Sunday 12 February 2012

Vjetrobran Nije Brisači Rad

Siguran sam da važnost automobila vjetrobransko brisači ne treba objasniti da svatko tko je vozio automobil u olujnog vremena. Ako je vjetrobran vidljivost je ugrožena zbog vjetrobransko brisači ne rade ispravno, to je imperativ da ste ih dobiti fiksni što je prije moguće. Ja osobno sjećam košmarima situacija kada je moj auto vjetrobransko brisači prestao raditi dok sam bio vožnje na kiši. Vožnja je bila izuzetno opasna i nesigurna! U ovom članku, ja predlažemo jednostavna načina na koje možete dijagnosticirati razloge za vjetrobransko brisači ne rade, te ih dobiti fiksni.
Da biste znali zašto je vjetrobransko brisači ne rade i pronaći rješenje za ovaj automobil problem, morate razumjeti osnovne rad sklop brisač za vjetrobransko staklo. Njegova oscilatorni brišući gibanje se ostvaruje kroz mehanizam zupčanik spojen na električni motor. Oscilatorni, natrag i naprijed gibanje, je moguće zbog toga zupčanik i električni sklopni mehanizam. Razlozi za vjetrobransko brisači ne rade mogu biti od dvije vrste: mehanički ili električni. Jedan treba provjeriti za oba slučaja.
Vjetrobran Nije Brisači Rad - Stvari koje treba Provjerite
Da biste riješili probleme brisač za vjetrobransko staklo automobila, trebate temeljito istražiti probleme s bilo kojim od svojih operativnih dijelova. Ovdje su neke od stvari koje trebate provjeriti kako bi se utvrdilo zašto se vaš automobil vjetrobransko brisači ne rade.
Provjerite brisača automobila, brisač motor je pokretačka snaga brisač za vjetrobransko staklo. Osjetite motor i slušati zujanje. Ako nema zuji, motor je problem. Provjerite je li motor radi ispravno i vidjeti kako to da su njegove veze električni napravio ispravno. Ako ustanovite da je motor mrtav i nepopravljiv, preuzmite ga odmah zamijeniti.
Provjerite za odmor u povezivanju Žice, povezivanje žica od motora ide ponekad i labav da može uzrokovati vjetrobransko brisači prestaju raditi. Također provjerite priključak baterije koje motor ima utikač. Povezivanje labav žice ili pravilno fiksiranje / zamjena utikač može riješiti vaš problem.
Provjerite brisača Switch, drugi brisač zbor dio koji se kvar brisača sam prekidač. Provjerite prekidač kvar i ako ustanovite da je zaista problem, preuzmite ga zamijenio s mehaničar.
Provjerite Bent brisača oružju; Bent brisač ruke mogu uzrokovati rad brisača biti otežano. Ako brisač ruke su savijene nepopravljiv, dobiti ih odmah zamijeniti.
Provjerite Za ispuhivanje Car Fuse, pregorio osigurač gore automobil mogao biti krivac da je prestao vjetrobransko brisači iz rada. Provjerite osigurač zbor pod ploču u automobilu. Zamjena pregorio osigurač može riješiti problem vjetrobransko brisači ne rade.
Brisač za vjetrobransko staklo Prskalice Ne Rad - Stvari koje treba Provjerite
Ponekad prskalica brisač za vjetrobransko staklo prestaje raditi što može biti vrlo neugodno. Pranje mehanizam samočišćenja mehanizam za vjetrobransko staklo. Ovdje su neke od stvari koje trebate provjeriti u slučaju da to ne radi.
Provjerite vjetrobransko Perilica Motor, mehanizam za pranje vjetrobranskog stakla možda su umanjena zbog neispravnosti motora brisača za pranje. Provjerite je li njegov rad i dobiti ga zamijeniti ako je nepopravljiv.
Provjerite vjetrobransko Perilica razine tekućine, a ponekad perilica ne radi jer je razina tekućine za pranje nisu ispunjena do potrebne razine. Ispunjavanje tekućine mogu vratiti normalno funkcioniranje.
Provjerite Za Broken Perilica crijeva; povezivanje pranje crijeva koji se spaja spremnik za nos, mogu biti slomljen ili istrošen odugovlačenje ukupni rad. Provjerite cijev za istjecanje i dobiti ga zamijeniti.
Provjerite Perilica četka za začepljenje; Zadnja stvar koju trebate provjeriti je mlaznice za pranje za začepljenja. Opstrukcije u pranje mlaznica može biti razlog za brisač za vjetrobransko staklo prskalice ne radi. Pomoću igle, čisto začepljen nos. To bi moglo vratiti prskalica za normalan rad stanje.
Pročitajte više na:; brisača Arm zamjene; ​​brisača za motorna zamjene; ​​Kako to Chanel brisača, brisač za vjetrobransko staklo Zamjena: "Ovo su neke jednostavne načine na koje možete riješiti problem auto vjetrobransko brisači ne rade ili prskalice ne radi. Sve to potrebno je malo mehaničke i električne istraživački rad shvatiti izvor problema!

No comments:

Post a Comment