Sunday 12 February 2012

Sugaring Uklanjanje dlačica

Sugaring uklanjanja dlaka je točno ono što zvuči kao - Korištenje šećer da biste dobili osloboditi od tijela kosa. Savršeno rješenje za njegu kože, ako vam se svidi. To bi vas iznenaditi da zna da sugaring uklanjanje dlaka, je oko stoljećima je sada, i bio je u stvari vrlo popularna u egipatske kulture. Kod žena treba da za sebe i udesiti se sticklers za dobivanje osloboditi od tijela kosa, sugaring uklanjanje dlaka može biti samo jednostavno rješenje za njih. Neka nam vidjeti zašto.
Što je sugaring uklanjanje dlačica?
Sugaring uklanjanje dlaka je miješanje šećera s nekim drugim prirodnim sastojcima kao što su vapno, med i voda (među ostalima) i čineći ih u gel ili obliku paste, koji se potom koristi za tijelo sugaring uklanjanje dlaka.
U slučaju zalijepiti formulu, prije nego se smjesa nanosi na kožu, koža najprije očistiti i lathered s losione za vlazenje području i čine folikula kose meke. Zatim smjesu se primjenjuje u cijelom području, vodeći računa da se primjenjuju u svim smjerovima. To je učinjeno tako da je primjenom u smjeru rasta dlačica, a zatim protiv rasta kose. Nakon što je tijesto ravnomjerno je bila proširila, to je dopušteno sjesti i suha. Kada se to dogodi, onda je kosa trzanje isključiti pomoću platno trake u smjeru rasta dlačica.
Kada se gel metoda za uklanjanje dlaka sugaring se koristi, to slijedi blizu sličnost s metodom depilacije. Gel se primjenjuje u smjeru rasta dlačica, a zatim ripped off u suprotnom smjeru, koristeći traku.
Sugaring Uklanjanje dlačica prednosti, postoje svi prirodni sastojci koji se koriste u pripremi sugaring gel ili pasta. Stoga je jedan od najsigurnijih biljnih lijekova svih vremena. , Nema nuspojava. ; Bol iskusio je manja od doživjeli tijekom depilacije. Pročitajte više o nuspojave od depilacije. ; Ogroman prostor kose može biti usmjerena na jednom razliku u depilacije. , To je lakše očistiti od voska koji se koristi u depilacije. ; Pasta / gel može biti pohranjen za dugo vremena. , A rezultati traju oko 6-8 tjedana. , To je vrlo učinkovit, jer možete dobiti osloboditi od kose da je gotovo 1/6th od palac. ; Možete primijeniti sugaring gel / paste na istom području da biste dobili osloboditi od kose propustili i neće uzrokovati štetu (za razliku od depilacije). ; Uz nastavak korištenja sugaring uklanjanje dlaka metoda, to će dovesti do smanjenja ukupne rast kose. ; Svi sastojci su lako dostupni kod kuće i zbog toga postaje vrlo ekonomičan izbor otići u za. ; Sugaring lica uklanjanje dlaka je također moguće jer ne držati na kožu kao loše kao i vosak ne. Stoga ne uzrokuje iritaciju kože bilo. ; Sugaring Uklanjanje dlačica Recepti
Ovo su neki od sugaring uklanjanje dlaka recepata koje možete isprobati kod kuće i vidjeti rezultate za sebe:
Sugaring Uklanjanje dlačica - Recept One
Sastojci; šećera (1 šalica), meda (¼ šalice), limun (½), melase (1 žličica), škrob (2 žličice); sapunom i vodom. ; Nešto širiti smjesu. ; Pamučnom tkaninom komada, koristiti; Mix limuna, šećer i med u zdjeli. ; Toplina to u mikrovalnoj (visoka) ili štednjak (laganu vatru) za oko 2-3 minuta, dok ga pretvara u glatku smjesu. ; Sada ćemo sjesti do postaje toplo. , Zatim, operite područje koje ćete očistiti od kose sa sapunom i vodom. (To će učiniti kosu mekom.) , A sada suho područje temeljito. , A zatim posuti nekim kukuruzni škrob nad prostorom za crtanje ulje van. , A sada uz pomoć rasipač, širiti tanki sloj gela / paste na tom području. , A zatim pokriti s pamuk traka i utrljajte u, u suprotnom smjeru od rasta dlačica. ; Sada se kraj tkanine i povucite ga u jednim brzim pokretom u suprotnom smjeru od rasta dlačica. ; Sugaring Uklanjanje dlačica - Recept dva
Sastojci; šećerni sirup (2 šalice); Mussed nafte (¼ šalice), sok od limuna (pola limuna), vode (½ šalice); glicerinom (½ žličice), sapunom i vodom. ; Nešto širiti smjesu. ; Pamučnom tkaninom komada, koristiti; Izmiješati sve sastojke osim glicerin. ; Toplina smjesu kao u ranijim receptu. , Nakon što ga iznevjeriti iz peći / mikrovalna, dodajte malo glicerin na njega. , A zatim slijedite iste korake kao i prije. , Ako je sve ovo čini malo nezgrapan za pripremu kod kuće, možete naručiti za sugaring setove uklanjanje dlaka na liniji. To su lako dostupni na vodećim trgovinama kao dobro.
Pročitajte više na:; Uklanjanje dlačica Mogućnosti, metode uklanjanja dlaka, sada da znate prednosti sugaring uklanjanje dlaka metode, trebali biste isprobati ovaj svih prirodnih - manje bolna metoda i vidjeti rezultate za sebe! Im 'idući u biti događaj to odmah ...Vi igru?

No comments:

Post a Comment