Sunday 19 February 2012

Kuhinja pregradnja na proračun

Svaka osoba bi žele da njihova kuhinja biti udoban i dobro opremljen sa svim najnovijim sadržajima, opreme, counter vrhovima, a što ne. No, nisu svi sretni da imaju dovoljno novca na ruke da biste dobili njihov san kuhinja. To naravno, ne bi trebalo odvratiti od izrade male promjene u vašoj kuhinji za početak, posuditi je novi, moderan izgled. Dakle, ako želite znati kako obnoviti kuhinju na proračun, a zatim u nastavku su neke inovativne ideje o kuhinja pregradnja na proračun, koje ćete naći vrlo korisne. Pročitajte više o kuhinji ukrašavanja.
Kuhinja pregradnja ideje na proračun
Prvenstvo, prva stvar koju biste trebali učiniti kada se planira na kuhinje pregradnja proračuna, identificirati promjene koje želite napraviti u vašoj kuhinji odmah. Na primjer, ako je najvažnija stvar koja vam je potrebna u kuhinji je više prostora, a zatim provesti novac koji imate, o kupnji kabineta. Isto tako, napraviti cijeli popis svih promjena koje želite napraviti u kuhinji, počevši od najvažnije do najmanje važne. Tada kao i kad imaš novaca, započeti izradu ovih promjena u redoslijedu važnosti.
Kuhinja Kabineti, ako ste mislili na uklanjate svoj kuhinja ormarića, jer oni izgledaju stare, kreativan način promijeniti njihov izgled može biti da ih prefarbati i dodavati nove šarke i vuče na njih, a ne zamjenjivati ​​ih u cijelosti. Međutim, ako je cijeli izgled ormarića koji niste zadovoljni s, zatim na redizajn cijelu kuhinju područje će zahtijevati mnogo novca. Dobar izbor koji će spasiti svoj novac u ovom slučaju, bi se ići u za pre-proizveden kredenac sustave koji se prodaju na tržištu ovih dana. Ove koštaju puno manje od hiring usluge profesionalnog kabineta za kavu. Pročitajte više na završnu obradu kuhinja ormarića.
Kuhinja counter vrhovima, iako granit i drugih prirodnih kamenja idealan su izbor za kuhinju counter vrhova, ali oni zaista mogu patiti vaš džep. Dakle, kada razmišljate o kuhinja pregradnja na proračun, odaberite projektirana kamena, napravljen od drobljenog kvarca i polimerne smole, koja je jednako trajan, ali troškovi malo manje. Drugi stvarno jeftini, ali dobra opcija je da ide u za keramičke pločice counter vrhova. Oni dolaze u širokom rasponu boja i stilova, a može čak biti instaliran od strane osobe koja sebe ili za sebe. Pročitajte više o kuhinjom countertop ideje.
Kuhinja aparati, idealnom slučaju, kada na uskoj proračuna, te bi trebao ulagati u osnovnim i potrebne kuhinjskim aparatima, kao što su hladnjak, mikrovalna pećnica i štednjak s dva gorionika. Možete nadograditi da ima više od sofisticiranih i modernih uređaja, ovisno o korištenju i naravno svoj proračun, u kasnijoj fazi. Branded i dizajner uređaji koštaju puno više od redovne one, iako nema puno razlika u njihove mogućnosti i kvalitete. Dakle, izbor za vas, pri kupnji aparata za ići u redovne one, umjesto marke. Također, mnogi brandovi dolaze s Štednja sheme kao što su niske kamate kredita, a ponekad čak i bez kamate kredita, pa ako mogu dobiti branded uređaj pod takvim shemama, ići za to. Isto pravilo vrijedi pri kupnji kuhinja je sudoperi i slavine. Odaberite osnovne, funkcionalni modeli, umjesto dizajner one, kao jedina razlika između njih je u stilu i dizajnu. Kvaliteta i funkcija su gotovo identične.
Pročitajte više na:; Troškovi Kuhinja pregradnja, kako prepraviti Kuhinja, Kuhinja Renoviranje planova; Nadam se gore navedene savjete i ideje će biti korisne za vas kada je pokušavao kuhinja pregradnja na proračun. Jedan od posljednjih tip prije nego što sam odjaviti - ako ste stvarno kratko na proračun, što možete učiniti kako bi vaše kuhinje novi izgled, da je jednostavno slikati u svijetlim novu boju. To je više nego dovoljno da živnuti interijera Vaše kuhinje, dok imate proračun u mjestu da bi druge promjene.

No comments:

Post a Comment