Tuesday 21 February 2012

Naslovnica Ideje Bar

Bar kod kuće je nešto što većina ljudi žele imati. Home bar je ne samo velika pogodnost, ali je također pristupačan. Što je više? Ona dodaje konačan stil element na svoju kuću. Pa, ako planirate da ima jedan u svojoj kući, samo čekati. Nabavite neke korisne savjete i dom bar ideje iz sljedećih stavaka, koje će vam pomoći imati velik obličje ovdje.
Gdje Postava Tvoj Home Bar?, Koja su moguća područja vaše kuće, gdje možete imati bar? Pa, dopustite mi da vam kažem da bar treba imati poseban prostor koji se može iskoristiti za zabavu i party bilo koje vrijeme bez uznemiravanja drugih područja vaše kuće. Podrum Bar je definitivno ono što većina od vas će biti pitate. To je definitivno odlična ideja. Kako o koristeći potkrovlju površine, ako je dovoljno velik? To sigurno će biti pametna ideja da se pretvoriti vaše neiskorištenih potkrovlja u uzbudljivu kući bar. Možete provjeriti zanimljive podrumu bar ideja i podrum bar dizajna.
Materijal; Je li to drvo ili nehrđajućeg čelika, koji će biti primarni materijal koji se koristi za bar dekor? Dok većina od vas možda odlučiti za popularne drvo dekor, možete definitivno eksperimentirati s drugim elegantan obličje materijala. Mramor, kamen i koža su dobre mogućnosti za provjeriti. Dok se da plastika dekor je velika potražnja i jeftin kao, koža ima svoj jedinstven šarm. Pa, ako vjerujete da je mramor je nešto što si ne možete priuštiti, možete samo odabrati one classy mramor ili granit laminata i igrajte se cijeli dekor home bar.
Tema, Odlučivanje temu za projektiranje vaš dom bar je puno pomoglo. To je jedan od doma bar dizajn ideje koje će osigurati uniformnost u cijelom dekoracije ovog područja. Kao i ako ste sportski entuzijasta, možete imati sportski temu. Za one nakaze automobil, jedan od najboljih home bar ideja je da se automobil temu. Također možete imati temu specifičnih boja kombinirani. Pa, mi ćemo raspravljati o više boja u slijedećem stavku. Seljački tema će elegantan obličje bar. Početna bar ukras ideje za kompliment tu temu su dodavanje drveni ormari, stolovi, stolice i drvo zid ploče na tom području.
Boje, boje za dom bar u suštini trebaju biti blistave. Jedan od classy doma bar ideja je da se crvene i crne, crvene i smeđe ili crne i bijele boje kombinirani. To znači da u kući bar namještaj i zidne boje, sve treba istaknuti da su ova kombinacija funky ukupni učinak. Od police i bar stolice do rasvjeta i pribor, sve mora biti u bojama teme. Također možete pokušati druge drečeći kombinacije kao što su crna i narančasta, ljubičasta i zelena, ljubičasta i crna ili žuta i narančasta.
Essentials, dok check out razne ideje kući bar, važna stvar koju mogu zaboraviti je namještaj. Upućivanje pravo Raspored sjedenja s ljubavlju sjedala, kauč i stolice, što se uklapa najbolje ovdje i najbolje potrazi counter je od velike važnosti. Morate se odlučiti, njegov oblik, materijal i boja. Opet, police je nešto što vam svibanj zaboraviti o tome. Morate imati dovoljno prostora za pohranu kako bi trebalo zaliha. Hladnjak, cjedila, mješalice i čaše ne može biti zaboravljena. Dodavanje cijeli zabavni centar, ne samo glazbeni player je također među najboljima kući bar ideje.
Rasvjeta, a sada, ovo je glavni element među raznim home bar ideje. Imaš pravo rasvjetnih tijela je neophodno stvoriti pravo raspoloženje u kući bar. Jedan od važnih male kuće bar ideja je da imaju dovoljno osvjetljenje na šalteru, a također u neposrednoj blizini prozora za isticanje tih područja. Možete se odlučiti za disco kugla, konačan komad za spicing do doma bar. Također možete dodati velik obličje udubljenjem rasvjeta na stropu, a posebno iznad pulta ili iz granica ove sobe. Također možete imati egzotičnog raspoloženje svjetla za označavanje nekih određenih područja vašeg doma bar. Tiffany lampe su među najbolje pribor i načine kako bi osvijetlili ovo područje. Također možete imati trendi matirano viseće svjetiljke odgovarajućih boja. Pročitajte više o tome kako izgraditi bar.
To su neke ideje, koji kada se provodi s pravom može vam pomoći imaju prekrasan dom u potrazi bar. Kombinirajući ove ideje doma bar sa svoje vlastite ideje i kreativnost izgraditi dom otmjen bar odražavati vaš ukus i osobnost. Živjeli!

No comments:

Post a Comment