Sunday 12 February 2012

Nova Početna Kupnja Savjeti - Kako kupiti kuću

Kuća je izrađena od zidova i greda; kuće je izgrađena s ljubavlju i snovima. Sasvim odgovarajući citat zar ne? Kuća postaje dom kada ga ljubav i svoje snove su povezane s njim. To je također ono što se događa kada su se kupuju kuću. Vi svibanj imati vidio bezbroj kuće, u bezbrojnim ulicama, u bezbroj neighborhoods.but kada se povežete s tim jednoj kući, na toj jednoj ulici, u tom jednom susjedstvu, našli ste vaš dom!
No, kupnja kuće nije tako jednostavno i ako je ta kuća je biti doma onda je odluka postaje još teže. Prije nego što se odlučite na kupnju kuće trebate razgovarati neke stvari s članovima svoje obitelji. Ako ste u braku, a zatim vaš suprug treba biti u na u njoj i ako imate djecu onda svoje mišljenje također treba uzeti u obzir.
Stvari koje treba učiniti dok lov kuća - savjeti kupnji kuće
Dakle, dok ste kuću lov, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako bi vaš traži lakše. Ovdje su neki home kupovina savjete:; prvi korak trebate poduzeti je dobiti popis agenata koji su kupnja i prodaja kuća u tom određenom području ste odlučili da želite živjeti u. agenti su važni za kuću lov kao i oni znaju sve unutar savjeta i trikova koji vam mogu pomoći u pronalaženju savršene kuće. , Nakon što ste dobili sebe popis agenti, morate odabrati jedan agent, koji je prikladan u pomažući vam sa svog doma kupnje. Važno je da vaš agent biti prikladne kao što je on će biti osoba koju ćete komunicirati sa i koji će biti sastavni dio vašeg savršen dom. , Odlučite se na proračun s vašeg agenta. Važno je da to učinite prije nego što počnete gledati na kućama. To je zato što vrijeme je dragocjeno i ne možete gledati kod kuće bez proračuna na umu. Odlučite proračuna, nakon ozbiljnih procjena, ovisno o Vašim mjesečni i godišnji prihod. Nakon što su proračun u vidu, lov kuće će ići brže. , To je najbolje da se odlučite na području prije nego što počnete tražite kuća. Ne postoji točka u besciljno gleda na kuće kad ne znate kakav području želite živjeti u. možete poželjeti sigurno susjedstvu koje je u neposrednoj blizini škole za svoju djecu. Ili ako imate kućne ljubimce želite jedan pored parka. Uzmite ove stvari u obzir i odlučuju o području i onda otići van kuće lov. , Ako ste se odlučili da kupuju stare kuće nije za vas, onda postoji nekoliko stvari koje treba razmotriti u kupnji nove kuće. Provjerite jesu li svi propisi su ispunjeni i sve formalnosti su potpuna. Uzmi pomoći svog agenta u to kao on zna najbolje. , Provjerite kući vam se sviđa vrlo blisko. Pobrinite se to je sigurno, da Tlocrt je prema vašim potrebama. Provjerite zidova, struje, održavanja. Provjerite je li kuća je kvalificirani jedan, kao što u njemu je prošao sve potrebne kontrole. ; Na kraju svega toga, pobrinite se da je kuća koju odaberete jedan koji želite, a ne onaj koji jednostavno odgovara Vašim zahtjevima. Da to mora ispuniti određene uvjete kao što su budžet i lokacija, ali kuća nije dom do se osjećate ugodno s njom. Ne zaboravite da kupujete kuću je velika, odgovornost i velika odluka. Odaberite mudro.

No comments:

Post a Comment