Thursday 23 February 2012

Suvremeni ili moderni Strop Ventilatori za početak unutarnjeg uređenja

Zaviriti u povijest električni pogon Ceiling Fan
To je bio put leđa in 1882 when Filip Diehl, koji je dizajnirao električni motor koji je korišten u prvom Singer šivaći strojevi, prilagođen motor će se koristiti u fan koji je bio montiran na strop, tako izum prvi stropni ventilator koji je bio električni pogon, koji je postao instant hit komercijalni. Diehl nastavio je niz poboljšanja njegova umotvorina, jedan od njih bude svjetlo stropni ventilator kit, pod nazivom 'Diehl Electrolier', koja je fiksna na ventilator kako bi se nadoknaditi za raseljavanje svjetlo čvora zbog stropa ventilator se instalira.
U vrijeme Prvog svjetskog rata, umjesto dvije oštrice, koje su izvorno, strop obožavatelja počela se proizvoditi s četiri lopatice. To je rezultiralo motora se koristi efikasnije, jer se ventilator cirkulira više zraka, plus, ventilator puno mirniji postao previše.
Strop obožavatelja postala sasvim uobičajena je 1920-ih godina u SAD-u. Ali onda, nastup Velike depresije vidio da blijedi iz Voguea, i po vremenu Drugog svjetskog rata završila, strop obožavatelja gotovo nestala, a ostala je tako do 1950. Iako su se i dalje popularan u zemljama koje su rat klime, gdje klima uređaja su preskupe za korištenje.
Do prijelazu 1960-ih, strop obožavatelja počeo lov na ponovno polako, kada su uvezeni u SAD-u od strane nekih azijskih proizvođača. No, kada je energetska kriza pogodila u 1970, došlo je do ogromne potražnje ponovno strop obožavatelja, jer su konzumirali mnogo manje energije u usporedbi s klima uređaja, te njihova popularnost i dalje visokih pa sve do kasnih 1980-ih. To je bio put da je vidio uspon poznatih proizvođača kao što su ventilator Casablanca Fan Company, Hunter Fan Co, FASCO, Laško, i Emerson Electric. Ali, do ranih 1990-ih, prodaja strop obožavatelja počela strelovitog pada zbog njih postaje sve skuplje, zbog visoke cijene američkih rada i dijelova, plus ikada smanjenje cijene sadržajima kao što su klima uređaja.
Ulazeći u svijet moderne Ceiling Fans
Međutim, ovih dana, ovaj skromni način hlađenja uprizorenja povratak u obliku suvremene strop obožavatelja, s obzirom na rastuću zabrinutost o okolišu društva. Osim iz okoline, još jedan od razloga ljudi sve više opredjeljuju za strop obožavatelja je da uz stalnog povećanja cijene električne alate i plin, obitelji su nalaz da je korištenje klima uređaja je postao jednostavno previše skup.
Moderna strop obožavatelja koji su dostupni ovih dana su daleko više sofisticiran nego onih koji su korišteni u prošlosti. Suvremena strop obožavatelja su najnovije inačice koje su dizajnirane tako da odgovaraju suvremenim dom interijeri i time su pozivajući se na kuće danas. Bilo da vaš dom ima pliš interijera temu, ili arty ambijent, ili minimalističkom sportski izgleda, naći ćete moderan i elegantan strop obožavatelja koji se mogu mjeriti širok raspon interijera teme. Osim toga, uzimanje stranica od povijesnog Diehl Electrolier, moderan strop obožavatelja su opremljeni s strop fan svjetlo setove, koji dolaze u široku paletu suvremenog dizajna, od mjedi Chrome brušenog kositar završiti, koji će dodati osobit ukrasne dodir na bilo koji sobe su fiksne rezervirati
Dok tradicionalne strop obožavatelja bile dostupne samo u ograničenom izbora u boji, moderne strop obožavatelja dolaze u veliki raspon boja, od električnog bluesa odležan yellows vruće crvene, koje možete odabrati u skladu s sheme boja vaš dom dekor.
Suvremena strop obožavatelja su također dobro prilagođen za moderne domove zbog udobnosti koristeći ih. Poput drugih kućanskih aparata koji su dizajnirani za slobodno vrijeme, današnji navijači dolaze s daljinskim upravljačem. Dakle, možete ih uključiti ili isključiti dok se sjedi ugodno u vašem kauču gledajući svoje omiljene TV programa. Stropni ventilator daljinsko upravljanje također dolazi s raznim postavkama temperature, koji dodaje da je praktičnost i idealan je u svijetu koji je vrlo stresno i užurbano.
Suvremena stropa Obožavatelji se mogu koristiti u Winter Too
I još jedna velika pogodnost o suvremenoj strop obožavatelja je da oni mogu biti korišteni tijekom hladnih mjeseci zime previše. To je zato što je moderna fanovi su tehnološki napredne sustave koji će pomoći u unazad protok zraka.
Dakle, kada je ventilator uključen sa svojim normalnim postavkama, protok zraka dolazi dolje i širi se u sobu, ali kad je stavio na protustrujnim postavke, ventilator izvlači zrak gore, to puše u suprotnom smjeru. Ovo pomaže u održavanju grijanom protok zraka u cijeloj kući i također uzrokuje pravilnu cirkulaciju zraka. To je posebno važno u zimskim mjesecima, jer pomaže u sprečavanju ingestijom prašine i drugih čestica u zraku koje imaju tendenciju da se prikupiti jer su svi prozori i vrata drže zatvorena. U cirkulaciji zraka također je učinkovit način za širenje topline u cijeloj kući, čime se štedi novac na potrošnju energije, jer konvencionalne sustave grijanja troše daleko više energije.
Suvremene stropni ventilator je svakako vrlo atraktivna učvršćenje koji će dodati u ambijent vašeg doma. Oni mogu dati prepoznatljivu dodir, kao i udobnost. Postoje bezbrojne web stranice na internetu gdje možete provjeriti dizajna i cijene suvremene strop obožavatelja.

No comments:

Post a Comment