Thursday 16 February 2012

Anklets za žene

Idi na bilo kojem dijelu svijeta, naći ćete žena luda za nakit. Oni jednostavno vole i žele imati veliku zbirku svih vrsta ga, u rasponu od nosa igle do pete prstenje. Sve vrste nakita su jedinstveni pristojnost i svrhu. Ogrlice, prstenje prst, nos igle su među onima ukrasne dijelove koji se isticati i nadopunjena lako. No, tu je nevjerojatna ukras koji ne može dobiti lako pozornost, ali kada se to dogodi, u potpunosti dočepa očna jabučica preglednika. Ovaj komad nakita se nosi oko gležnjeva, i poznat je kao anklets. Naglašavaju žena nogu i povećava njihovu ljepotu, više puta. Žene, koje nose ili su nosili anklets u nekom trenutku u svom životu, jednostavno opisuju anklets kao stvari koje su feminizam u svojim zaviriti. U ovom radu je dat kratak opis na anklets za žene.
Neke činjenice o anklets
Kao što je već spomenuto da su anklets lanca poput narukvica ili poput ukrasa koje su nosili oko gležnja. On je poznat po raznim drugim imenima. Oni su paayal, jhanjhar, pazeb, itd. trend nošenja anklets nalazi svoje ishodište u Egiptu, arapskih zemalja i Indije. Danas, nošenje anklets je jedan od suvremenih modnih ideja u gotovo svim dijelovima svijeta. Broj sljedbenika tog trenda može biti malo u nekim dijelovima, ali stil svakako postoji. Anklets mogu biti izrađene od zlata, srebra, pa čak i uz neke manje skupe metale kao što su bronca, kao i materijali poput kože, najlona, ​​plastike, itd.
U Indiji, anklets su vrlo važna za žene i moraju biti nosili ih tijekom braka. Indijski žene nose anklets na obje noge. Međutim, u drugim dijelovima svijeta, većinom žene vole nositi kratka čarapa na jednoj nozi samo. U sjevernom dijelu Indije, naći ćete srebro anklets za žene biti vrlo popularan. Kao što sići i doći južnim dijelovima, te htijenje primiti se vidjeti zlato anklets za žene više popularan. Anklets može biti fleksibilni, kao i nepopustljiv. Bivši tip anklets su made by povezivanja malih jedinica zajedno u obliku lanca. On svibanj ili svibanj ne biti priložen uz zvučan zvono. Svrha zvučan zvono je da ugodan zvuk dok je nosilac šetnje. Potonji tip, ili nefleksibilan anklets se formiraju dajući oblik stan lima.
Izrada anklets kod kuće
Nošenje anklets i isticanje šarm nogu je bijes među ženama. Postoje mnoge mlade i stare žene koje nikad nisu nosili anklets u njihovim životima, ali sada su veseli dati ga metak. Ako spadate u takvu skupinu žena, onda vam možda biti upitan o izgled vaše noge s anklets na. Ako želite da vidite kako vaše noge će izgledati kada se stavi kratka čarapa na to, ovdje je jeftin, ali učinkovit van.Napravite jedna kratka čarapa kod kuće i staviti ga na sebe vidjeti suditi da li to odgovara vašim nogama ili ne.
Prikupiti neke ukrasne perle. Možete ga dobiti od starih ogrlica ili narukvica. Uzmi mjerenje traka i mjere opseg vaš gležanj. Povećajte udaljenost od oko 3 centimetra. Uzmi konac najlon i izrezati na duljinu jednaku ono što je ostvaren u prethodnom koraku. Umetnite jedan kraj u rupu iglom. Pridružite oba kraja i čine čvor. Umetnite kuglice kroz iglu u obliku lanca. Izvadite iglu. Put lanac oko gležanj i zavežite čvor na mjestu gdje dva kraja susret. Čvor održat će lanac u mjestu. Ovaj lanac rješava svrhu kratka čarapa. Sada vidite kako to izgleda na nogama. Je li to sjajno? Da, to bi bilo kao anklets za žene, bez obzira na dob, veličinu tijela, ten, izgledati odlično. Sada, ne smatram kupnju neke lijepe komade anklets od zlatarnica. ih imati u svojoj kolekciji zlata i srebra i ukrase ih njegujemo, ne samo samo kao nakit, ali i kao neka vrsta štednje.

No comments:

Post a Comment