Sunday 26 February 2012

Vrste Pamuk

Nakon što ste uživali opuštajuća toplina proljeća, imate užasna ljetne vrućine proći. Jedan od najboljih načina da tuku ljeta je da ide za odjeću koji su proizvedeni od pamučnih, znanstveno poznat kao Gossypium spp. To je mekani, fluffy, sortirano vlakno koje ima oko rast sjeme biljka pamuka. Oblik u kojemu raste pamuk je poznat kao Boll. Iako pamuk je prisutan u nekoliko aspekata našeg života, ona nije element iznenađenja da mnogi nisu svjesni da postoji više vrsta pamuka. Pa, ovdje je tvoj motika znati o njima i napraviti svoje najbolje koristiti.
Vrste pamučnog materijala
Postoji pet tipova od pamuka koji se uzgaja na komercijalnoj osnovi širom svijeta. To uključuje, egipatski pamuk, pamuk Sea Island, američki Prima pamuk, pamuk azijske i američke Upland pamuka. Svaki od ovih tipova su ukratko o tome u sljedećim opis. Znati više o povijesti od pamuka.
Egipatski pamuk; Kao što ime sugerira, ovaj fini, sjajan pamuk ima dugu i tanji vlakna. Ovo pamučnih vlakana je svjetlo smeđe boje, a idealne su za stvaranje jake pređe. To je razlog zašto je jedna od najpopularnijih vrsta pamuk koristi za plahte, jastuk pokriva, itd.
Sea Island Pamuk; Sea Island Pamuk se dogodi da se "skupi afera 'za njegov rast i obrade u svijetu pamuk. Njegova duga i svilenkasta tekstura sortirano bi se mogla koristiti u najfinije pamučne broji i pomiješan s svile. Dakle, kad god Vam obavijest oznakom 'more pamuk otok' na majicu, znam da komad mogao dobiti malo teška na vašem džepu. Nabavite nekoliko savjeta o tome kako rastu pamuka.
Pima pamuka; Pima pamuka pripada ELS (extra dugo sortirana) vrste pamuka, a popularna je zbog svoje duge, glatke vlakna. To je kvaliteta koja se može usporediti s onom egipatskog pamuka. Snagu, mekoću, trajnost i upijanja od Pima pamuka ga čini jednim od popularnih i najfinije vrste pamuka za odjeću, ručnike i plahte.
Azijski Pamuk, Indije, Kine i Bliskog istoka su mjesta koja su uzgajivači ove vrste pamuka. To je gruba i oštra vlakana i stoga je pogodan za proizvodnju proizvoda kao što su deke, filteri, gruba odjeća, padding materijala i slično.
Američki Upland Pamuk, jedan od najčešće korištenih vrsta pamuk je američki Upland pamuk. To je jeftinije i osnovne kvalitete, a također se koristi kako bi više vrsta tkanina. Svestranost pamuk čini upotrebljiv za proizvodnju skupe majice i traper.
Ostale vrste od pamuka, kantona Cotton, Bambus Cotton, pamuk keper, Francuski Terry Pamuk; Honey Comb Pamuk; Oxford Chambray Pamuk; Vrste Cotton Fabric, pleteni Cotton Fabric - Općenito, pletena pamučna tkanina se koristi za proizvodnju T-majice. Strojevi s iglice su koriste za otimanje pređe i stvoriti niz od uboda. To šavovi su one koje čine ovaj soft i rastezljiv tkanina. ; Tkani Cotton Fabric - Takva jedna pamučna tkanina je učinjeno pomoću tkalački stan i prijevoz. ; Netkani Cotton Fabric - Evo, tkanina je stvorena pomoću topline ili kemikalija držati vlakana na mjestu. Pamuk jastučići, zavoji, pelene i filteri su zajedničke primjera. ; Vrste Cotton Teme; Mercerized pamuka; ostakljeni pamuka; otrovan plinom pamuka, pamuk-poliester Prekriveni konca; Dakle, ovo je bio kratki razgovor koji smo imali na različite vrste pamuka možemo koristiti za out zahtjeve. Izbor određene vrste pamuka upravlja svrhu. Nadam se da ovaj članak će vam pomoći izabrati pravi tip za pamuk željenu zahtjev.

No comments:

Post a Comment