Sunday 26 February 2012

Butterfly Bush Sadnja

Sve više i više ljudi su mislili leptir grm sadnje, jer to je vrlo šareni cvjetnice biljka koja je otporna na mnoge štetočina. Leptir grm biljka, također poznat kao jorgovan ljeto, je porijeklom iz Kine. To je bio uveden u SAD-u 1900. Uzgoj leptira Bush je vrlo jednostavno. Ova biljka nije osjetljiv na štetnika ili biljnih bolesti. Baš kao što ime sugerira, to je omiljena biljka leptira.
Informacije o Butterfly Bush bilja
Grm leptira može narasti do 10 do 15 metara visok. Međutim, oni doći do visine od 6 do 8 stopa u jednoj sezoni kao i većina od tih biljaka su izrezali natrag na tlo godišnje. Oni imaju lišće bjelogorično da kapi krenuti u jesen. Oni su grube teksture listova koji su bez sjaja, plavo ili sivo zelena na vrhu. Imaju srebrno dno. Leptir Bush je cvijeće koje su sastavljene od sićušnih cvetova s ​​narančastim centrima. Nakupina može rasti oko 4 do 10 inča. Oni mogu stajati uspravno ili klonuti od grana. These cvjeta jorgovan, ljubičasta, roza, crvene ili bijele boje. Vratimo se sada vidjeti neke leptir grm sadnju upute. Možete pročitati više o fontana leptir grm.
Kako to Grow Bush Butterfly
Kao što je spomenuto ranije, raste grm leptir je vrlo jednostavno. Vole sunce kao da to pomaže im cvijet i što im je potrebno dobro drenirani tlu. Tlo može biti bilo koje vrste, ali bi trebao sadržavati neke organske materijal i treba biti dobro drenirano tlo. Oni mogu rasti iu alkalnoj ili kiselo tlo kao dobro. Ove biljke mogu se utvrditi u bilo koje vrijeme na jugu, dok je u Sjevernoj oni trebaju biti posađeno u proljeće. To je važno da se ona osnovana prije zime stigne. Možete pročitati više na vrtu.
Trebate obaviti sadnju leptir Busha u području koje dobiva puni sunca, sa zemljom koja je vlažna i dobro drenirano. Tlo bi trebalo biti kultiviran na dubini od 12 do 15 inča sa lopata i dodao s bogatim kompost. Rupe bi trebao biti dug dvaput promjer saksiji postrojenja. Svaka rupa mora biti 5 do 10 metara pored. Grm leptira grow oko 10 metara visok i trebali biste ih raste pravo na povratak svog višegodišnji vrta. Možete pročitati više o leptira grm njegu i održavanje.
Biljka bi trebao biti smješten u rupu na istoj razini kao i tlo. Korijen lopta treba biti popunjena sa slobodnim tla i dodao s tankim slojem malča. Trebali bi voda biljke temeljito. Svakog proljeća trebate topdress biljke s kompost i hrane s malo sve namjene gnojivo.
Morate voda biljka tjedno, ako ne kiši. Možete čak i pokušati kontejner vrta za sadnju leptir grm. Morate koristiti 12 inča širok i 12 cm visok kontejner s drenaža rupa. Zatim te bi trebao dodati tla-manje potting mix jer smanjuje rizik od bolesti koje se prenose tla. Možete dodati sporo djelujući granuliranih gnojiva tijekom vegetacije. Nakon mraz, kontejner zamotajte sa mjehur zamotati ili juta. To će pomoći izolirati korijenima i tla od ekstremnih fluktuacija temperature tla koje se mogu dogoditi tijekom zime ciklusa smrzavanja i odmrzavanja. Možete pročitati više o tome kako orezati leptir grm.
To je neke informacije vezane za grm leptira sadnju. To su ukrasne biljke koje će privući mnogo lijepih leptira u vaš vrt. Možete dodati uprskati boje i života u svoj vrt po rastu biljke leptir grm. Nadam se da ovaj članak na leptira bush sadnje dokazuje da bude korisno pročitati.

No comments:

Post a Comment