Tuesday 14 February 2012

Kokice Stropna Uklanjanje

Sean volio stare kuće, a jedina stvar koja smeta mu je strop kokice koje su postale žuta s dobi. On je htio da ga maknuti, ali je znao da će morati uvjeriti svoje roditelje o tome na prvom mjestu. Da biste to učinili, on ih je odveo u dućan home poboljšanje u blizini, gdje polaznik pokazao im je novi strop tretmane koji su dostupni na tržištu. Sutradan Sean mogao čuti svojim roditeljima govori u svojoj sobi u utišao tonovima. Kao što je sjedio jesti svoj doručak, njegova majka ušao i staviti brošuru o stol i rekao to je ono što tvoj otac i ja bih na mjestu kokice stropa, nadam se da vam se sviđa previše? Ako ne možete odlučiti što će izgleda dobro!
Kokice Stropna - Što je to?
Uglavnom, kokice strop je termin koji se koristi za sprej-on ili boje-i na zvučnu tretman koji često koriste u američkim stambenu izgradnju u 1960 i 1970.
Kokice strop ima teksturu sir i prije je bio korišten za pokrivanje izrade siromašnih u privrženosti i snimanja na drywall i pomogao eliminirati reflektira zvuk i odjeci. To je bio u kasnim 1970 je da azbest je bio zabranjen što se odrazilo i kokice stropovima kao što su sadržane azbest.
Kokice Stropna Uklanjanje
Neke od stvari koje će zahtijevati ukloniti kokice stropa su:; Neki Drywall šmirgl papir, nekoliko Kemijska Krpe; neke jasne plastične folije, Zajednički Nož; Neki Spoj Drywall zglob; sprej bocu napunjenu vodom, a koraci koji će vam pomoći uklonite kokice stropu su navedene u nastavku:; Prije svega uklonite sav namještaj iz sobe, a zatim stavite plastične ili pad krpe na pod. To je učinjeno kako bi se zaštitili podu i uhvatiti nered. ; Sada ukloniti sve rasvjetna tijela (osobito one na stropu). Kazeta one na katu previše, kako bi se osiguralo da voda ne dospije u njih. Nakon ovog koraka će osigurati da nema slučajnog oštećenja. ; Sada postaviti ljestve točno gdje želite započeti rad i korištenju prskalica, sprej vode na dijelovima stropa. Navlažite područje opet ako kokice strop je teško ukloniti. , Nakon što je učinio, odaberite drywall joint nož u najširem širine i koristiti ga struže strop. ; Držite na s tom akcijom dok ste uklonili sve teksture. ; Za završetak procesa, pričekajte da se stropovima na suho, a zatim pijesak cijelom prostoru koristeći list srednje borbenost šmirgl papir. Koristite fino borbenost suhozidom papirom za brušenje drugi. , Nakon što ste nastavili sve korake, provjerite strop usko i popuniti sve gouges ili grube spotova za suhozidom joint spoj. Dopusti spoj na suho prije sandpapering. , Nakon što ste uklonili kokice strop možete se odlučiti za druge opcije home poboljšanje na raspolaganju.
Kokice Stropna Uklanjanje Savjeti; Ako je Vaš strop je više od 20 godina i mislite da postoji svibanj biti azbest u njemu, ne zaboravite testirati svoje strop. Da biste to učinili, možete poslati mali uzorak na EPA certificirani laboratorij. Pričekajte za rezultate prije početka projekta, jer je poželjno postaviti certificirani izvođač azbest uklanjanje ukloniti strop u prisutnosti azbesta. , Dok uklanjanjem kokice strop, nositi neke staru odjeću, šešir, naočale i masku protiv prašine. , U slučaju da se planira ponovno tekstura stropa, ne morate provesti završnoj fazi koraka.

No comments:

Post a Comment