Monday 13 February 2012

Dark Eye Makeup

U ovom užurbano lifestyle jedan ne dobije dovoljno vremena za cijeli šminke, i bez nekoliko touch ups jedna ne osjeća pomalo divlji. Ali to se lako može izbjeći jednostavnim šminke oko očiju. Oka šminka čini jedan pogled pametan, čak i bez dodir šminka četkom na vaše lice, možete hit stranke, pa čak i biti središte atrakcija! Iako većina od nas smatraju šminke oko očiju kao što je pitanje nekoliko minuta, to nije tako. To je vrlo opsežna i treba biti učinjeno s oprezom.
Postoje mnoge činjenice koje treba imati na umu dok radi šminke oko očiju, od kojih je prigodom je najvažnije. Za dnevna uglavnom se trebali odlučiti za lakši šminke oko očiju i za večernjim zabavama, tamne oči šminka je trik. Tu je jednostavna logika iza toga, tamne oči šminka tijekom dana doslovno boli oči svjetlost je već svijetla tijekom dana. Nasuprot tome, svjetlo oka šminka lako je skriven tijekom noći, čak i ako postoje umjetna svjetla. Dakle, ako ste se opredjeljuju za tamne šminke oko očiju, pazite da poziv stranke se ne da za marendu. To je malo o tome kada bi se trebalo primjenjivati ​​tamno oka šminka. Sada dozvoljava uzeti pogledati neke jednostavne tamne oči makeup savjete, koji će vam pomoći da riješite pitanje, kako se prijaviti tamno oka šminka.
Dark Eye Šminka Savjeti
Stvaranje tamne šminke oko očiju je vrlo lako, nije puno napori su potrebni za to. Počnite odabirom pravo hladu maskara i olovka za oči za svoje boje očiju. Ako imate smeđe oči, ti slijepo možete ići za crna olovka za oči, crna olovka za oči jer će naglasiti smeđu boju očiju. Ali ako imate plave ili zelene oči, ići za svjetliju nijansu. Čak i ako wan tamni pogled, da ne bi trebali ići za boje poput crne, kao što će izazvati kontrast učinak, što neće biti vrlo atraktivan! Neka nam vidjeti kako primijeniti korak po korak oka šminka za tamno efekt. Pročitajte više o smokey sjenila za oči.
Počnite s sjenilo. Jedan treba uvijek primijeniti prije sjenilo maskara, maskara kao što je značilo samo stvoriti okvir za oči. Odaberite tamne oči kao što su crna, ljubičasta, srebrna, itd. Nanesite ga ravnomjerno. Za Smokey šminke oko očiju, morat ćete na spoj tri različita sjenilo nijanse. Odaberite boje koje su svjetlo, tamnije i jako tamnu nijansu. Početak primjene svjetliju nijansu iznad trepavica, nanesite tamniju nijansu sljedeću i na kraju najmračnije hladu. Konačni učinak treba da bude, sjenilo gubi na vrhu oka, od svijetle do tamne. Potom odaberite eyeliner, opet u skladu s Vašim boju očiju. Crno i smeđe su dvije zajedničke boje za dramatičnu šminke oko očiju. Nanesite eyeliner na gornju, kao i donji kapak. Na donji kapak, crtanje debela linija. Ne jednom primijeniti debeli sloj gornji trepavica. Ono što je najvažnije, ne primjenjuju oka liner na unutarnji kutovi očiju. Na kraju, nanesite dva sloja maskare na vrh i dno trepavica. Tamno plava, crna i ljubičasta su neke od boja koje se mogu koristiti za ukupno tamno efekt. Pročitajte više o sjenilo ideje.
Pročitajte više na:; Šminka za zelene oči, šminke oko očiju za Blue Eyes, šminke oko očiju za smeđe oči, Hazel šminke oko očiju Savjeti: "Ovo su neke od lako tamne šminke oko očiju ideje. Možete zamijeniti eyeliner sa sjenilom. Ovo će vam dati instant gledati Smokey. Pa sada da znate sve o tamne šminke oko očiju, možete mahati vaše senzualne oči s ponosom!

No comments:

Post a Comment