Monday 13 February 2012

Home Pejzaž Design: Softver i web stranice online

Tržište krajolika dizajn je gromak. No, ono što je gromak uz to je tržište on-line softver koji zapravo pomaže vam dizajn krajolika za vaš vlastiti dom. Mislim da je briljantan inovacija. Prednosti istog su višestruki. Ne samo da vam uštedjeti novac na koju će biti davanje na profesionalnu landscaper, također ćete zaista biti stavljajući sebe u dizajn. Svaki kutak u vašem domu sada može biti odraz vas i vaše obitelji.
Ljudi u Sjedinjenim Državama potrošiti ogroman novac u krajobraznoj arhitekturi kao svojstvo se smatra najvažnijim velika ulaganja. Uostalom, to je investicija koja će donijeti godina užitka, mira i harmonije na vaše imovine. Međutim, vrlo je važno da razumijete sve aspekte uređenja tako da se novac ne izgubiti i to da svoj krajolik arhitekti ne možete prevariti. Također, vrlo je bitno da shvatite da krajolik bi trebao odražavati vašu osobnost, a ne obratno. Zato nemojte pretjerati ništa.
Iako odabirom krajolika dizajn za svoju kuću, s obzirom na geografske i klimatske uvjete vašem području je od najveće važnosti. Na primjer, planiranje bujne zelene livade graniči s egzotičnim cvijećem u području gdje je suša je visoka mogućnost da bi bilo vrlo glupo. Nasuprot tome, rock vrt u kamenjar će biti fantastičan ideja. Također, u području gdje je voda dostupna u obilju oko godinu dana, značajke vode kao ribnjak koji odražava se nebo i okolnih površina može dodati dubinu i dimenziju vaš krajolik.
Uz softver, postoje i veliki broj on-line web stranice koje pružaju pomoć. Neke web stranice su u vlasništvu profesionalnih landscapers koji ispunjavaju svoje web stranice s prekrasnim slike onoga što bi mogli vaš dvorišta u. Međutim, neki su u to za čisti užitak za uređenje i ispuniti njihove web stranice s vrlo koristan dom krajolik dizajn ideje i savjete.
Neki od jednostavan za korištenje i jeftin krajolika dizajn softver dostupan za dom krajolik dizajn preko Interneta su:; Plan 3D: je online krajolik dizajn servis koji pomaže vam da stvorite dom krajolik s značajke dostupne za šetnje, vozi, patios, stabala i sadnju . To vam omogućuje Vam da vidite dizajn iz bilo kojeg kuta. ; Instant Architect Home (Broderbund Software): osigurava sposobnost za dizajniranje vlastitog doma ili krajolik i vrlo intuitivno u prirodi. Dakle, bez prethodnog iskustva je potrebno. ; Ograde i Gates: softver pomaže dizajn ograde i vrata u umjetnički način. Ona također pruža popis svih materijala koji će biti potreban za izgradnju ograde nakon dizajna je završena. , 3D Home Architect Home & Landscape: pružiti jednostavan za korištenje kuće i krajolika dizajn rješenja, koja također sadrži potpuni skup alata za dizajn krajolika. Koristi najnoviji dizajn tehnike i tehnologije kako bi projektiranje vrlo ugodno iskustvo. ; 35 Do It Yourself Backyard Projektni planovi: omogućava izgradnju 35 različitih projekata za vaše dvorištu. Ona omogućava kombinaciju 10 baca, 3 kazališnih kuća, 3 sjenice, 3 arbors, 2 piknik stolovima, na palubi, a nemilost, sandbox, ograda i loveseat. To je vrlo jeftin softver i dozvola ispis planova. ; Realtime Landscaping PRO (IDEA Spectrum): pomaže Vam predočiti i najzahtjevnije projekte krajolika dizajn. Koristeći najnovije napretke u 3D tehnologiji, čak i početnici će jednostavno pronaći na plan i vizualizirati dizajn ideje. ; Realtime Landscaping PLUS (IDEA Spectrum): pomaže u stvaranju visoko realističan 3D i fotografija krajolika na temelju dizajna. Ovaj softver je idealan za kuće, kao i profesionalnih dizajnera. Plus Stvar je u tome da nema CAD ili prije arhitektonski iskustvo je potrebno. ; Realtime Landscaping FOTO (IDEA Spectrum): olakšava uvoz fotografije vaše imovine i dizajn krajolika. Opet, bez CAD prije ili arhitektonski iskustvo je potrebno. , Home je gdje ćete ići na kraju dana. Dakle, to je vrlo važno u kući vas ne dominiraju. Umjesto toga, to bi trebalo biti gostoljubivi i toplo. Držite sve to na umu prije nego što počnete landscaping. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment