Thursday 23 February 2012

Papir Cvjetni Upute

Papir cvjetovi su vrlo velik i kreativan zanat ideju da možete napraviti tijekom duge ljetne popodneva. Postoje različite vrste papira cvijeća koje možete napraviti, od najosnovnijih do više razraditi. Oni se mogu koristiti za ukrasite svoj dom i za razliku od stvarne cvijeće oni se ne događa da hoćeš. Ako imate malu djecu, učeći ih upute papir cvijet je odličan način za njih da koriste tu vremena i naučiti zadovoljavajuće plovila. Jednom kada ste savladali osnovne upute papir cvijet, ne postoji ograničenje na ono što možete napraviti. Postoji vrsta različitih cvjetova koje možete učiniti kao ruža, ljiljana, nevena i suncokreta. Također možete pokušati izradu origami papir cvijeće. Ako želite znati o origami upute papir cvijet, pročitajte više o tome kako napraviti origami cvijeće. Ovdje ćemo vas na papiru cvijet upute. Više na papiru obrta.
Jednostavno Papir Cvjetni Upute
Jedan od najjednostavnijih i većini elegantan svih papir cvijeće je ruža, a mi ćemo vam dati korak po korak upute o izradi papira ruža. Prvi korak u radu cvijet uputama uzeti komad kartona i privući uzorak latica na njemu. Uz pomoć oštar škare, izrezati uzorak i ovo je predložak za latica da smo idući u iskoristiti. Sada se ovaj predložak latica preko krep papir u boji i izrezati papir u obliku latica. Sada ponovite ovaj korak, a izrezati oko 14 latice pomoću predloška. Uzmi čačkalicom ili bilo koji dug i uzak štap i zamotati rubu jedne peteljke oko nje. Uklonite čačkalica i naći ćete da rub latica ima uvijen malo prema unutra. Curl drugi rub, kao i niz rub latica istom tehnikom. Nakon što ste učinili, od vas će biti lijevo s tri unutarnje uvijen rub. Više na papiru cvjetnih uzoraka.
Ponovite isti postupak o svim drugim latice od krep papira. Sada mjesto dva komada toaletni papir na ravnu površinu osigurava da rubovi stane toaletni papir preko svake druge. Presavijte tkiva radova, tako da su oko 2 cm u širinu. Izrežite papir na 2 cm dužine i zatim otvorite iz duge trake. Curl tkiva papir uz cvjetni žice i ljepila završava zajedno. Uzmi jednu od krep papira laticama koje ste stvorili i držite ga u ruci tako da je uvijen dio okrenut prema dolje. Nanesite ljepilo jak u sredini latica i pritisnite cvjetni žice na njega. Zamotajte latica uz desni rub nad cvjetni žice i to sigurno s malo ljepila. Sada završiti s lijeve strane preko desnog kraja i zaokrenuti latica. Ponovite isti postupak sa drugim laticama sve dok ste priključeni svi četrnaest latice. Kao što se pridaje latice, savijati latice ruže unatrag, tako da izgleda prirodno. Your papir ruža je spremna, a vi možete stvoriti neki više ruže uz pomoć ovog rada cvijet što upute te ih organizirati u vazi. Pročitajte više o; Kako napraviti papir cvijeće; Kako napraviti toaletni papir cvijeće; ručne izrade papira cvijeće; origami papir cvijeće su mnogo lakše napraviti jer ne uključuju bilo koji uzorak rezanje i lijepljenje. To je vrlo jednostavan proces savijanja papira, a sve što trebate učiniti je slijediti upute točno. Dakle, ovo je sve o radu cvijet upute. Možete napraviti mnoge varijacije ovih osnovnih papira cvijet i eksperimentirati s različitim cvjetnim vrstama. Nadam se da ćete isprobati ove jednostavne upute papir cvijet kako bi prekrasno cvijeće.

No comments:

Post a Comment