Sunday 12 February 2012

Injektiranje Paint

Porozne prirode žbuka je u osnovi odgovoran za gubitak boje crijep talog nakon nekog vremena. Lako upija vlagu, prljavštinu, bakterije na površini čini injektiranje izgledati obojeni i boje. Primjena injektiranje boje mogu učinkovito riješiti ovaj problem. Crijep injektiranje boja pomaže vam da promijenite boju za injektiranje. Injektiranje boja je važno kao i talog čišćenje, budući da je dio završetka postupka za atraktivne podove.
Možete koristiti boje boje za injektiranje lako vratiti ili promijeniti talog boje. Morate imati primijetio da je bijeli talog izgleda prljavo čak i nakon čišćenja. Možete li zamisliti brušenje sve taman izgleda jednom-bijeli talog? Čak i misao je dovoljno da bi ti plačeš! Ne bi li se osjećati opušteno, ako dizajner interijera govori o atraktivan izgled vaših pločica katu s različitih boja za injektiranje? Epoksi mort ili žbuku colorant boja može vratiti za injektiranje na atraktivan, uniformu boja. To je lako primijeniti i dostupan je u nijansama bijele, mnogi premixed boje, pa čak i prilagođenih mješavine. Morate kleknuti na podu za vrijeme, ovisno o veličini poda!
Injektiranje Slikarstvo
Nema potrebe brinuti ako ne dobijete nijanse boja točno odgovaraju za staru žbuku. Dobivanje injektiranje boja u roku od nekoliko nijansi je dovoljno dobar. Pročitajte više o crijep talog boje.
Ako postoje slomljena pločice ili pogoršanja injektiranje, prvo biste trebali zamijeniti pločice i talog popravak. Pročitajte više o crijep talog popravak.
Ako ste neglazirana pločice za zid ili pod, kao što su prirodni kamen, ili bilo torrazzo sirove gline pločice, trebali biste pečat pločice prije nanošenja boja pločica za injektiranje. Inače boje talog trajno mrlju na podu.
Bilo stare hrane, ulja, sapuna ostatak ili talog punila može biti razlog neuspjeha talog boje. Dakle, čišćenje pločica prije talog slika je bitna. Ponekad, žbuka je vidio preko pločice. Čišćenje keramičkih pločica za injektiranje je potrebno za uspješnu primjenu injektiranje boja. Koristite nositi rukavice i zaštitne naočale dok koristite oštra sredstva za čišćenje. Neki injektiranje boje dolaze s proizvodi za čišćenje. Samo ne zaboravite o završno ispiranje s vrućom vodom kako bi uklonili kemijske ostatke.
Različiti colorant marke su dostupni na tržištu koji imaju različite skupove instrukcija. Prvo morate odabrati talog boje nakon čitanja uputa. Različite colorant brandovi imaju različite vrijeme sušenja, vrijeme čekanja između slojeva i oni također se može razlikovati u primjeni metode. Na primjer, morate završiti primjene i čišćenja (što je više dosadan posao) u roku od jednog sata, za neke brandove. U tom slučaju, ako kat je prilično velika onda morate da se zaustavi slikarstvo i početi završno čišćenje poda slikane, prije nego što cijeli kat je u potpunosti učinjeno. Na taj način, srednje velika kupaonica može potrajati nekoliko sati na prvi kaput!
Prije početka s talog boje, pod bi trebao biti potpuno očistiti i osušiti. A stropni ventilator može pomoći u brzini sušenja. Morate odabrati kistom prije nego što počnete. Razne vrste četki kao bacaju jeftini četke su dostupni na tržištu. Neki sugeriraju da koristite četkice za zube, ali ja bih preporučio mali, jeftini umjetnik kistom naći u većini hardvera ili boje trgovinama. Pokrenite svoje prste kroz čekinje ukloniti što više labave glavu što je više moguće. To može pomoći vam dati talog tanka, čak i kaput colorant s minimalnim preklapanjem na crijep. Također možete koristiti olovku za injektiranje za injektiranje slikarstvo boje. Ovih dana, injektiranje boje markeri su također dostupne na tržištu, koje sadrže na bazi vode, bez mirisa, stalne boje - savršeno za ne-prozračenim područjima.
Sada, stavite na Vaše koljeno jastučići i dobiti spremna za zabavni dio. Uzmite malu količinu colorant u plitku i široku posudu. Uzmite malu količinu na kist i primijeniti na crijep talog u dugim potezima, zaglađivanje colorant s leđa i naprijed gibanje u sve nooks-i-kutke talog. Pokušajte dobiti tanka, pa čak i potpuni kaput. Ujedinjavanje ili puddling od colorant ukazuje na to da se natječete previše.
Nemojte sipati bilo koje koriste colorant natrag u bocu. Trebali bi ga baciti. To je razlog, uzimanje malu količinu odjednom je preporučeno. Obrišite se višak od plitke posude, s papirom i pustiti da se osuši. Možete operite četkom sa sapunom i vodom kako bi ponovno za naknadni kapute.
Ako su pločice od keramike, svoje boje se mogu preklapati pločice kao blagi se preklapaju će osigurati dobar pečat. Vi se trebate prijaviti dva sloja boje za injektiranje dugoročno trajnost. Ponekad, čak trećina touch-up kaput u nekim područjima teško će biti potrebno. Ovisno o uputama, možda ćete morati ukloniti višak injektiranje colorant od pločice prije nanošenja drugog sloja. Pročitajte o tome kako ispuniti pločica.
Provjerite vrijeme sušenja navedenih u uputama. Zatim, nakon sušenja, sprej kat lagano s vodom, pričekajte nekoliko minuta i zatim pročišćavati katu s light-duty plastične spuzvicu za ribanje koja je sigurna za plastične tuš enclosures i keramičkih pločica. Nikada nemojte koristiti agresivna jastučići za čišćenje. Očistite malom prostoru u isto vrijeme, isperite slabljenja u kantu hladna voda do poda je učinio. Talog boje je vodootporan jednom suho.
Pročitajte više o, Kupaonica pregradnja, Slikarstvo pločice kupaonica, nadam se da ćete naći iznad talog boje upute koristan. Možete uživati ​​u nove, lijepe i svijetle boje poda s grout slikarstva. Injektiranje boje možete promijeniti izgled poda uspješno i trajno.

No comments:

Post a Comment