Thursday 23 February 2012

Graditi Coffee Table

Drveni namještaj, za razumno dobre kvalitete, mogu se ponekad pravi trag u svoj džep. Dakle, u ovim vremenima gdje je većina od nas su u potrazi za uštedjeti dragocjeno da mužjak ili dva, što namještaja predmet na svoju vlastitu, kao stolić za kavu, čini se zanimljivo i korisno, zar ne? Ako ne, ti ne bi želite propustiti znajući o tome kako možete izgraditi kava stol!
Kako to Graditi Tablica Kava
Planovi za izgradnju Coffee Table: Odabir plan izgradnje je bitno prije nego što graditi stol za kavu. To je važno za vas voditi u izradi stol za kavu, kao i dati vam ideju kako bi gotovog proizvoda izgledati. Vi ćete dobiti broj kava stol planove o internetu. Preuzmite plan koji vam odgovara. Ovi planovi su potpuni iz upute za rezanje i montaža aktualnih zgrade njega.
Woody pitanja: Ovisno o planu za izgradnju stolić za kavu, odaberite vrstu drva, ovisno o tome želite. Vrsta drva također će biti pod utjecajem izgled želite za stol. Na primjer, bor je dobra za običnog oslikani drveni stol za kavu. Naprotiv, u slučaju da ste se odlučili da ga mrlja, hrast ili breza je dobra. Nakon što ste izrezali komade drveta ili daska prema specifikacijama u planu, glatka svaki komad tako da je brušenje.
Izgradnja Coffee Table, iako je proces može varirati u skladu s planom i materijala, postoji nekoliko stvari koje su više ili manje uobičajene kada želite izgraditi stol za kavu. Ovo će osigurati da vaš proces ide u pravom smjeru. Za početak, kako bi se stol za kavu vijak na vrhu ograde na vrhu tablice. Uz pomoć vijaka dodati kutu podržava. Zatim ciljaju noge stola. Dlijeto svatko na način da se savršeno uklapa u odnosu na glavu vijka. Zatim uklještenje svaku nogu do vrha tračnica na svakom uglu i izbušiti rupu kroz uglu podršku i nogu. Konačno, umetnuti vijci i zatim pritegnite ih. U ovom trenutku, morate razmisliti o ukrasima, ako na sve što se događa kako bi ih koristili. Ako postoje bilo kakve nepravilnosti i neujednačenosti, ispunite ga s podudaranje drvo kit. Pročitajte više na lift vrh stol za kavu.
Nakon što su učinili s sastavljanje tablice, možete slijediti ovaj gore bojenjem ili slikarstvo stol za kavu. Mrlja tablice dvaput, minimum za bogate boje. U slučaju da se gleda na zaštitu stolić za kavu iz overuse na površini, može se možete kaput vrh tablice koristeći jasan sjaj. Pogledati Je li to previše teško izgraditi kava stol? Ali mi još uvijek nije učinjeno s drveta!
Neki više ideja, ako ste imali dovoljno drva namještaj na svoje mjesto, ne morate ići na all-drva stol. Idi na antikvarijat, ili ako imate kod kuće, pronađite nešto što je prava veličina za stolić za kavu i napraviti ga u odgovarajuće tablice tako da komad stakla na njemu. Pobrinite se da ne ljuljati. Na taj način možete napraviti stolić za kavu koristite nezamisliv još korisnih stvari i dodali da jazzy dodirom na svoj dom. Također možete imati trg stol za kavu! Ako ste inovativni, čak možete koristiti svjetiljke i ploče od stakla za izgradnju stol za kavu.
U konačnici, sve što trebate je maštu i kreativnost i sposobnost razmišljanja izvan okvira za izgradnju stol za kavu koji nije sve drvo! Tko je rekao kava stol mora biti od drva?!
Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Uživajte stolarije i ispijanje lijepo vruće cuppa!

No comments:

Post a Comment