Friday 24 February 2012

Kratki Moderna frizura

Došlo je vrijeme kada se dugo tresses smatrale su se mitski i potpuno zanosan. Sada je vrijeme kratko i energičan kosu da se sported svi - od slavne osobe na djevojka ili dečko iz susjedstva, svatko ima kratke frizure. Naravno, to ne znači da sportski duga kosa je uncool ili nije trendy. Dugi tresses su jednako primamljiv. Ipak, ako ste prebiraše preko kratke moderne frizure i žele novi izgled, dobro, pokušajte bilo koji od ovih! Pročitajte više na kratkim frizurama.
Kratki Moderna frizura za žene
U naletima, kao što ime sugerira, ovaj stil izgleda kao da je kosa bila sjeckani bez odgovarajuće frizure na umu. Ali to je točno svrha. To je namjerno učinjeno neuredan izgled i uključuje samo britva izrezati slojeviti stil, siromaštvo bez dodatnog održavanja. To je mekani i vrsta raščupane kose. Iako ovo izgleda casual, to može biti pravi glamuroznom stilu i ako je učinio ispravno provodi. Pročitajte više o stylingu kratku kosu.
Slojeviti kratku frizuru s Bangs; Pa, ako niste baš u korist gubitka na dugo tresses i ne žele nasjeckajte off duljina puno, ovo je za vas. To je slojevita kratku frizuru, ali s bangs, tako da čini svoj izgled kose manje kraće.
Bob Cut, Prilično veteran među frizure, bob izrezati i dalje ostaje jedan od najatraktivnijih tražio nakon modernih frizura za djevojčice. Štoviše, teško je reći je li to ikada idući u izaći iz mode. Ono što još uvijek čini ovaj frizura jedan od trendy one se prostor daje za varijacije. Od slojeviti asimetričnim u uglatu bobs, ime ti je i to je tamo. Kada imate dugu kosu, probati za asimetrični izgled, zajedno s bočnim swept bangs u prednjem i super kratke u leđa. Pročitajte više na:; vrlo kratkom frizura za žene; Kratki Haircuts za žene, Pixie, Svaka rasprava o tome kratke frizure neće biti napunjen bez rasprave o ovoj frizuru. Ali, hej, čekajte up! Ovaj trendy i jazzy frizura nije za onesvijestiti srca djevojke! To je stvarno jako kratke frizure i vašeg lica značajke kao što su naglašeni ništa s tim stilom. Dakle, morate znati ako ga možete nositi off, jer je samo za bold žene. Briga i održavanje je minimalno, a možete podmiriti za bilo koju duljinu udobna za vas. Pročitajte više na tanke kratke frizure.
Kratki Moderna frizura za muškarce
Caeser Cut, Ah, sjetite se George Clooney u oceanu na 11 i nastavaka? Pa, Caeser rez je točno da je jedan. Rez je da počnete kratak. U tom stilu, kosa je slojevita 1 ili 2 cm sve oko glave. Nakon rez, dlaka je četka naprijed pokriti čelo koristeći debela ili tanka šiške, dodati fijuk na frizuru. Ovo je vrlo čest među kratak moderne frizure Što se tiče muške frizure u pitanju.
Trg Black; Koristi se samo na stražnjem dijelu glave, može se udružio s još nekoliko frizura. Pravac preko leđa od vrata se koristi u tom stilu, gdje je rez je u osnovi oblik boxy. Kosa se ne sužava na sve. U stvari, to je ostavio dugo za označavanje oblika reza. To dobro radi u tandemu s posadom rez, koledž ili čak i stan vrhu.
Kruzni; Stožasti odnosi se na frizuru učiniti pažljivo rezanje kose koristeći ili škare ili škare, za stvaranje gladak prijelaz između različitih hair duljine. To se može učiniti na 2 načina - dramatično jasan prijelaz ili više teče i mekši izgled. Ovo je drugi stil koji se može kombinirati s nekoliko drugih.
Stručni / Poslovni Sviđa mi se; Minimalna gnjavaža, održavanje i izgleda uredno. To je kako profesionalni rez može biti definirana. To je tradicionalni i klasičnih frizura i budite uvjereni da nikada neće izaći iz mode! U ovom rezati, kosa sjeckani dovoljno dugo da se brushed na stranu ili na strane razdvojio i kosa ima tendenciju da konus na kraće dužine kao i ona ide natrag. To odgovara gotovo svi muškarci u gotovo svim zanimanjima, što ga čini još više održiv. Pročitajte više o načinima na stil kratke kose.
Emo frizura, resice, kratka frizura, čupav, neke su više moderne kratke frizure Osim ovih, koji su prilično popularni. U konačnici, to sve ovisi o tome kako ih možete odnijeti i je li u skladu s oblikom lica.
Dakle, što si ti će se izabrati, bezobrazan pixie ili bold bob? Što god odaberete, izgledati dobro, osjećaju izvrsno!

No comments:

Post a Comment