Wednesday 29 February 2012

Drvo mrlja boje

Drvo mrlja je je napravio koristeći pigmentom koji se miješa s prijevoznika koji se može smole, alkidne ili ulje, koja pomaže u boji pigmenta vezati za površinu. Wall boje su napravljeni na takav način, da se pomogne da se bojite neproziran film na površini. Dok drvo mrlje sadržavati samo pigment i otapala, mali dio prijevoznika omogućava drvo mrlja tonuti u otvore ostavio kao drvo suši. Dakle, drvo mrlje osigurati transparentan sjenka na površinu, i čini značajke poput žita i drugih nesavršenosti površine drva vidljiva. Tu su na bazi vode i ulja temelji se mrlje od boje na raspolaganju. Ulje na temelju uporabe smola, laneno ulje ili lak kao nosač sastojak. Dok alkidne mrlje sadrže vodotopljivi prijevoznik agentima, a kad se otapalo ispari nekih pigment dobiva izlječen u vezivo. Različite drvo mrlje boje suhe pri različitim brzinama, tako da je važno da ste pročitali upute pažljivo na drva mrlju proizvod prije uporabe. S obzirom na nastavku su savjeta koji će vam pomoći da odaberete pravo drvo mrlja boje za namještaj, i savjete o tome kako mix drvo mrlje i primijeniti ih.
Biranje pravog drveta boje mrlja
Neprozirnost Woods, Provjerite jeste li odabrali za drvo boja za boju, a ne za zaštitu drva, jer je lak za nokte ili konačno će biti potrebna za brtvljenje drvene površine. Trgovina za poluprozirni ili prozirna mrlja boje ako želite zrna boja drva da se vidi. Ako želite sakriti drvenu podlogu, a zatim samo odlučiti za neproziran mrlju boje. Za vanjsku slikarstvo posao, potreban vam je mikro-poroznih zaštitnih drvo mrlja. Za unutarnje slikarstvo posao, trebat će vam mrlja koja blijedi kada je izložena suncu, nakon duljeg razdoblja.
Na bazi vode i ulja temelji se mrlje od boje, pokušajte izbjeći mrlje na bazi vode, kao što su oni u prahu i treba se miješati prije aplikacije, također su teško pronaći. Vrijeme sušenja za ove mrlje je oko 12 sati. S druge strane, na bazi ulja drvo mrlja boje su premixed, te se poistovjećuju s vrste drva će odgovarati kao što su hrast, trešnja, cedar, itd. Međutim, nemojte se oslanjati na ime, jer različiti šume imaju različite sposobnosti za apsorbiraju mrlje. Ulje na temelju mrlju suhom u roku od sat vremena.
Kako koristiti Wood mrlja?
Miješanje Mrlje, neki drveni predmeti su više porozne od drugih, i da će potopiti mrlju bolje od drugih šume. Tako se uvijek napraviti test primjenom mrlju s četkom na dionici od drveta prije premazivanja cjelokupnu drvnu površinu mrlju. Odaberite odgovarajuću boju mrlja razumijevanje hladu drveta mrlju boje. Prelijte baza mrlju u plastični kontejner, a zatim dodajte sekundarne mrlja i miješati sa drvenom žlicom. Pobrinite se da ne dodati više od 3 mrlje zajedno. Nakon miješanja napraviti test na površini drva. Ako mislite da je drvo mrlja boja nije pravi hlad, a zatim promijenite proporcije osnovnog i srednjeg mrlja, dok ne dobijete poželjan drvo mrlju boje. Pročitajte više o tome, paluba mrlju usporedbu.
Primjena Mrlje; Da biste zaštitili vašeg radnog mjesta, položiti novine listova. Pijesak drvo glatka i dobili osloboditi od ostataka sa vakuum ili četkom. Mokro drvo s velikim čistom četkom, tako da boja će se širiti ravnomjerno. Zatim početi primjenjivati ​​drvo mrlju s čistim krpe ili četka, možete koristiti sprej pištolj ako imate alkohol temelji brzo suši mrlju. Obrišite višak mrlju s papirnatim ručnikom, neka mrlja suhu i primijeniti drugi kaput ako je potrebno.
To je sve o drvo mrlje boje, a važnih savjeta koji će vam pomoći da odaberete, miješanje i nanošenje mrlje. Dakle, imajte na umu gore navedene savjete i odaberite odgovarajuću drvo mrlju boje.

No comments:

Post a Comment