Wednesday 15 February 2012

Francuski pletenica frizura

Francuski pletenica je vječno popularne hairstyle. To je oduvijek bio i uvijek će biti u modi. Veliki aspekt o tome je da ne samo da izgleda dobro, to pomaže brinuti o inače ne podliježe tresses. Da li vam je kosa ravna, valovita ili kovrčava, možete isprobati različite francuski pletenica frizura kao varijacije tradicionalne francuske pletenice. Svaki apartman ima jedinstven pogled, razlikuje od drugih, i može poslužiti kako bi unaprijedili vaš ukupni izgled. Odaberite pravi francuski frizura pletenica za pravo odijelo, a vi si dobar to ići.
Francuski pletenica frizura za djevojčice
Prije nego što pokušate ove francuski pletenica frizura, morate znati kako napraviti osnovne francuski pletenicu. Za to mora-čitati te članke o tome kako francuski pletenicom i kako francuski pletenica svoju kosu. ; Ovo Francuski pletenica frizuru samo dodaje više jazz u ukupnom francuski pletenicu izgled. Napravite jedan francuski pletenicu, i koristiti pokupiti izvući neke labave dlake na gornji dio glave i sa strane. Curl ove labave vlasi kose i dati sebi novi izgled s tradicionalnom stilu. , Provjerite je dvostruko pletenice na obje strane glave, nakon što je centralno dijeli kosu u dvije obrasce i nakon osnovne francuski pletenicu upute. ; Započnite pletenice kose kod kose. Kao što ste doći natrag krune, čine još dvije pletenice, a zatim prestati pletenice. Labav kosa može biti vezan ili labavo opleten u engleskom pletenicu. Koristite zanimljive pribor za označavanje frizuru. To će raditi posebno dobro za djevojke koje imaju valovitu kosu ili meke kovrče. ; Probajte ovaj jedinstveni Francuski pletenica stil također poznat kao nizozemski pletenicu. Dok je odluka normalan francuski pletenicu, umjesto da idu na predjelima kose preko svake druge, uzmi ih pod jedni druge. Učinak ove pletenice dodaje novu dimenziju frizuru. ; Dio vaše kose u centru, u dva dijela. Napravite Francuski pletenice na obje strane, dok ne dođete do leđa krune. Sada kombinirati kose u jedan francuski pletenica odavde. ; Drugi slatka Francuski pletenicom frizura je to napraviti samo s dvije sekcije kose umjesto tradicionalnih tri dijela. To daje pletenica deblji izgled, i da će izgledati bolje ako pletenica je malo labav. Provjerite to nije tako labav da se otvori. ; Napravite francuski pletenicu samo do nazad krune. Vezati labav kosu u konjski rep. Dodajte više jazz na ovu izgled branje vanjska dlaka s gornjeg dijela kose, i curling. Također možete nakovrčati završava vaše kose jazz it up. ; Popularni francuski pletenica frizura je dijagonalni francuski pletenica, koja polazi od jednog uha i završava na drugom uhu. Jednostavno izabrati mali dio kose s jedne strane, ona pletenica i prijeći preko glave na drugi kraj na uho. Tuck kraju u džep ispod kose i to sigurno s pin. ; Zanimljive varijacije francuskog pletenica je obrnuto Francuski pletenicu. Sve što trebate učiniti je flip kosu na prednjem i početi pletenice na potiljku vašeg vrata. Vi svibanj ištanje da biste dobili netko drugi to učiniti za vas. Nakon što su učinili pletenice prikupljanje labav završava i njih uvući u pod pletenicu, i sigurno ih s pin. ; Vi svibanj također uzeti pogledati na ove druge hair pletenice tehnika.
Važne točke koje treba zapamtiti dok je učenje kako napraviti francuski pletenica frizura je da morate naučiti osnovne francuske pletenice dobro. To stvara snažan temelj za bilo koji od navedenih stilova. Sada kada ste naučili ove tehnike, njih jazz s različitim kosu, kao završni dodir ove prekrasne frizure.

No comments:

Post a Comment