Friday 17 February 2012

Električni bojler problema

Bilo da je bilo koji od kućanskih aparata, kvar na bilo kojem od njih mogu poremetiti vašu rutinu. Čak i više tako da, ako aparat razbijanje dolje je vaš električni bojler i da je u zimi! To je teško naći nekog popraviti svoj grijač u zimskim mjesecima kada mećava blokirala ceste. Upravo u vremenima poput ovih da čovjek kuće je pozvan da popraviti stvari, a vi morate poduzeti električni bojler za rješavanje problema na svoju vlastitu. Naravno, niste sami, a mi smo tu da vam pomoći! U ovom članku, ja podijeliti neke jednostavne savjete o električnoj ispravljanje grešaka bojler koji bi mogli učiniti posao jednostavnijim za vas.
Električni bojler: Radna
Električni grijač radni mehanizam je prilično jednostavan. Voda se zagrijava električnim grijačem, a njegovo djelovanje je kontroliran od strane dva termostata. Kao što otvorite slavinu tople vode, hladne vode dobiva uvodi u spremnik pokreće termostat da biste išli na grijanje element. Kako se voda zagrijava za postavljanje termostata temperatura, djelovanje grijača opet se isključuje po drugi termostat. Tu je obično anoda štap unutar spremnika privući i filtriranje nečistoća iz vode. Pusti nas da vidi što su zajedničke probleme koje treba rješavati u električni bojler tople za popravak.
Rješavanje problema Električni Grijači vode
Svaki mehanički izum ima bezbroj i jedinstvene načine razbijanje dolje! Sustavi grijanja kao što je električni bojler nisu iznimka za ovo. Sam raspraviti neke od glavnih problema koji muče električni grijači vode koje dolaze s priloženom spremnik za vodu. Prije nego što počnemo rješavanje problema bilo koje vrste, koje je potrebno poduzeti neke mjere predostrožnosti. Zatvorite dovod vode na grijač i isključiti električne energije isporučene na njega. Neka nas imaju simptom-mudar pogled na električni bojler za rješavanje problema tehnike:
Simptom # 1: hladnu vodu!; Ovaj simptom označava ukupno neuspjeh glavni cilj grijanja mehanizma! Ovo je najčešći električni bojler rješavanje problema.
Uzroci: Postoje tri moguća razloga za neuspjeh grijanje, koji vi svibanj biti u stanju prepoznati nakon što je pogled na kutiju s osiguračima ili prekidačem. Ili je visoka temperatura sklopke (aka EKO-Energetski cut off) mogu imati iskočio dovodi do prestanka grijanja akcije ili gornjih i / ili manja termostati mogu potpuno su propali. Zadnji scenarij je grijač neuspjeh.
Što učiniti: Ako primijetite da je grijanje je zastao zbog okidanje temperature sklopka, onda samo ponovno ga vratiti u normalno funkcioniranje. Provjerite da li bilo koji od termostata nije uspio pomoću voltmetar i zamijeniti ih vratiti normalno funkcioniranje. Konačno, ako je grijanje element nije uspio tada, mora ga zamijeniti. Pročitajte više na vodi zamjenu grijač element.
Simptom # 2: Voda smrdi, a ponekad, vi svibanj lice situaciju u kojoj je topla voda smrdi. To je električni bojler za rješavanje problema problem koji je dobio ništa za napraviti sa njegov mehanizam.
Uzroci: Ovaj svibanj biti zbog djelovanja određenih bakterija u vodi i drugih nečistoća.
Što učiniti: Kako voditi brigu o ovom problemu, preporučljivo je da očistite spremnik temeljito i instalirati vode filter i omekšivač koji tretira vodu prije njenog ulaska u spremniku.
Simptom # 3: niskih voda temperature, a to je jedan od najčešćih problema vidi u električni bojler.
Uzroci: Najvjerojatniji uzrok je nižu postavku na termostatu koji je uzrok grijanja da prestane na nižim temperaturama ili nije uspjela potpuno. Drugi razlog može biti neuspjeh grijača.
Što učiniti: Ovisno o uzroku, ili podići termostat temperature ili zamijeniti grijanje element.
Simptom # 4: sigureca curi, često zajednički problem je curenje u ventil za rasterećenje tlaka.
Uzroci: Ventil za smanjenje tlaka dolazi u rad kada se temperatura zagrijane vode je previsoka. Drugi uzrok može biti visoka pritisak vode ili ventil za neuspjeh.
Što učiniti: Ako je visoka temperatura Termostat je krivac, a zatim obaranje termostat postavke temperature će se pobrinuti za problem. Ako visoki tlak je uzrok problema, onda dodavanjem pritiska smanjuje ventil u opskrbi liniji će voditi brigu o problemu. Ako je ventil nije uspjelo, onda ne postoji mogućnost, ali da ga zamijeni.
Pročitajte više na:; Problemi Hot bojler problema; bojler Problemi, najbolju Electric Hot bojler, ako ste razumjeli rada na električni bojler, popravljajući to će sigurno biti lakše. Nadam se, ove jednostavne električni bojler savjeta za rješavanje problema vam pomoći i da možete uživati ​​u toplu vodu kupke u miru! Amen!

1 comment:

  1. Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { agbazara@gmail.com } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti slavlje Nove godine Hvala još jednom Dr. Azbazaru

    ReplyDelete