Monday 20 February 2012

Šminka Tehnike

Većina žena priznaje da primjenom šminka je umjetnost. Pa primijeniti šminka može vam izgledati kao ste primili više od svoje pošteno udio u odjelu izgleda, dok je teško primijeniti make up može vam izgledati kao ste potrošnje dan posing kao gejša ili su odlučili da haljina u povuci. Međutim, šminka se ne samo da bi vam izgledati glamurozno. To može pomoći uljepšati i osvježiti svoje lice, nakon duge naporan dan / tjedan. To može pomoći prikriti pigmentaciju ili akne, ostavljajući vas s nepogrešiv, čak napregnut kože. Uz dobro šminka tehnike, sve gore navedeno su ostvarive.
Tajna dobro primijeniti šminka je za to da se poboljšati svoj izgled i učiniti da izgledaju prirodno lijepe. Većini osnovnih načela i primijeniti šminka je korištenje boja i tonova koji kompliment vaš boju kože. Također, kvalitetan asortiman kozmetike je ključ. Sada postoje različite vrste kozmetike koja se može koristiti, međutim, možete početi s jatak, temelj, rumenilo, olovka za oči, sjenilo i ruž za usne. S obzirom na nastavku su neke učinkovite tehnike šminka. Pročitajte više o tome kako primijeniti šminka kao profesionalni.
Kako se prijaviti šminka
Zaklada: Boja zaklade treba biti takva da se čini da nestane u kožu. Također, ako imate vrlo masnu kožu, uvijek je poželjno da prvo primijeniti svjetlo bazi krema. Najbolji način da se primjenjuju temelj je koristiti vaše ruke ili klina trokuta spužva. Koristite glatka potezima to primijeniti na na ravnomjerno, posebno teško doći do mjesta kao što su kutovi između oka i nosa. Mnogi ljudi zaboravljaju da, ali za čak ton, koristite temelj na vjeđama. Također, provjerite da li ste ga uklopiti u rubovima lica i dolje na vaš vrat, ili da će biti snažan kontrast između lica i vrata. Pročitajte o tome kako odabrati savršen temelj?
Korektor: korektor je da magija krema koja čini sve ožiljke i pigmentacije nestaju. Ako imate različita tamne krugove, stavite malo korektor u dlan vaše ruke, a zatim ga primijeniti pod vašim očima. Ako ne volite koristite temelj, možete koristiti gdje god je potreban korektor (ali bi se osiguralo kako bi se uklapale ispravno ili ćete izgledati pjegav), a to top off sa loose powder. Još jedan trik za skrivanje oznake na koži je primijeniti lagani sloj jatak, a zatim svoj temelj. Tijekom temelj, mrlja na malo korektor samo na mrlje. Postavite ga dabbing lagano s pamuk obrisak koji ima malo labave prah na sebi. Da biste riješili caked izgled, izbrisat s tkiva za uklanjanje viška. Pročitajte o tome kako primijeniti jatak.
Rumenilo: Boja vašeg guzovi okrenuti kada ih patiti je boja rumenila te bi trebao koristiti. U primjeni rumenilo, osmijeh i zatim koristite kružne pokrete primijeniti rumenilo na zaobljenim dijelovima obraza. Zatim pomiješati i van prema hramovima. Da biste dodali konture na vašem licu, koristite dvije različite nijanse rumenila. Koristite bronce i smeđe na svoje hramove, na vrhu svoje čelo, ili linija čeljusti i rosier nijanse na jabuke obrazima. Pročitajte o tome kako primijeniti crvenjeti.
Ruž: Dok je boja na usnama izgledaju sjajno, a još važnije od toga je da su mekana, hidratizirana i usne. Tako preliminarni primjeni ruž je trljanje na neki matičnjak. Većina šminka tehnika za ruž započeti s primjenom usne liner. Najbolji način da ga koriste je da se opustite svoje usne, a zatim slijede svoje prirodne konture, a ne unutar ili izvan. Većina stručnjaka korištenje ruž kist za boje ispune unutar konture, a zatim pomiješati boje s liner.
Pročitajte o:; Šminka Beauty Tips, Primjena šminka - Kako se prijaviti šminka, šminka Ove tehnike će vas opremiti primijeniti vaš svakodnevni makeup s umijećem i njuh. Međutim, ako ste preljev za party ili noć na grad, vi svibanj želite naučiti neke tehnike šminka za oči, itd, kako bi stvorili više dramatičan izgled.

No comments:

Post a Comment