Wednesday 22 February 2012

Ručno beaded nakit - Nakit Beaded, naušnice i ogrlice

Sjetite se linije Srce tame, gdje tzv afričke ljubavnica Kurtz stoji ispred parobrod of Marlow kad pokušava uzeti Kurtz daleko od zemlje takve ljude koji su puni divlje vitalnosti da je čak i plaši civilizaciju. Nosi joj beaded ogrlice su joj gornji dio odjeće.
Beaded nakit
Kuglice dovesti do orijentalne i primitivnom svijetu, ali sada su postale vrlo velik dio Zapadnog, a na globalnom svijetu. Ručno izrađeni nakit je nešto što možete sami napraviti i koristiti svoj inovacija. Ručno izrađeni nakit uvijek ima svoje obilježje jedinstvenost koja je posebno bilo ručno stvar. Nema dva komada ručne izrade nakita su isti kao činjenica. Oni su savršeno prirodni i dolaze u veliki izbor boja i dizajna. Oni su šarmantni svježine o njima. Ručno beaded nakit je sada postala punopravna industrija u kojoj je pao brandovi su da izgrade jedan niša. Dakle, svoje vrijeme da biste dobili vaše kuglice se i započeti izradu vlastite beaded nakit.
Beaded naušnice
Naušnice su izrađene od dragog kamenja, Sterling Silver, kršćanin, Žica, poludragog kamenja, Stiletto, Swarovski kristala, Birthstones i bisera. Ima lijep luster-naušnice dostupan od Češke kamenje cut u iznenađujuće oblike koji čine izgled čisto i ženstveno. Ako želite napraviti svoj sami naušnice te će zahtijevati sljedeće:, 2 headpins ili očiju kočiće, 2 uha žica, perle koja vam se sviđa; Okrugli nos kliješta. , A kuglice su stavili u headpin i po potrebi su postavljeni s odstojnikom zrna između kojih su metalni. Nakon što su učinili s izvlačenja, uz pomoć par okruglih nos kliješta, savijati pin na petlju. Dakle, ovo je način na koji naušnice su izrađene. Oni su jeftini i mogu se sa svim vrstama obojene kuglice.
Beaded ogrlice
Da biste beaded ogrlice žice srednje dužine je potrebna i jedna petlja je da se s par okruglih nosa kliješta. Neke kuglice su se staviti ostavljajući dovoljno žice za završnu obradu petlje. Ako je potrebno Graničnik kuglice se mogu koristiti između zrna. Lanci i kopče mogu biti dodan u ogrlicu. Možete koristiti različite boje i veličine da bi ovu ogrlicu, koji će biti jednostavan, ali, stilski. Uvijek je bolje kupiti više zrna pri izradi ogrlicu jer su uvijek zahtijevaju više zrna. Također možete miješati i odgovaraju perle različitih veličina i boja.
Beaded Narukvice
Da bi beaded narukvice zahtjev žice bi biti manje i to treba biti odrezan s promjerom ručnog zgloba na umu. U slučaju narukvice možete koristiti veće perle i najsvjetlije boje tako da daje puniji izgled. Koristiti više boja za jednu narukvicu, tako da se može kompliment barem dva ili tri outfita. Umjesto žice možete koristiti šareni konac i transparentno kuglice, tako da je šareni nit se vidi kroz, koji daje prilično dramatičan učinak. Sitnice također može biti priključen na narukvice, malo visi one koje su najnoviji trend među tinejdžerima. Petlje također mogu biti dodan u kuglice. Ako je Vaš beaded narukvice beaded ogrlice odgovara vašem, ništa kao što je to. Također možete napraviti beaded ogrlice, i petlje tako da se daje pletena izgled.
Ručno beaded nakit
Perle su in-stvar sada, i stilski i jeftini. Možete imati hrpe njih, u stvari, imaju dva ili tri za svaki outfit. Tako možete kupiti boju-postrojilo, iris završiti, mat, metalik srebrne perle poredanih tako da možete napraviti svoj nakit sebe i ne uzima puno vremena tako da će biti sasvim zadovoljavajući izbor. Navedene metode su za izradu odgovarajuće ogrlicu ili narukvicu, u slučaju da ne želite kupiti pribor kako bi ove stvari ne postoji ništa da se osjećaju razočarani oko! Još uvijek možete napraviti beaded nakit, možete čvor the stoga zrna čine atraktivnom komad nakita samo nit da bi se u svojoj kući i perlica!

No comments:

Post a Comment