za žene don.
Rat je imao sličan ripple efekt na 1940 modi za muškarce. Prsluk je nestala, i svijetle boje kravate širokog je došao u modi. The Zoot odijelo je još jedan od 1940 modne trendove koje je uglavnom nosili afro-američke i meksičke američkih mladića u Sjedinjenim Američkim Državama. The odijela su Zoot širok nogu i visoko-struka hlače s dugim kaputima. Nošenje takvih ruho dao ljudima u doba rata je potrebno mnogo povjerenja, ali zbog racioniranja i vladinih ograničenja, te vrste odjeće bila je smatraju izravnu buntovnički, pa čak i nerodoljubiv.
1940 Hair Fashion i šminka
Iz šešira, šminka za krpe, 1940 modni trendovi su sivilo i zgodan, ali žene u 1940-ih nisu dobili obeshrabreni zbog nedostatka sadržaja, činili su jednu stvar koju žene najbolje učiniti, to jest, accessorize. Oni čuvaju svoje duge pramenove kose i uvijen ga dati upečatljiv izgled. Jedan od berbe 1940 frizura je stvaranje role gornjeg niti kose i popravljajući ga uz pomoć Bobby igle. Preostala dlaka je ostala otvorena i uvijen iz krajeva. Djevojke koriste jarko crveni ruža za usne skrenuti pozornost na svoje lice. Maskara postao mora imati stavke u torbici dame, ali Zanimljivo je eyeliner je samo primjenjuje na gornjem kapku oka.
Kako je rat prestao, štednje modnog svijeta također je došao do kraja. Ženstvenost u stil odijevanja vratio na sliku i narod radovao pobjede ekstravagantno oblačenje i sebe indulging. Dakle, kasnih 1940-ih modnim trendovima je ogroman kontrast do odjeće nosili tijekom ranih 1940-ih.

No comments:

Post a Comment