Saturday 18 February 2012

Self štavljenje losion

Štavljenje tijelu da biste dobili da tamne još atraktivan i glaziranje boju kože, nije tako novo za sve nas. Solarij prvenstveno je učinio za sunčanje, koja je kasnije dobio na zamjenjuju druge metode kao što su korištenje solarija štavljenje kreveta i losionima za tamnjenje kože. Self štavljenje je jedan način, što je sigurnije i lakše nego sunčanje, a također štedi vam iz plaćati visoke cijene za one koji skupe solarija. Korištenje self štavljenje losion je najbolja dostupna opcija za vas, ako ste ne igra za solarij ili sunčanje.
Self štavljenje koji se također zove kao sunless štavljenje, zapravo sigurniji način da biste dobili taj željeni brončani izgled, bez uzimajući opekline ili rak kože, koje su glavne nuspojave za sunčanje i solarija! Self štavljenje je način tamnjenja, koji uključuje primjenu određenih kemikalija na kožu. Ove kemikalije evociraju stanice kože, kako bi dobili efekt koji je sličan sunčanje. Self štavljenje uključuje pozitivne učinke solarija sa smanjenim rizikom od nuspojava sunčanje i / ili solarija. Pročitajte o suncu i sunless štavljenje kao dobro.
Što je self štavljenje losion?
Self štavljenje losion je jedan od načina da dobijete sunless štavljenje. Ima puno self štavljenje proizvodi dostupni u različitim oblicima kao što su štavljenje sprejevi, mousses, štavljenje gelovi i suncanje pilule. Među svim tim proizvodima, self štavljenje losion je prisutan u obliku krema. To daje tamno i brončani ton za vašu kožu. A self štavljenje losion sadrži prvenstveno dihydroxyacetone (DHA) kao aktivni sastojak. DHA je zapravo šećer koji se dobiva iz biljaka (kao što su šećerna repa i šećerna trska) i fermentacijom s pomoću glicerin. DHA reagira s amino kiselina koje su prisutne u koži epidermis. Ova reakcija ne zahtijeva suncu i nema bolesne efekte na koži kao dobro.
Osim DHA, postoji nekoliko sastojaka koje su prisutne u self štavljenje losion. Među tih sastojaka, tirozin je važan sastojak, koji je aminokiselina. Tirozin potaknuti proces stvaranja melanina u koži i pomaže vam da dobijete tamniji ton kože. Afamelanotide je još jedan lijek, koji je reklamirao biti učinkovit način sunless štavljenje. Afamelanotide je sintetički oblik prirodnih hormona koji stimulira melanocite. Istraživanja o njegovu sigurnost i učinkovitost su još uvijek pod napredak i stoga njegova upotreba je također malo kontroverzni.
Self štavljenje losion Savjeti
Primjena self štavljenje losion zahtijeva puno prakse, kao i strpljenje. One ne mogu dobiti savršen preplanulost nakon jedne primjene self štavljenje losion. Također morate zapamtiti da pomoću self štavljenje losion redovito, može dovesti do katastrofalno 'orange preplanuo', nego brončani ten! Umjesto dobivanje potišten, slijedite ove jednostavne savjete koji vam predstaviti najbolje načine primjene self štavljenje losion. Najvažnija stvar za učiniti prije nego što aplicirate self štavljenje losion je piling kože, pravilno. Koža piling dovodi do uklanjanja mrtvih slojeve kože s površine kože. Postoji nekoliko načina za piling kože kod kuće, koje možete pokušati, prije nego što čak i razmišljati o sebi štavljenje losion.
Također je važno održavati vlažnost vaše kože. Da biste to postigli, početi koristiti velikodušan količine kvalitetnih krema, pogotovo nakon što se kupke. Budite oprezni primijeniti odgovarajuću količinu hidratantne kreme na kožu područjima kao što su koljena, koljena i gležnjeva. Ako su ti dijelovi tijela ostaju suhi, onda oni mogu uživati ​​u self štavljenje losion i dovesti do pjegav sunčanja. Primjena self štavljenje losion u kupatilu, osobito odmah nakon kupke, je svakako loša ideja. Vlage i topline koja je prisutna u kupaonici može vas znoj tijekom primjene smanjuje učinak vašeg self štavljenje losion i uzrokuje drippy mrlje na koži.
Uvijek uzmite dovoljno vremena da se primjenjuju losion na željeni dio tijela. Self štavljenje losion treba vremena da se suha i stoga, ne prerušiti se odmah nakon njegove primjene. Self primjene ovih losione je uvijek lukav posao. Za bolje rezultate, koristite lateks rukavice ruku. Da biste dobili bolje rezultate uz primjenu losiona na ključnim područjima kao što su leđa, ruke i gornji dio stopala, uvijek koristite vlažnu trokutastog šminka spužva. Ovaj spužva također odlično funkcionira kao aplikator za sebe štavljenje losion za lice.
Postoji puno inkvizicija među trudnice o sebi losionima za tamnjenje kože. Self losionima za tamnjenje kože su sigurniji od drugih štavljenje metode, ali one nisu preporučuje izbor tijekom trudnoće. Kao i koža dobiva preosjetljive tijekom trudnoće, najbolje je konzultirati opstetričar, a zatim ići za self štavljenje losion tijekom trudnoće.
Također pročitajte na:; najboljih self kožara, Bronzing losion, self štavljenje savjete, većina self štavljenje losione su FDA odobren i oni također se sastoje nekoliko pomlađivanje kože vitaminima i mineralima. Ovi sastojci čine ih sigurno za kožu, ali samo kada se koriste u ograničenim količinama. Kao posljednji bilješku savjet, sugerirao bih vam da odaberete samo štavljenje losion, koji se sastoji SPF (Sun Zaštita Factor), od 15 do 30 SPF. Pa, to je sve o "self štavljenje losion '. Nadam se da članak gore je bio koristan za sve vas!

No comments:

Post a Comment