Thursday 16 February 2012

Lip Uklanjanje dlačica kod kuće

Kod žena, istaknutih dlake na licu i kosa narasla u gornje usnice dio je neugodna situacija. Neke žene imaju tendenciju da razviju tamnije i deblje kose na tim područjima od drugih. To je u osnovi zbog hormonalno promjene u vrijeme puberteta, menstrualnog ciklusa, trudnoća i menopauza. U nekim slučajevima, neželjenih dlaka rast u lice očituje kao posljedica stresa i lijekove nuspojave. Bez obzira je razlog iza njega, uklanjanje dlaka je jedini odgovor da se bave ovom nespretan uvjet.
Privremena ili trajna usna uklanjanja dlaka može postići prolazi elektrolize i lasera postupke. Ipak, ove opcije su skupe, vremena i treba biti učinjeno pod kvalificirani dermatolog. Vrlo često, ponovio sjednice usne uklanjanje dlaka laser su potrebne da biste dobili željeni rezultat. To je isto s elektrolizom metodom. Drugi faktor kojeg treba uzeti u obzir s takvim opcijama su negativne nuspojave, kao što su promjene boje, oteklina, ožiljaka, infekcija, itd. učinkovitija i manje bolna opcija usne uklanjanje dlaka kod kuće, o kojima ćemo govoriti u ovom članku. Znati više o laser kosa uklanjanje.
Lip Uklanjanje dlačica kod kuće: Opcije
Gornja usna uklanjanje dlaka svibanj zvuk vrlo jednostavno. Ako ne radi ispravno, bilo koji način može dovesti do nuspojava poput crvenila, upala i bolnih simptoma. Dakle, u slučaju da nemaju sklonost ka lica za uklanjanje dlaka na svoju vlastitu, to je najbolje da bi to učinio iz kozmetičarka. Navedene u nastavku su alternativa za uklanjanje gornje usne, kosu kuće:
Threading, Threading je vjerojatno najbolji način da biste dobili osloboditi od onih ružnih dlaka iz gornje usne. Prema tome, pojedinac hair prvi je zarobljen u nit petlji i izvukao brzo da biste ga uklonili. A prednost je dugotrajan rezultat za 10 do 14 dana. Isprva, vi svibanj pronaći vremena i lukav naučiti. S vremenom ćete naučiti kako učiniti navoja kao profesionalni.
Tweezing; tweezing odnosi na čupanjem gornje usne hair jedan po jedan put uz pomoć jednog tweezer. Tijekom ovog, vi svibanj osjećati bockanje bol u tom području, koji će se povuku polako. Također, čupanja dlaka iz osjetljivu kožu gornje usnice području je takva bolna stvar za učiniti. Dakle, to je praktično samo ako imate vrlo malo neželjenih dlačica.
Waxing, sušilo za uklanjanje voska dostupni su kao hladni vosak, vrući vosak vosak i šećer. Prema tome, korištenje upute za svaki od tih sorti su različite. Osnovni koraci koje su zajedničke svim tim se šire sloj voska preko područja rasta kose, zabada vosak trake preko nje, a zatim povlačenjem traka brzo. Rezultat za depilacija može trajati više od tri tjedna. Znati više o depilacije savjete.
Brijanje, brijanje s žilet je najjednostavniji i najbrži način za uklanjanje gornje usne kose. Logično gledano, brijanje je idealan za uklanjanje gornje usne kose u muškaraca, ali ne i za žene. To je zato što kosa postaje deblji, tamnije i tvrđi nakon ponavljaju strugotine. Sklapanje napomena je da ne brije u bilo kojem trenutku vremena. Znati više o dlake na licu uklanjanje za muškarce i žene.
Krem Depilatories; Druga uspješan način usne za uklanjanje dlaka kod kuće je primjenom depilatories, koji su posebno formulirani s kalcijeva hidroksida i kalcija thioglycolate da raspusti kosu. Možete pronaći takve usne krema za uklanjanje dlaka u ljepotom trgovinama. Prije nego što ga koristite, provjerite za bilo kakve iritacije kože koje obavlja patch test u ruci. Dok koristite depilatory vrhnje, staviti na pravcima iz proizvoda. Znati više o krema za lice za uklanjanje dlaka.
To je sve o metodama usne za uklanjanje dlaka kod kuće. Prije nego što nastavite bilo koju od ovih opcija za uklanjanje dlaka na svoju vlastitu, analizirati moguće nuspojave i nakon rezultata. Nadam se ove informacije o gornjoj usnici za uklanjanje dlaka je koristan za vas in uzimajući osloboditi od onih ružnih dlaka.

No comments:

Post a Comment