Tuesday 28 February 2012

Guma Garaža Parket Vs Tile Garaža Parket

Ako imate veliku garažu, koja je priključena na kuću, onda ste jedan sretan osoba. Ja sam rekao, jer većina nedostatka konstrukcija today idealan prostor!
Na katu je često najviše zanemaren dio svake kuće je to tužno, ali istinito. Naravno, stvari ne moraju ostati isti zauvijek, s novim podnice opcije na raspolaganju, ne možete pogriješiti! Kada zapravo namjeravate učiniti do garaža podnice, imat ćete mnogo opcija koje možete izabrati. Ovdje su informacije o dva, nadam se da je znao o njima će Vam pomoći da odlučite što želite na Vašem garaža katu.
Guma Garaža Parket
Ova vrsta podova garaža dodaje ekspeditivnosti i vrijednost u garažu. Ona također ima mnoge prednosti, kao što je to razumno i jednostavan za instalaciju, druge prednosti ovog podnice su navedene u nastavku. , Postoji znatan pad od prljavštine u svoj dom kada koristite gumene za garažu podnice. To je zato što većina marki koja proizvodi gume podnice pobrinite se da su krhotine spriječiti koji se drže gume, a zatim na dnu cipele. ; Gumene podnice garaža pruža tapaciran površine koja ne umara noge. Ova vrsta podnih i smanjuje buku i daje neke razinu izolacije od hladnoće i vruće temperature. ; Ova vrsta podnih instalira lako jer role s lakoćom. ; Ako želite zaštititi temeljne betonske fasade od masti, kemikalija, nafte i drugih štetnih materijala, zatim gume garaža podnice je dobar izbor. ; Napomena
Kao i svi proizvodi, ovaj jedna previše ima nekoliko ograničenja. Ograničenja ovdje se odnose na korištenje garažno mjesto. Guma podnice ima nisku otpornost na naftne derivate, što može biti problem ako koristite garažu parkirati automobil. Summertime temperature također mogu biti uzrok za zabrinutost kao toplina može uzrokovati podnice gume garaža da se pridržavaju gume. Osim ta dva čimbenika, podnice guma garaže je dobar izbor ako koristite garažu prostor samo za dodatni stambeni prostor.
Crijep Garaža Parket
Ovaj tip podnice je bolji od betonskih podova, jer nudi više vuče ispod stopala i kotača. Pored toga dolazi u različitim bojama i uzorcima koji se dodaje samo pravo količinu glamura inače smiren sobi. Neke od prednosti su navedene u nastavku:; crijep garaža podne obloge su jednostavne za instaliranje. Kažem ovo jer su podovi pločica sigurnosnim i jedini komada opreme koji su potrebni da se zapravo instalirati pločice uključuju uslužni nož, komad krede, jedna traka mjere i kneepads. Koristite trake mjera kako bi se osiguralo da one dimenzije koje ste uzeli su ispravni. Kada se to učini, moći ćete izvući ravne linije na podu garaže. ; Ova vrsta pločica lako se održavaju, jedina stvar koju trebate učiniti da bi ih očistiti ili je vakuum crijevo ili ga dolje s malo vode. , Osim što je sve od gore navedenih, crijep garaža floorings su izdržljiv i otporan na ljuštenje, chipping i pucanje. This podnice također ne utječe na masnoću, ulje, ili bilo koje druge proizvode koji se nalaze u garaži. Većina teških vozila može voziti preko nje bez ikakvih problema. ; Oba garaža podnice opcije navedene su njihove prednosti, pa dok odabirom odgovarajuće jednom bili sigurni da znate točan koristiti za koju će se stavljanjem u garažu.

No comments:

Post a Comment