Wednesday 29 February 2012

Egipatski Tattoo Designs

Drevni Egipat bio je poznat kao jedan od najnaprednijih i razvijena civilizacija na svijetu. Egipćani su imali postignut je izvanredan napredak u području umjetnosti, književnosti, itd. istraživanja i otkrića također pokazuju da se umijeće izrade tetovaža je bila poznata Egipćanima i također je jedan od uobičajenih praksi koje su prihvatili. Povijest i kultura drevnih Egipćana izuzetno mistificira koja još uvijek plijeni ljudi diljem svijeta. Stoga, nekoliko simbola i dizajna koji pripadaju posebno drevne egipatske kulture koriste se kao tetovaža simbola i danas su vrlo omiljene među većinom stanovništva. Neka nam se pogled na neke od najpopularnijih i strašan egipatske tetovaža dizajne.
Egipatski Tattoo Designs i značenja; Egipćani koristili su hijeroglifi ili sustav pisanja koji se temelji na simbolima i slikama. Ti drevni egipatski simboli se koriste kao tetovaža dizajne danas. Sljedeće su neke od najpopularnijih egipatskih tetovaža dizajne koristi i danas.
Eye of Horus, a "Ankh" ili oko široko identificiran i koristi simbol egipatske kulture. U davna vremena, on predstavlja život i bio je stoga jedan od simbola poštuju. Među različitim nacrtima Ankh, Eye of the Horusa je više popularan kao što stoji za sreću. Oko Horusa, također poznat kao oku Ra, vjeruje se da će svi-viđenje oka koje je također koristi u amajlije nosili drevni Egipćani. Egipatski križ ili Ankh je također zalaže za preporod ili reinkarnacije. Egipatska tetovaža predstavlja oka svjetlo, moći i plemića i stoga je omiljena tetovaža simbola. Pročitajte više na oku Ra tetovaža.
Scarab, a Scarab ili svete buba je simbol ponovnog rađanja ili geneze u drevne egipatske kulture. Također se smatra kao jedan od mnogih kraljevskih naslova koristili faraoni i također je utvrđeno da se koriste Tutankamona, jedan od najpoznatijih egipatskih faraona. The skarabeja pomiješana s Ankh ili egipatski križ čini jedan od najvažnijih zadivljujuće tetovaže dizajne.
Kraljevi i kraljice, postoji nekoliko značajnih kraljevi i kraljice koji pripadaju staroegipatski doba koje su popularne figure čak i danas. Ako netko želi imati lager i više razraditi tetovaža dizajn, on može sporta slike od tih faraona. Tutankamona, Nefertiti, Ramzesa II i Kleopatra su neki od značajnih vladara drevnog Egipta koji su još poznati i danas. Međutim, treba napomenuti da je tattoo umjetnik treba biti iznimno vješt kako bi se skrenula ovim složenim slike.
Serket, a Serket je egipatska božica koja zaštitila lijesovi. Ona je zastupljena u ženski lik s škorpion na glavi. Egipćani su vjerovali da škorpioni simbolizira iscjeljenje od škorpija ubode. Egipćani su koristili ovaj simbol kako bi se zaštitili od škorpion ubode i ugrize drugih insekata. The serket je jedan od najupečatljivijih jedinstvenih egipatske tetovaža simbola i danas možete ponosno sportu tetovaža bez straha da će se ponavljati.
Osim gore navedenih, Cobra, mačka, Anubis je sfinga, djeds i Phoenix su ostale popularne egipatske tetovaža dizajne koji se može koristiti kao tetovaža uzoraka. Prije upisivanja stalnog tetovaža, on je savjetovao da se grubo crtežu na papiru, a tek onda u skladu s dizajnom. Na kraju, preporučljivo je da imaju tetovažu napravio samo od ovlaštenog tattoo umjetnik. Srecno.

No comments:

Post a Comment