Sunday 19 February 2012

Gas logova: plinski kamin trupaca i Vent besplatno plin Trupci

Popularnost plina prijavi se povećava svake godine. A uz to, proizvođači planiraju razne poteze kako bi se zadovoljile sve veće zahtjeve. Postoje samostojeća plinske peći i kamin sadržane jedinica, pored ostalih, koji se može montirati na zidove. No, problem s tim aparatima je da ostatak proizvodi, uglavnom dobiva pohranjena unutar interijera doma.
Plinski kamin logove su podigli mnogo pitanja u svijesti ljudi. Oni su dostupni postaviti za LP (propan) ili prirodni plin. Za plin kamin dnevnika, jedan će zahtijevati da imate drvo-gorenje kaminom uz pristojan dimnjak sustav instaliran.
Plin Trupci su dostupni u tri osnovna tipa:
Ventilirani Trupci: Hrpe ljudi ići u ventilirani plin logove jer to još uvijek ocijenjeno među najpopularnije one. Oni su uglavnom dostupni u dužinama od 12 do preko 60 godina. Osim masivne duljine, oni su također dostupni u širokom rasponu stilova i završi. Neki od njih koriste više realan zamjena drvo vatra. Više realno izgleda, veća cijena plina dnevnika. Ventilirani logove su također praktični drvo vatra zamjena. Oni su dizajnirani da nalikuju hrast, američki orah, breza i mnogo takvih vrsta drva. Djelotvornosti ventilirani trupaca je prilično na niskim strani u odnosu na druge dvije vrste dostupni. To zapravo znači da bi oko 10% topline se vraća kući. Preostali ide gore dimnjak.
To je sjaj žar koji dodaje da je izvorni šarm i realističan izgled odzračiti dnevnika. To je zato što namjerno spaliti plin i uzrokovati žuti plamen, što zauzvrat simulira drvo. These ventilirani trupci su također vrlo fleksibilan i može biti oblikovan kao na tvoj zahtjev. To može biti ganut okolo, a također su dostupni sa daljinsko upravljanje kako bi se korištenje plina trupaca jednostavan posao. Također se mogu dodati žar, oslikavanje češera, grana, trupaca i sl. dodatne ventilirani prijavite plin su idealan izbor za one, koji su na vidikovcu za više realan požara.
Vent besplatno plin logova: To uvijek su opremljeni kisi senzor također poznat kao ODS. To je osmišljen kako isključiti plin prije nego ugljični monoksid dosegne vrlo opasne razine. Dobar način da bi se instalirati detektori ugljičnog monoksida u sobi. To su jeftin način za staviti svoje pameti voljno, umjesto brige o razinama ugljičnog monoksida.
These odahnuti besplatno plin logove su također vrlo popularna i danas usporavaju odgovara prodaju plina izbacuju dnevnika. Bilo je puno rasprava o konceptu spaljivanja goriva kod kuće i naknadne posljedice na kvalitetu zraka nakon toga. Otvora besplatno prijavljuje nemaju žute plamena, a ne kao realan kao ventilirana plin dnevnika. To je samo zbog manjih BTU ocjena i čist dizajn gori. Vent besplatno plin logove su također umotan u kontroverzu. Oni su poznati da uzrokuju nemir za ljude koji pate od dišnih problema.
Budući da se može smatrati kao na otvorenoj vatri, toplina proizvedena može oštetiti područje iznad vent besplatno plin zapisnik. Dakle, provjerite imate zaštitne obloge za one objekte.
Djelomično ventilirani plina logova: Ovo kombinira značajke ventilirani i oduška besplatno plin logove. Uz ove vrste plina logove, možete zatvoriti zaklopku kamin. To rezultira mnogo topline u sobi, a po-proizvodi prolaze kroz dimnjak. Oni su čak i koristiti manje BTU-a u odnosu na druge vrste plina dnevnika.
Sigurnosne mjere za plinski kamin logova:; Kada koristite plin logove, uvijek držati otvoren kamin. ; Ne ostavljajte vent besplatno plin logove bez nadzora. ; Dopusti neke svježem zraku da uđu u sobu kad logove su gori. ; Vent besplatno plin logove imaju tendenciju da se generirati mnogo topline. Stoga bi bilo kakvih zapaljivih daleko od tog određenog područja.

No comments:

Post a Comment