Saturday 25 February 2012

Raspored za održavanje automobila

Projektiranje vlastiti automobil rasporedu održavanja i izvršavanju stvari u skladu s tim, će osigurati dug životni vijek za vaš automobil i uštedite novac obično troši na popravak automobila. Svaki stroj treba redovito održavanje automobila jedan je od najsloženijih strojeva koji ćete ikada nositi, morate imati sustavno rasporedu održavanja. Ne samo da ćete imati manje problema automobil kako bi se borila, vaš automobil će se vratiti milost i imat ćete radost u vožnji automobilom koji traje apsolutno glatko!
Kako utvrditi raspored održavanja automobila?
Svaki model automobila nastup ovisi o tome koliko dobro svoje održavana. Dva čimbenika koja se stalno srušiti i utjecati na performanse vašeg automobila su topline i trenje. Raspored za održavanje automobila je borbu protiv plana ova dva faktora i je dizajniran za držati topline i trenje u uvali. To uključuje održavanje poslove koji su potrebni svi vitalni dijelovi automobila koji utječu na cjelokupnu učinkovitost. Svaki model automobila je različit i stoga je njegovo održavanje raspored će biti drugačiji. Uzimajući upute iz priručnika za održavanje automobila koje je proizvođač u obzir je važno.
Svaki podsustav automobila koji uključuje motor zbor, električni sklop, prijenos montaže, podmazivanje i hlađenje montaža zahtijeva periodične pozornost. Različiti dijelovi koji se istrošiti tijekom vremena treba zamijeniti povremeno. Vaš automobil održavanje raspored treba biti dizajnirana uzimajući sve ove čimbenike u obzir. Napravite popis svih uputstva za održavanje predviđeno u automobilu priručnik. Također se savjeti od stvari koje vaš automehaničar traži od vas učiniti kao dio održavanja. Održavati dnevnik automobil u kojem možete zapisati stvari će biti korisne za održavanje.
Raspored za održavanje automobila izgleda
Napravite raspored proračunske tablice automobila koji će imati popis svih dijelova automobila koje je potrebno održavanje održavanje. Zamjena ili servis većine auto dijelova je na rasporedu u autu za upotrebu u smislu automobil je trčanje milja. Tako bi kolone na popis dijelova za automobile s periodičkim intervalima u smislu auto milja pokrenuti i napraviti check znak na mjestima gdje je to određeni dio potreba servisiranja. Isprintajte i zadržati kopiju u auto i staviti jedan na zidu garaže. Uz pogled na trenutni zapis broja milja trčanje na mjerač za pređeni put, i vaš automobil rasporedu održavanja proračunske tablice, možete jednostavno dobiti ideju o tome što je sljedeći održavanje automobila posao na karticama. Planiranje raspored održavanja za vaš automobil kao što je ovaj će vam pomoći u upravljanju proračunom za popravak automobila i osigurati da se sredstva se dodjeljuju u skladu s tim.
Za održavanje automobila Raspored popis
Nakon toga kratki pregled stvari koje treba imati na umu prilikom projektiranja svoj raspored za održavanje automobila, ovdje je popis za održavanje radnih mjesta koja će morati biti uključeni u njemu:; filtera zraka provjeru i zamjenu; akumulatora servisiranje i održavanje, rezno ulje provjera i zamjena ; kočnice jastučić zamjene; ​​kočnih tekućina rumenilo; Filter goriva provjeru i zamjenu; stražnji diferencijal održavanje; Motorno ulje provjeriti; Svjećica provjera i zamjena, servo tekućine pregleda i zamjene; ​​guma pregled i usklađivanje; Vrijeme pojas inspekcije; Alternator inspekcije; brisača zamjene; ​​Engine check up i servis, auto AC sustav servisiranje; To su neke od glavnih i sporednih održavanje sitni da treba poduzeti povremeno. Ili ste se pobrinuti da stvari idu prema rasporedu ili najam dobar mehaničar koji se brine o tim stvar za vas! Bilo kako bilo, to je vas koji se zalažu da se dobije iz cijelog poslovanja. Pročitajte više na održavanje automobila popis.
Redovito i dosljedno praćenje rasporeda za održavanje automobila učinit će vaš život jednostavnijim i srušiti vaše račune popravak automobila drastično. Dakle, raspored vremena za stvaranje vašeg rasporeda za održavanje automobila u najkraćem mogućem roku!

No comments:

Post a Comment