Tuesday 28 February 2012

Peacock Tattoo

Paun tetovaže su jedan od rijetkih tetovaže koje su ne samo lijepe, ali su dublje simbolično značenje, a time zadovoljavaju oba kriterija idealna tetovaža. Izuzetna ptica, paun, sa svojim izrazito šarene i blistav perje, jedan je od amazing tetovaža koje netko može imati. Neusporedivu ljepotu pauna ptica, a posebno perje, fascinantan su ljudski um od pamtivijeka. Paun tetovaža dizajne su oduvijek pokušavali uhvatiti ljepotu i eleganciju ovog egzotičnog ptica. Međutim, paun tetovaža ne samo poželjna za njen izgled, ali i za simboličko značenje u prilogu ove ptice.
Što Peacock Tattoos Mean?
Paun može predstavljati više različitih stvari u različitim kulturama diljem svijeta. Međutim, ono što odmah dolazi na um s spominjanje njegova imena, ljepote i elegancije. U isto vrijeme, paunovo također zalaže za ponos i aroganciju, što implicira izraz 'ponosan kao paun'. Paun je nacionalna ptica Indije, drži prilično sveto mjesto u indijskom kulturom. To može biti široko naći u velikom broju indijske hramove, a poznat po svojoj sposobnosti ubiti zmije. Ona ima ugled za bitak imun na ugrize zmija, a krv pauna je vjerovao da otjerati zlih duhova. Paun je i veličanstvena ptica, čije perje je dobio mjesto u kosi Gospodina Krišne.
Musliman legende s druge strane, govoriti o prisutnosti pauna na vratima raja. Osobitoj uzorak rep perja pauna je u usporedbi s očima, i tako, ova ptica je poznato da imaju sto očiju. Prema mitu, te oči su vjerovali da bi mogli vidjeti skrivene grijehe. Čak iu ranim kršćanskim vremenima, oči pauna se smatralo da simbolizira svi-viđenje crkve. U ranom kršćanstvu, paun je također simbol uskrsnuća, zbog svoje jedinstvene kvalitete dobiti ljepše i atraktivan perje, svaki put kad se baca stare. Dakle, u kršćanstvu, hinduizmu i islamu, paunovo se može naći da imaju povezanost s božanstvom. Međutim, u drevnim mitovima Egipta, Grčke i Rima, paunovo perje i bili su povezani s potpuno različite stvari. Paunovo perje u tim kulturama su smatrani kao "zlo oči '.
Peacock Tattoo Ideje
Paun tetovaže su jedan od rijetkih tetovaže koje se uistinu može zarobiti očima promatrača. Većina pauna tetovaže za žene i muškarce su velike, kako bi se uhvatiti zapetljan dizajne na toliko divio paunovo perje. Pero ove izvanredne ptica uvijek šareni, što vam daje priliku da istražite sve moguće kombinacije boja. Boja izabrana za stvaranje pauna tetovaža može igrati vrlo važnu ulogu u izradi tetovaža stvarno divan. Cijeli paun, s perjem opisan u detalje može izgledati senzacionalno na bilo kojem dijelu tijela. No, u posebno, paunovo tetovaže može biti odličan kao i leđa, ruke ili rukav tetovaže.
Oni u potrazi za mali paun tetovaža također mogu ići na tetoviranje paunova pera, jer to također predstavlja isto simboličko značenje. Možete postaviti ovu vrstu pauna tetovaže pješice. Jedan pero može izgledati posebno velik na podnožju, u neposrednoj blizini gležnjeva. Žene bi također naći veliki staviti ovu vrstu tetovaža na njihove strane i donjeg dijela leđa regiji. Paunovo perje može se ugraditi s ostalim tattoo dizajna stvoriti neke jedinstvene tetovaže. Saznajte više o:; paunova pera tetoviranje, donjeg dijela leđa tetovaže za žene, mala stopala tetovaže, Dakle, ovo su neke od ideja za paun tetovaže. Ali, i vi možete stvoriti neke od amazing tetovaže, jednostavno pomoću malo svoju maštu i kreativnost. Najvažnije, međutim, da je odabrati pravu boju shemu koja nadopunjuje vaš ten, i tetovaža koja odgovara vašoj osobnosti i elegancije.

No comments:

Post a Comment