Sunday 12 February 2012

Prom šminka

Sandra je bio idući u biti 17 u par dana, pa je ona već presretan. Za dodavanje joj uzbuđenje maturalne noći je oko kutu, prije nego što joj je rođendan. Bila je na sve vrijeme visoke. No, odjednom nešto sinulo na nju, da ona nije ni imao pojma o tome kako ići o svom make up na tako-jako-važan dan. U došao njezina majka, dok je razmišljam o njoj make up, a zatim, da je! Njezina mama joj neki iznenađujuće savjete.
Jeste li ikad bili u ovoj situaciji? Ili je to će biti slučaj za neke od vas? Ako je bivši, možda čitajući ono što dolazi gore, učinit će vas ugodno nostalgičnu. S druge strane, ako je potonje, da se tekst može pomoći da izgleda kao da je potpuno vaš dan! Tako visiti tamo, jer ovdje je sve o prom šminka!
Kako to učiniti Prom šminka
Oči reći sve, da biste započeli s oka šminka primijeniti oka liner na svoj gornje kapke pomoću delikatna moždani udar tekućine brod, koji će se luk na krajevima za različite i dramatičan učinak. Crtica od duljenja maskara na vanjskom rubu gornjeg liniju trepavica za one nevjerojatno kovrčave trepavice. Slijediti da svjetlucavo sjenilo imaju blagi nagovještaj blistati ću dodati da je glamur dodir na svoj prom make up. Bilo da je prom šminka za plave oči ili prom šminka za zelene oči, izbjegavajte podudaranje sjenilo s bojom haljine. Pogledajte što odgovara vašoj koži ton i tena, kao i sjenila za oči treba da kompliment vaše kože. Pročitajte više o; dramske šminke oko očiju Ideje, Prirodne šminke oko očiju; Pročitajte moje usne Pa, imamo puno opcija kada se radi o usana. Primjena dosta balzam za usne prije d-dan. Dok je uzimajući spremni za D-dan, osigurati da vaše ruž traje. To možete učiniti tako što svoj temelj dolje preko tvojih usana, a zatim outlining sa usna liner. Slijedite da bojanje usana s istim liner. Sada se primjenjuju ruž za usne, osušiti jednom i prah, onda opet primijeniti i osušiti. To bi trebalo osigurati da vaš ruž ostaje cijelu noć. No, nositi jedan u torbi, samo u slučaju.
Mršava pitanja; Vaša koža treba biti jasno što je moguće prije maturalne večeri. Ako imate neujednačen ton kože ili imaju acne, korektor kao i temelj (točno od kože) će biti potrebna. Make up spužva pomoći će vam da temeljito se uklapale u temelj i osigurati da ne postoje granice između čeljusti, vrat i prsa. Primjena krema prije nego što idete o prom make up će dodatno pomoći čine kako bi se uklapale dobro. Koža naglašavajući proizvod može vam dati savršen izgled - svjež i svjež izgled! Dodaj na to, nijansu rumenila, srodan hladu svoje boje kože.
Od Make Up Ideje?; Ako na sve što su od maturalne čine ideje za vaš pogled na veliki dan, dobro, najlakše riješiti ovaj problem je da čine kao što je celebrity. Provjerite svoje poglede na internetu, a ako ste idući u dobiti tvoj gore napraviti učinio u salon, uzeti ispis koji izgledaju, tako da osoba koja se dobiva točnu predodžbu o tome kako i što učiniti. Nije li to najlakše učiniti za prom šminka? Pročitajte više o tome kako primijeniti šminka.
Ok, to su bili nekoliko stvari o tome kako to učiniti čine točno. To je vrijeme za neke savjete u vezi maturalne šminka!
Prom Šminka Savjeti; Izbjegavajte fokusirajući se na više od jedan aspekt vašeg lica. Ili neka vaše oči ukrasti show ili one tople i 'poutful' usne. ; Uvijek držati upijajući papir u slučaju nužde i mrlja ulja na one masne područjima na vaše lice. ; Nositi haljinu prije nego što odete o make up kako bi izbjegli bojenje svoju haljinu. ; Nositi ove, nikad ne znate kada ćete morati njih - Lip gloss, kopče za kosu, Mints i mini-dezodorans. ; Biti jasno o ako želite prirodni izgled ili dramatičan izgled i odaberite čine stavke u skladu s tim. ; Vraga! Gotovo da možete ići ranting o šminka ideje za maturalne u nedogled! No, te su opće smjernice o cvrčanje šminka ideje za maturalne!
Na kraju, budi ono što jesi, pustiti kosu dolje i ne trebate biti previše svjesni o prom šminka! Samo se opustite i vremena svog života! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment