Saturday 11 February 2012

Staklena pločica backsplash Ideje

Kuhinja backsplash je istaknuti dio cijele kuhinje dekor. Imajući u backsplash impresivan materijal i dizajn mogu dati poseban šarm cijeloj kuhinji. Postoje mnoge stvari kao što su trajnost i jednostavnost čišćenja koje treba uzeti u obzir kada odaberete materijal za iste. Staklo crijep backsplash postaje mnogo popularan ovih dana zbog zadivljujući izgled daje na cijeli prostor. Staklena pločica backsplash daje prekrasan pogled na kuhinju. 'Lako čisti' karakterističnim za to je ono što ga čini tako popularni. Staklo nije porozna tako da oni odoljeti mrlje, plijesan, plijesan te i možete lako dobiti ih očistiti s bilo koje deterdžentom. Ovdje su neke pločica kuhinje staklo backsplash ideje kako uljepšati vaše kuhinje.
Opcije u staklu Tile backsplash
Staklenog mozaika, Ako se pitate kako stvoriti šareni backsplash staklo crijep, staklenog mozaika je odgovor. Staklene pločice dostupne su u velikom broju boja. Tako se pločice u različitim bojama te ih koristiti zajedno kako bi stvorili jedan prekrasan mozaik, lijepu kuhinju backsplash! Možete uzeti u obzir razne mogućnosti izgleda za uređenje pločice za ovu backsplash. Pročitajte više o backsplash pločica dizajna.
Single stakla, jedna od najpoželjnijih lako čisti kuhinju backsplash ideja je pomoću pun list staklo. To u osnovi će preskočiti korištenje malih pločica i talog, stoga, pružajući plain površine. Imate mnogo mogućnosti u toj, poput instaliranja list dizajner stakla. Možete imati dekorativno staklo list ima dizajna na dva ugla. Ovdje se nalazi više backsplash pločica ideje.
Etch ili vitraž Pločice, jedan od elegantnog izgleda staklo crijep backsplash ideja je da se odluče za ugraviran stakla pločice. Postoji niz pločica backsplash uzoraka i dizajna na raspolaganju u ovoj kategoriji. Možete imati one s posebnim dizajnom na svaki crijep ili onih koji čine kompletan dizajn kada je instaliran u grupi od četiri. Mat završiti ugraviran stakla izgleda vrlo lijepo. Također možete ići za šarene vitraž pločice i imaju lijep dva napregnut dizajner backsplash spreman.
Slikarstvo staklene pločice, staklene pločice Slikarstvo je cool ideja. Možete imati male uzorke naslikao koristeći akrilne boje na svakoj ili alternativne crijep imati classy backsplash. Možete se odlučiti za šablone za savršenstvom. Jedan od najboljih staklenih pločica backsplash ideja je da imaju ugraviran stakla pločice i dalje boje dizajna preko njih da imaju velika potražnja području.
Staklo kocke, koristite staklene kocke je jedan od klasičnih staklenih pločica backsplash ideje. To izgleda vrlo otmjen i dati kraljevski dodir za kuhinju. Postoje razne staklene kocke dostupni na tržištu. Ovi dolaze u različitim nacrtima, boja i ugrađen dizajna i slike kao dobro. Možete imati kuhinju backsplash pojedinačnih raznobojnih staklenih kocki ili multi-stakla u boji kocke ovisno o ostatku kuhinje dekor.
Dakle, to su bili neki od načina za korištenje backsplash staklo crijep. Ideje navedene mora se provoditi u skladu s Vašim postojećim kuhinja dekor, posebno kuhinja ormarića i countertop oko backsplash. Sjetite se da staklo backsplash nije jeftin izbor. Pa, izgleda konačan kuhinja svakako će vas koštati nekih dodatnih dolara ili eura! Osim visokih materijalnih troškova, naknade za montažu su također viši zbog težak zadatak stakla rezanje. Zapamtite da odaberete jedan od gore navedenih staklo crijep backsplash ideje je definitivno pametna ideja. Ali ne zaboravite pozvati iskusnog i profesionalnog instalirati isti kako bi dobili najbolje rezultate od ovaj delikatan materijal. Također injektiranje treba biti zapečaćena uredno i redovito. Morate držati čistim talog imati savršeno izgleda backsplash. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment