Thursday 16 February 2012

Kako to Uvesti koga u službu spusteni stropovi

Osjećam se svaka osoba ima uspavan kreativnost borave u njemu / njoj, a ponekad to traje samo jedan jednostavan slučaj da izvedeš tu iskru! Ja sam počeo ovaj članak sa iznad linije jer osjećam da doma poboljšanja i dekoracije koje su učinili ljudi koji žive u kući otkriti njihov identitet. Pa ići naprijed i naučiti postupak instalacije spusteni stropovi.
Pad strop - Što je to?
Ova gornja granica se sastoji od metalne rešetke i stropa ploče koje su smještene u mrežu. Oni su često sastoji od prozirnih materijala koji uzrokuju ukupni sjaj sa stropa. Veličine ploča pada strop varirati. Najčešće veličine koja je dostupna je 2 noge 4 noge. Rasvjetna tijela također može biti pokrivena koristeći spusteni stropovi. Danas postoji kap-strop pločice dostupne previše. Te pločice dolaze u mnogo boja i tekstura, osiguravajući da imate strop tretman koji odgovara vašem dekor.
Prednosti spusteni stropovi
Spusteni stropovi su dobar izbor strop liječenje za mnoge razloga, neki od njih su navedene u nastavku. , Učinkovite i troškovno-učinkovite, spusteni stropovi može se koristiti u podrumu ili praonica sobi, jer oni su više praktični. Razlog za to je da spusteni stropovi ne sastoji od mnogo konstrukciji i materijalima koji se koriste ekonomičan. ; Osigurati Sound Control: "Ovo stropovi betonski stropovi rezultat iznad, jer je svojstvo bitak u mogućnosti to upiti rezidualne buke. Spusteni stropovi imaju ovu značajku jer su izrađene od vlakana, koji su sjajan akustički apsorbera. ; Osigurati pokriće za Smetnje, unatoč činjenici da su spusteni stropovi koriste da prikriju ružnih cijevi i električne instalacije, oni ne omogućuju jednostavan pristup do opreme previše. Da bi došli do opreme sve što trebate učiniti je podignite ploču pruža. ; Osigurati Leveling, pad strop može se koristiti za ispravljanje leveling problema. To je moguće kao metalne rešetke lako se može podesiti na različite visine kao što su oni instalirani. ; Kako instalirati spusteni stropovi
Ovdje su koraci koji će vam pomoći instalirati pad stropa:; Prije svega važno je odlučiti o stilu pada strop koji želite koristiti. Nakon što ste učinili da odlučuju o tome koliko je pad stropne ploče te će zahtijevati. , A sada centar panela u sobi osigurati da opseg paneli su jednake veličine što je više moguće. ; Nakon navedenog procesa, važno je da shvatite kako instalirati pad strop. Sjeti se da je minimalna visina stropa što je potrebno je 7 metara 6 inča. Također, imajte na umu da je pad strop treba biti instaliran najmanje 5 cm ispod bilo svjetla i tri inča ispod bilo vodovod. ; Nakon iznad proces je završen, instalirati pad strop okomito na zglobovima, za to možete slijediti upute proizvođača. Zajedničke proces koji je slijedio za instalaciju obično zahtijeva eyehooks na joists i žice koja se koristi za objesiti ako sa stropa. Dok instalirate strop, pobrinite se da koristite preporučeni vrstu hardvera i žice. , Koristite kositra škare za rezanje duga komada žice i onda bi bili sigurni da su svi raskrižja u rešetki pažljivo su osigurani. Možete koristiti razini kako bi se osiguralo da se pad strop ne bude instaliran na kut. ; Stavite ploče na svoje mjesto nakon instalacije na mrežu. Da stane u prostor, smanjiti opseg panela na svoje mjesto (imajte na umu da stvarni paneli su malo veći od rupe u mreži). , Savjeti, sve što trebate učiniti kako bi se osiguralo da se ploče su jednake veličine i broj ploča imate izračunati su u pravu, nacrtati dijagram vaše strop na papir na kockice. Dok radiš ne zaboravite da koristite okvir za jednak jednom kvadratnom pješice. Kad se to završi, izvući panel sustava na vašem dijagramu. Ti bi se trebao držati vidio zgodan za rezanje drugih panela osim meke, upijajući i drywall panela. , Ako niste u mogućnosti nabaviti odgovarajuću opremu ili ne može rezati ga sami, možete uzeti ploče na najbliži home poboljšanje trgovine. Većina njih će ga izrezati besplatno. , Želio bih završiti vas obaviještava da postoji vrijeme kada instalirate pada strop postaje teško jer nespretan anđela i korištenje ljestve. Preporučljivo je pozvati profesionalne ako ste neudoban sa zadatkom.

No comments:

Post a Comment