Saturday 25 February 2012

White Gold Nakit - White Gold Narukvice i Ogrlice

Kada je riječ o zlatu, došlo je vrijeme kada je sinonim za tradicionalnu žutu boju. Zlato je sama po sebi čista element pa je prirodno žuto. Budući da je previše mekan, trebalo bi ga legura. To bi značilo miješanje zlata s drugim metalima, koji bi zauzvrat čine ga teško i dovoljno kruta da se koristi za nakit. 24 zlatnih karatnim zapravo značilo čistim zlatom. To je onda miješati da se formira legura i dijelove koji su od 24, rekao je da se zlato, koja se mjeri u karatima.
Tako često nailazimo na ljude koji traže nešto izvan žutog zlata. Danas možemo vidjeti bijelog zlata nakit dobivanjem u popularnost i žena voli svestranost, bijelo zlato nudi. To je očito because bijelog zlata narukvice, prstenje i ogrlice izgledaju svježe i mogu kompliment bilo koje vrste odjeće. Jedinstveni imovine bijelo zlato nakit je da izgleda još ljepše kada je u kombinaciji s dijamantima.
Neke činjenice o bijelo zlato i bijelo zlato nakit:
Bijelo zlato je zapravo legure zlata i drugih metala bijele. One su da sadrži metale poput nikla, platine, srebra i paladija. To je ono što čini metal, bijeli. Zlato je prisutan u istom omjeru. To se često pokazuje karat oznaka. Bijelo zlato i nakit može biti 18k, 14k, 9K itd. Ovdje iznos zlata je isto kao i vi svibanj naći u nakit od žutog zlata. Na primer: 18K bijelo zlato je izrađen od miješanja 75% zlata s drugim metalima kao što su nikal ili srebro koje se u omjerima od 25%. To je samo legura koja se razlikuje.
Svojstva bijelo zlato ovise o metali koristi i njihove proporcije. To bi značilo da čak i mogao biti je napravio kao i po zahtjevima. Na primjer: Legure koje koriste nikla imaju tendenciju da se vrlo jaka. To bi bilo idealno za bijelo zlato prstenje ili bijelog zlata igle. Dok je legura koja se sastoji paladija rezultat u mekše vrste metala, čineći ga fleksibilnijim. To bi znači da bi se mogla koristiti za kreiranje prekrasne ogrlice. Stvarna boja bijelog zlata je čelični siv.
White Gold Nakit:
Bijelo zlato i nakit ima eleganciju u cijeli izgled, pa je to metal je često na popisu vrućih većine žena. Osim toga, bijelo zlato lako ističe genijalnost dijamanti i za razliku od žutog zlata, to ne daje žućkast trag na nakit. Kad god imate na kupnju bilo bijelo zlato i nakit, uvijek imati na umu da trebate pitati zlatara o korištenju i skrb komada. Bijelo zlato narukvice, bijelo zlato prstenje i bijelog zlata ogrlice također su izrađeni u većini izuzetna dizajna boriti kupaca. Ako usporedite cijene faktor bijelog zlata nakit s drugim metalima, uvijek ispada da se jeftin ulaganja. Iako nije tako trajan kao platine nakit, bijelo zlato ne trune poput srebra.
Kako se brine za svoju White Gold Nakit:; Provjerite imate čisto bijelog zlata nakit s proizvodom koji je posebno dizajniran za takav nakit. Korištenje krivo čistač može uzrokovati oštećenja na svoj nakit. Koristite dosadno mekanom četkicom za bolje rezultate. , Uvijek izvadite vaš bijelog zlata nakit kad idete za svoje aktivnosti kao što su plivanje i / ili kada se radi u kuhinji. ; Bijelo zlato prstenje često su obložene s rodija, što je isto kao i platina. To je rodija oplata što mu daje prirodnu bijelu boju. No, rodij općenito nosi daleko bijelo zlato. Stoga, ona mora biti pozlaćen opet sa rodij, gotovo svake godine. ; Uvijek pašljivo postupajte s bijelog zlata nakit s pažnjom. Ako je moguće, ne dopuštaju komada nakita trljati jedni protiv drugih.

No comments:

Post a Comment