Saturday 11 February 2012

Bazen Liner popravak

O tome kako brzo uronite u bazen nakon napornog dana na poslu! Misao sama po sebi je toliko osvježavajuće! Opuštajući u svoj bazen, u vašem domu ili u vašem dvorištu, može biti takav luksuz! Ali to nije sve što je jednostavan za održavanje osobne bazen! Tu je puno posla kako bi se osigurala sigurnost i čistoću bazena. Bazeni s vinil linijski brodovi su popularan izbor među kuće, jer su jeftine i trošak održavanja nije sve što je heavy na džepovima. Međutim, fluktuacije u temperaturi mogu uzrokovati liner da se protežu i pop na određenim mjestima. Liner je također skloni curiti. Neka nam pročitati nešto više o problemima i liner bazena oko bazena liner popravak.
Kako to Utočište Bazen linijski brodovi
Bazen linijski popravak opcije ovise o problemu s bazenom liner. Liner može imati puknut na nekom mjestu, to može imati pri piću curenja ili liner perla može biti dolazak vanjska strana od trag. Ovdje su neke uobičajene probleme vezane uz bazen liner i neke jednostavne načine kako popraviti ih sami. Pročitajte o liner bazena instalacije.
Curi Liner; Iako linijski brodovi su relativno debele i mogu odoljeti rupa, pukotina u brod je jedan od najčešćih problema s kojima se suočavaju u bazenu vlasnika. Treba dodati vodu stalno na bazenu je pokazatelj da je vaš bazen je curenja. Dobra vijest je da je mala curenja može lako utvrditi primjenom patch uz pomoć kit liner popravak. Ovo je kako to naokolo ići Internet. Potražite izvor curenja. Možda ćete morati primijeniti mokro patch, ako curenja nalazi se pod vodom. Mark mogućih curenja mjesta. Za potvrdu točnu lokaciju istjecanja, uključite filter off i špricati neke boje ili boju hrane u blizini označenim mjestima. Ako je obojena voda privučeni prema tome, da su uspješni u pronalaženju curenja.
Jednom kada ste pronašli izvor curenja, pokriti curenja odmah patch materijala, komad unutarnje cijevi ili teških plastike. Pritisak vode će se držati ga osiguran na mjestu. Sada, izrezati patch od komada obojenog linijski sadržane u kompletu liner popravak. Korištenje brusnim papirom, grubo se natrag površinu zakrpe. Dlaka krpa s plastičnim cementa temeljito i zamijeniti privremenog zakrpe na rupu. Ugladiti površinu da uklonite sve mjehuriće zraka i ostaviti cementa za postavljanje. Pročitajte više na bazenu curenja popravak.
Off Track Liner zrna; Bazen brod je trebao da stane točno u bazenu. Međutim, ponekad, bazen je izgrađen koristeći krivu veličine liner, ili ako je brod je instaliran off-centar, postoje šanse za liner kuglice od iskakanje sa strane. To mogu biti fiksne lako uz pomoć vruće pištolj ili fenom. Također se može liječiti taj problem primjenom kipuće vode umjesto korištenja fenom. Bazen mora biti potpuno isprazniti prije početka s popravka bazen liner. Kada se bazen je prazan, to dobro osušite ručnikom. Sada, koristeći vrućim pištoljem ili fenom, topline vinil liner. Trik je da toplina vinil liner, tako da se može rastegnut leđa i zaključao u trag. Nemojte se usredotočiti topline u određenom području ili liner u tom dijelu može rastopiti u potpunosti napraviti rupu kroz nju. Just topline vinil, tako da ona postaje podatan dovoljno da bude rastegnut. Nakon što je brod je pružio, umetnite ga natrag u trag i koristiti zaključavanje liner, kako bi se spriječilo ponovno ide off track.
Obezbojen Liner, iako to nije nešto što može naškoditi Vašem bazen, može dati svoj bazen od atmosferilija i izgled. Obezbojenje od liner nastaje zbog stalne izloženosti suncu. Nema mogući način kako bi riješili ovaj problem, osim odlaska na zamjenu bazen liner. Međutim, možete poduzeti određene preventivne mjere kako bi izbjegli ovu vrstu boje. Najbolji način da to učinite jest ograničavanju uporabe kemikalija u vodi. Mogli biste također dobiti bazen pokriti koja pomaže u zaštiti bazen iz djelovanja sunca, kada nije u uporabi.
Pročitajte više na:; Bazen Održavanje; Bazen problema; Bazen Održavanje vodiča; Dakle, to je sve o "liner bazen popravak '. Ako niste DIY vrste, uvijek možete dobiti svoj bazen linijski utvrđeni granatiranja iz nešto novca kao popravak bazen linijski trošak nije vrlo visoka. Nadam se da ovaj članak je bio od pomoći!

No comments:

Post a Comment