Sunday 19 February 2012

Koža Namještaj Čišćenje Savjeti

Koža je izdržljiv i svestran tkanina koja se koristi za izradu niz stvari poput namještaja tkanina, odjeće, obuće, torbe, itd. Kada je u pitanju vlasništvo kožni namještaj u vašem domu, morate držati ga čistim i urednim za održavanje ljepotu kože. Bilo je to kožni kauč, kožna naslonjača ili stolica koža, kožni namještaj izgleda lijepo samo kad je pravilno održava i čisti. Čišćenje kože namještaja je vrlo jednostavan, ali morate držati nekoliko stvari na umu. Svaki kože mrlju treba tretirati različito i stoga bi trebali biti svjesni točan tehnika za čišćenje raznih mrlja na koži. Dakle, jeste li spremni naučiti kako se čisti kožni namještaj? Zatim uzeti pogled na ove metode na čišćenje kože namještaja kod kuće.
Najbolji način kako očistiti kožni namještaj
Čak i ako vaš kožni namještaj ne bi obojeni, trebali biste očistiti kožni namještaj jednom u neko vrijeme. To čišćenje pomaže u održavanju sjaj, uklanjanje tijela ulja, prljavštine i znoja na koži površine. S obzirom na nastavku su razne metode za čišćenje kožni namještaj, naravno.
Opće Čišćenje: uvijek možete otići za čišćenje kože namještaj s octom, kada želite očistiti kožni namještaj za opće održavanje. Jednostavno dodajte jedan dio octa na dva dijela hrane razreda laneno ulje. Izmiješati ih zajedno i primijeniti smjesu na površini kože uz pomoć mekom krpom. Nanesite smjesu u kružnim pokretima i ostavite na koži površine za 10 minuta. Buff primijenjenih smjesu uz pomoć mekom krpom i vaš kožni namještaj je očišćen. Pročitajte više na kožu čišćenje.
Mrlje tinta: Koža je upijanja i tinta može pigment kože ako ne poduzeti brzu akciju. Svježe mrlje od tinte su vrlo lako ukloniti u odnosu na stare mrlje. Za svježe mrlje tinte možete pokušati čišćenje vaše kože namještaj s alkoholom. Iverak komad pamuka s alkoholom i nježno ga utrljajte preko umrljana područja. Zatim suha koža tretirana površina s fenom postaviti na minimum.
Grease Mrlje: Briljantin mrlje su formirane na kožni namještaj zbog prolijevanje masnu hranu predmeta ili bilo koja tvar sadrže ulje. Upijajući od ulja na površini kože je prva stvar koju biste trebali učiniti kada vaše kože namještaj obojeni masti. Zatim, jednostavno staviti neki puder na umrljana područja da upije ostatak ulja iz kože, a kasnije obrišite puder. Ne nanositi vodu ili bilo koju drugu tekućinu kada kožni namještaj je bojen s uljem ili bilo koje druge masne tvari. S obzirom na nastavku su neke savjete za čišćenje kože namještaj.
Koža Namještaj Čišćenje Savjeti; Koža je porozan i upija i stoga biste trebali očistiti odmah kad se dobiva zamrljana. Inače prolivene tekućine će se apsorbira u kožu i zatim čišćenje postaje vrlo teško. ; Izbjegavajte oštre kemikalije poput onih koji sadrže amonijak, za čišćenje kože namještaj. , Dok su opći čišćenje kožni namještaj, uvijek vakuum kože površine i prašine u cijeloj. , Nemojte držati kožni namještaj u izravnom sunčevom svjetlu ili u blizini bilo kojeg drugog izvora topline. ; Različiti tipovi kože zahtijevaju različite metode čišćenja. Dakle provjerite da li koristite ispravan način za čišćenje kožni namještaj. ; Izbjegavajte korištenje sapuna sedlo i laka za čišćenje vaš kožni namještaj. , Mrlje su vrlo lako ukloniti, budući da voda isparava jednostavno. Ali, nemojte koristiti bilo koji fenom za isparavanje vode i pustite da voda ispari, naravno. Možete Pat suhu površinu suhom krpom.; Pročitajte više na:; kožni namještaj skrbi; Kako očistiti kožni namještaj, kožni namještaj za njegu i čišćenje: "Ovo su neke savjete i metode za čišćenje kože namještaj. Preporuča se da, ako ste svjesni odgovarajuće tehnike za čišćenje kože namještaja, trebali biste konzultirati stručnjaka. Koža je vrlo luksuzan materijal koji obogaćuje home dekor samo ako ste držati ga čistim i urednim. Srecno.

No comments:

Post a Comment