Sunday 19 February 2012

Rukavac Tetovaže za dečke

Rukavac tetovaže imaju različite žalbe na to što su napravili niša s muškarcima i ženama. Kao što je popularna tema, ručni tetovaže su uglavnom malih dimenzija i gotovo jeftin da bi učinio. Bilo koji tip zgloba tetovaža dizajne može biti upozoreni i prilagoditi širok raznolikost ideja. Koji je razlog zašto, ručni zglob tetovaže za dečke vodi na novu razinu. Neki od najsunčanije i poznati ručni tetovaže su plemenski, keltski čvor-djelo, havajski, i zvijezde. Također, boje često se dodaju kako bi se poboljšala ukupnu vizualnu od tetovaža. David Beckham, Megan Fox, Lidsay Lohan, Avril Lavigne i Eva Longoria, svi imaju prekrasan ručni tetovaže koje su dostojan hvale. Let's pogledajte kako možete dobiti vaš vlastiti vrlo ručni zglob tetovaže za dečke u različitim uzorcima i bojama. Pročitajte više o zvijezdu zglob tetovaže.
Zglob Tattoo Ideje
Iako su mnogi tetovaža fanatika odabiru dobiti natopljene nad njihovim wrists, to još uvijek nije zajedničko mjesto još. Sa tona mogućnosti za istraživanje iz, zglob tetovaže su u potrebi za neke appreciators. Ako ste contemplating na različite ideje zglob tetovaža, postoje tri osnovne opcije možete odabrati iz, kao što je wraparound tetovaža (koje krugova cijeli zglob), jednog dizajna ili sliku (ili na unutra ili na vrhu u zglob) , i riječi, imena ili fraze (to ima posebno značenje za vas).
Wraparound Rukavac Tetovaže za dečke: "Ovo zglob tetovaža dizajne dodavanje njuh i vizualni apel cijeloj umjetnosti i ručnog zgloba, kao dobro. Bilo koji tip teče dizajna koji se može proširiti preko cijelog ručnog zgloba i / ili dvostruko leđa na sebe najbolje radi. Tribal zglob tetovaže za dečke je najpoželjniji jedan za wraparound tetovaža. Ostali primjeri uključuju plamenu, vinova loza, Celtic tetovaže, i bodljikava žica. Također, neki citat, rečenica ili fraza na raznim jezicima osim engleskog, kao i sanskrit ili drugih trčanje font mogu pomoći dobiti bend pravo. Pročitajte više o narukvica tetovaže na zglob.
Single Dizajn Rukavac tetovaže za dečke; Mnogi ljubitelji tetovaža su otkrili da jednu sliku ili dizajn izgleda mnogo ljepši i seksi, što u odnosu na wraparound ili određene izgovorene riječi. Najpogodnije mjesto da biste dobili ovu vrstu tetovaža će biti u unutrašnjosti u zglob. Iako je koža na unutrašnjem zglob je mnogo mekši, ima znatnu količinu boli da se bavila. Popularni zglob tetovaže za dečke su Kanji znakova, krunice, zodijak znak, cross, plemenske tetovaže, Celtic i dizajna.
Riječ Rukavac Tetovaže za dečke, riječi ili imena nešto / nekoga važno da možete otvoriti vrata za stotine mogućnosti za ručni zglob tetovaža dizajne. Možete eksperimentirati različite riječi koje vas inspiriraju, kao što su san, disati, živjeti, slučajno, Bog, obitelj, ljubav, jednostavnost, mijenjati, svrha, disciplina, vrsti, i vjere. Izbori su dosta i da će se usuđuješ da se s jedinstvenom idejom samo za sebe. Također, možete odabrati dvije suprotnosti i tinta ih na oba zapešća pokazati krajnosti. Na primjer, žive i umiru, zemlje i neba, ljubavi i mržnje, yin i yang, ili ono što vidite i ono što ste dobili. Bilo kakva snažne riječi i izjave, koje ste prošli i vidjeli u vašem životu može inspirirati tetovaža.
Kao što sam spomenuo ranije, boli za dobivanje zglob tetovaža je visoka. Igla će se neposredno iznad ručnog zgloba i kosti blizu tankim slojem kože. Dakle, dno crta je, to je obično bolno. Uz fizičku bol, dolazi druga vrsta boli, krije zglob tetovaže. Za žene, to je teško problem jer ih možemo sakriti ispod pribor kao što su narukvice i ručni satovi. Naprotiv, ručni zglob tetovaže za dečki mogu biti druga priča, jer ne možete jednostavno držati nosio majice s dugim rukavima svih vremena. U konzervativnom radnom okruženju, morate biti oprezni o tome kako zglob tetovaže za dečki će raditi. Bez obzira što se odlučite, tetovaža, bilo gdje na vašem tijelu, je opredjeljenje na svom vjerovanju i stvarnog bića.

No comments:

Post a Comment