Friday 10 February 2012

Uklanjanje decal

Naljepnice različitih uzoraka i grafike postali su vrlo popularni u ukrasni osobne automobile, ostala automobila, gitare i plastične površine. Možete dati osobnu notu takve stvari pridržavaju naljepnice za privlačan fraze i dizajna. Oni se koriste često kao oznake u flota vozila vladine agencije za laku identifikaciju. Naljepnice su dostupne u obliku kore-i-stick, voda-dip i vode tobogan sorti. Primjena im nije problem, samo trebate da biste bili sigurni da nema mjehurića. Međutim, za decal uklanjanje, potrebno vam je puno strpljenja i jednostavan materijal popustiti pridržavanje ljepilo.
Decal Uklanjanje Savjeti
Bilo da ste u potrazi za auto decal uklanjanje ili prozor decal uklanjanje, upute su gotovo isti. Glavna briga u bilo kojem od ovih projekata štiti boje, dok uklanjanjem ljepljive ljepila. Bez skladu decal uklanjanje savjete, tragovi ljepila ostataka često ostaju, čak i nakon što je zadatak je završen. I grubo rukovanje može oštetiti površinu primijeniti. Da bi izbjegli takve brige slučajevima, odnose se na sljedeće informacije koje se odnose na decal uklanjanje smjernice:
Primjenom topline; Za ovaj način, trebat će vam pištolj topline (ili sušilo za kosu), nožem za mješanje, ljepilo maknuti i očistiti papirnate ručnike. Prije svega, topline mali kutak preslikača s topline pištolj. Korištenje kit nož, lift kutak preslikača i vučenje daleko nježno. U teškim područjima, podgrijati decal da bi ga povodljiv i dalje piling. Nakon što uklonite decal, zasititi ljepilo ostataka s remover i obrišite papirnatim ručnikom. Saznajte više o odvođenje topline pištolj boje.
S hladnom kremom, najjednostavniji i troškovno učinkovit način da se bave starim Decals koristi hladno vrhnje. Nanesite malo hladno vrhnje preko preslikača i neka ga sjesti za pola sata. Provjerite da li možete skinuti naljepnice ili ne. Ako ne, primjenjuju se neki još i dopustiti krema prodrijeti u preslikača za još 10 minuta. Zatim, pokušajte povlačenjem iz jednog kuta. Nemojte se upuštati u brzom piling ili drugo, preslikača će suza.
Rješenje za čišćenje, čišćenje pomoću domaće rješenje je na snazi ​​za rad decal uklanjanje. Pripremite rješenje kombinirajući 2 dijela jelo deterdžent i 1 dio alkohol. Dab ovaj sredstvo za čišćenje na decal uz pomoć pamuk loptu. Razmislite reapplication na mokro naljepnica pravilno i, popustiti ljepilo. Zatim, koristeći krpu krpe, utrljati na području dok ste dobili osloboditi od decal, kao i ljepila. Znati više o naljepnice za automobile.
Bijeli ocat, bijeli ocat je dobra alternativa za prozor decal uklanjanje. U slučaju decal koji je primijenjen u zadnje vrijeme, jednostavno ga dabbing s vodom i scrapping s kit nož dovoljno za to uklanjanje. Za otporna na decal, primjenjuju bijeli ocat preko njega pomoću sprej bočice. Kao što je naljepnica upija ocat rješenje, možete ga lako strugati s nožem za mješanje ili glup kuhinjski nož.
Ako je gore načine za uklanjanje decal ne rade van, kupiti tkanina omekšivač i koristiti ga, kao i po uputama. Traži za kvalitet brand koji ne utječe na boje. Za sigurnosne svrhe, proći kroz upozorenja koje se spominju u letku od proizvoda za čišćenje prije nego što ga koristiti izravno. U većini slučajeva, trebate podnijeti zahtjev omekšivač preko preslikača s sprej bocu, ostaviti za određeno vrijeme i to koru daleko. Neuspjeh pratiti sjedi vrijeme može uzrokovati gubljenje boje, koje ne će vam se svidjeti pod svaku cijenu.

No comments:

Post a Comment