Wednesday 22 February 2012

Shamrock tetovaže

Shamrock tetovaže su irski spuštanje i riječ djetelina potječe iz irske riječi seamróg ili seamair NN, to znači malo djeteline. Shamrock tetovaže su izvedbe tri-leafed klinčić, r koja se smatra kao sveti simbol u Irskoj. Još jedan simbol koji je često povezan s djetelina tetovaže je djetelina s četiri lista tetovaža simbola. Zanimljivo, oba su ti simboli imaju irskog podrijetla i datiraju tisućama godina, tijekom ere Druidi, keltska plemena, pa čak i moderno doba kršćanstva.
Shamrock Tetovaže značenje i simbolika
Shamrock tetovaže su povezane s bogatstvom i bogatstva, te je poznat simbol prosperiteta za više od stoljeća. Vi ćete biti iznenađeni da znaju da je djetelina biljka u početku hailed kao ljekovita biljka i to je bio dio biljnih lijekova koji su korišteni za liječenje bolesti. Tijekom Victorian era, djetelina dizajna postao popularan za odjeću. Shamrock tetovaže su također povezani s djetelina koja je korištena kao simbol St. Patrick - sveca zaštitnika Irske. Vojnici kraljevske irske vojske često nositi grančica djetelina na St Patrick's dan blagdan, koji pada na 17. ožujka svake godine. Shamrock, kao simbol, ima i političku važnost iza njega. Kraljica Victoria je osnovana djetelina kao simbol pukovnije u čast irskog vojnika koji su izgubili živote u Burskog rata.
Kao mala tetovaža dizajne, djetelina tetovaže simboliziraju blagostanje, dobro zdravlje, sreću i bogatstvo. Ako razmišljate da biste dobili djetelina tetovaže inked na svoje tijelo, vi svibanj uzeti u obzir kao lokacija gležnja, potiljak i vrat, ramena, ručni zglob, na palac, pa čak i na donjem dijelu leđa! Kao što je djetelina tetovaže su male veličine i jednostavan u dizajnu, čine idealan izbor za one koji ne žele sjajan velika tetovaža na svom tijelu. Što se tiče stavljanja djetelina tetovaže ide, vjeruj mi, imate beskonačan izbor za strateški stavljanje na vašem tijelu. A da ide isto za djetelina tetovaža dizajne previše. Budući da, djetelina tetovaže su male veličine, oni mogu biti lako pazi i uvijek će dokazati da bude stalno sretan grb u svoj život!
Shamrock Tattoo Designs i ideje, djetelina tetovaže su delikatna dizajna za list djeteline i simbol sreće i blagostanja. Shamrock tetovaža dizajne može biti dizajniran na bezbroj načina, s malo dodatnih kreativnosti i ideja. Evo nekoliko dizajne svibanj ištanje to uzeti u obzir, ako ste mislili na dobivanje djetelina tetovaže.
Shamrock Vine dizajn, Shamrock vino dizajn je za one koji traže veliki tattoo dizajna i želite uključiti djetelina kao dio dizajna. Najprikladnija za žene, ovaj dizajn će imati mala djetelina ostavlja okružena cvjetnim vinove loze dizajn, vrlo zamršeno dizajniran i može se postaviti na tvoj spuštati leđa. Vi svibanj također uzeti u obzir da se ova tetovaža na obje strane torzo ili na donji dio noge. Pročitajte više o vinove loze tetovaže.
Shamrock Srce medaljon dizajn, Shamrock srce medaljon dizajn je list djeteline umotan u srcu predstavljaju ljubav, blagostanje i sreću. To je lijep simbol i mogu biti postavljeni na vrhu vašeg prsima, samo na kraju vrata, kao mala djetelina srce medaljon. Izgleda lijepo o ženama. Ako ljudi ga pronaći previše girly, oni svibanj uzeti u obzir kombiniranje djetelina lista s Keltski križ, potkove ili plemenskih tetovaža dizajn. Vi svibanj ištanje to čitanje na sreću simbola.
Celtic čvor Shamrock tetovaže, Celtic tetovaže i Celtic čvorova su popularnih tetovaža dizajne u Irskoj i napraviti veliki izbor kada je u kombinaciji s djetelina tetovaže. Veliki stil izjavu body art može biti donesena ako se djetelina tetovaže dizajnirani s Celtic čvorova isprepliću u roku od četiri-leafed djetelina dizajna tetoviranje. Celtic čvora kada isprepleten unutar djetelina list, ima dublje značenje od svih ostalih djetelina tetovaže. Ova tetovaža dizajn ima vjerski značaj, osim što je AA simbol sreće! Pročitajte više o irskom tetovaže čvor djetelina.
Shamrock tetovaže se također može kombinirati s ljubavlju ime tats, križ tetovaže i djetelina tetovaže zaokružen u sredini okružen malim sklupčati poput zapetljan dizajne na tri strane. Odabirom djetelina tetovaže ste pozivaju sreću, prosperitet i sreću u svoj život, kao mala djetelina dizajn na vaše tijelo je siguran da će donijeti prosperitet u vašem životu.
Shamrock tetovaže su simboli za one koji dolaze iz Irske i ponosni su na svoje irskog podrijetla. Bilo da su irski ili ne, djetelina tetovaže napraviti najbolji dizajn za sve one koji imaju strast za umjetnost. Ja sam igra za dizajn djetelina tetovaža za moj sljedeći tinte, zar ne?

No comments:

Post a Comment