Saturday 25 February 2012

Kabinet Refacing troškova

Kuhinja modifikacija je glavni dio svakog home poboljšanje projekta. Ako ste mislili kuhinja pregradnja ili modernizaciju kuhinje stilu, također treba obratiti pozornost na troškove, kao što to može ustati bitno. Međutim, za ljude koji žele promijeniti izgled svojih kuhinja u proračun, najbolja alternativa je kabinet refacing. Nemojmo govoriti o tome više.
Što je Kabinet Refacing?
Kabinet refacing je najbolji izbor za ljude koji ne žele potrošiti novac na pregradnja kuhinja ormarića ili potpuno zamjenjujući ih uopce. S obzirom na kabinet refacing trošak, to je dobra zamjena za povećanje izgleda kuhinja u proračun. Uočeno je kako vlada refacing cijena je 30-60% manje u odnosu na ukupni trošak zamjene. Mali refacing projekata koje provode profesionalci mogu uzeti manje od jednog dana. A ako projekt je velik, to može potrajati oko tri do četiri dana.
Tipičan kabinet refacing Projekt obuhvaća iznošenje kabinet vrata, ladica fronte i ladice kutije. Tada se rad obavlja na površini, s utvrđivanjem ako postoji potreba za popravak drva. Površine su refaced sa dobrim materijalima, i stari ormar vrata i ladice pribor su zamijenjeni novima.
Pročitajte više na:; Kabinet šarki vrata - Vrste; Zamjena kredenac vrata; kredenac Hardware - Kabinet vrata knobs i ručke, kredenac Refacing troškova
Vlada refacing trošak ovisi o raznim čimbenicima. Prva odrednica je materijal koji se koristi koja je uglavnom tri vrste, kao što su, plastične laminate, krute Thermofoil (RTF), i furnir. Plastični laminat izgleda kao pravi drvo, dok RTFs može molded u nekoliko različitih oblika, što je dobro za refacing rad. Drvo-furnir je izrađen od stvarne drva, tako da ćete sigurno dobiti izbor ide u za različite vrste drva kao što su hrast, javor, breza, i mnogi drugi. Međutim, koristeći furnir teži ka povećanju ukupnih troškova projekta za oko 25%. Normalno, furnir troškove oko $ 3 do $ 5 za svaki četvornih podnožju.
Zamjena pribor kabinet hardver također dodati do ukupnog troška projekta. A ovi dodaci obuhvaćaju knobs, ručke, spajala, okovi, tobogani, itd. Vi svibanj biti naplaćena oko $ 6 do 10 dolara za ručke, i oko $ 2 u $ 5 za ručice. Ako stručnjaci pronašli bilo kojoj površini ili materijala koje je potrebno za popravak, možda ćete morati platiti dodatnu popravak troškova. Ukupni trošak projekta, čak može povećati zbog rada optužbe u Vašem mjestu.
Ako ste s obzirom na ovo kao ne-to-sami projekt, morat ćete potrošiti oko $ 200 do $ 500 za materijal sama. Osim toga, također ćete morati potrošiti na alate kao što su valjci, lopatice i pegle, koji će ti troškovi negdje oko 5 $ - 60 $. Ako zaposliti profesionalca koji će obaviti posao, morat ćete platiti oko $ 1.000 - $ 3.000 za projekt u kojem RTF ili plastične laminata se koristi. Troškovi mogu biti $ 2.500 - $ 6.000 za projekt u kojem furnir koristi. Troškovi može čak doseći i do 7.000 $ - 9.000 $, ako projekt je ogroman i najkvalitetnije drvo furnir koristi.
Pročitajte više na:; Do It Yourself - kredenac Refacing, Kuhinja cabinetry: Moderna kuhinja ormarića, kuhinja cabinetry: Suvremena kuhinja ormarića, Ako razmišljate ograničavanja kabineta refacing trošak, dobra ušteda alternativa koristi RTF. Ovaj materijal je poznato da se izdržljiva, vrlo lako se čiste, i dolazi u različitim stilovima i uzoraka.

No comments:

Post a Comment