Sunday 19 February 2012

Baby Soba dizajni

Projektiranje beba soba je aktivnost pun zabave i veselje za buduće roditelje. Baby soba projektiranje je jedan od najzanimljiviji dio interijera za projektiranje. Osnovni elementi baby soba dizajna su baby platforma, dekor, pribor, beba igračaka kutije i drugi baby soba dekor. Ako kombinirate pravo vrste posteljinu s complimenting pribor, dizajn sobi beba će se pretvoriti u lijepu baby soba temu. Baby dizajna soba treba biti umirujuće boje kao što su svjetlo zelena, žuta vapna ili baby roza i plavo nebo. Evo nekoliko tema i ideja za bebe soba dizajne. Više o mališana kreveta.
Baby Soba dizajni za Djevojke
Djevojčice su sve o roza, slatka dekor, frocks, tijara, dressing up i balerina! Baby soba dizajne za djevojke bi trebali imati boje koje se opisuju kao girly. To ne znači da ćete se isključila plavi! Pobrinite se da svjetla i pribor soba djevojka dijete dizajn su nešto što predstavljaju baby girl. Razmislite vješanje slika bebe bluza ili različite vrste girly kosu. Accessorizing soba baby girl nije tako težak zadatak, kao što se čini kao u početku. Zavjese su veliki izgled-pojačivača. Dakle, pazite da koristite zavjese za sobu baby girl kompliment sa temom bebe sobi. Bacite pogled na sljedeće teme za djevojke dizajna bebe sobi.
Pink cvijet Cvjetni Dječiji; Pink se smatra girly boja u cijelom svijetu, a tako je to! Pink je pun topline, dosjetljivost i izgleda zabava u spavaćoj sobi baby girl. Pink cvijet cvjetni dječji vrtić je velika tema za bebe soba dizajne za djevojčice. Platiti više pozornosti na detalje u ovu temu. Jeste baby platforma obojene u različite nijanse ružičaste. Također možete dobiti ispis oslikana na posteljinu. Razmislite širenje bedsheets u svjetlo roza tonovima s cvjetnim dizajnom, dodati krajnje sladak izgled. Accessorize cijelu sobu sa roza beba Goodies, slikarstvo i igračke. Barbie lutka je sinonim za boje ružičasta. Dakle, također možete dati Barbie pogled na ovu temu. Dodaj ružičasta pravo kristala u sredini sobe strop luster. Djeca namještaja, kao što su police knjiga i knjiga klupi bi trebao biti u bilo ružičastoj ili bijeloj boji. Provjerite jeste li mjesto Noćni svjetiljke s bijelim i ružičastim tiskanih uzoraka. Možete dodatno accessorize sobu s ružičastim boji prugasti tepisi, ružičasta girly cvjetnim slikama i baby girl stolica za ljuljanje! Pumpa cijelu sobu s hrpe plišanih medvjedića i Barbie lutke.
Vintage Engleski Princeza Dječiji; Učinite svoj baby girl osjećati kao princeza u svojoj sobi tako što ćete odabrati berba Engleski princezu vrtić kao i njezin dizajn beba sobu! Jeste bijeli krevetić bebe željeza i ukrasite cijelu sobu sa engleskog pastelnim bojama. Koristite boje breskve vintage zavjese. Razmislite berba luster, prekrasne slike i berba zadržati boju temu previše. Ne miješati previše boje, a ne samo koristiti nijansama bijele, krem, roza, ruža i breskve stvoriti princeza kao što je izgled. Beaded Noćni lampa, jedna slika dijamanta tijara na jednom od zidova, berba ružičaste boje princeza krevet i fancy obliku princeza ogledalo će učiniti čudesa za svoje lijepe djevojčice! Razmislite o korištenju svila i šifon tkanina umjesto uobičajenih pamučne plahte. Provjerite je li zavjese su tipični engleski grafike. Stil zavjesa u mnogim slojevima i ogrnuti. Accessorize je s Goodies poput princeze kola stol komad na strani stol i stolica princeza. Učinite svoju kćer osjetiti na vrhu svijeta, uvijek!
Ostali popularan baby soba dizajne za djevojčice su točkicama tema, balerina tema, paperdoll vrtić tema, a leptir temu. Pročitajte više na:; Soba uređenje Ideje za djevojke, Soba Boje za djevojčice, cure Spavaća soba uređenje Ideje; Baby Soba dizajni za dječake, Dječaci su i uvijek će biti sve o automobilima, nogomet, zrakoplovi i video igre! Dakle, zašto ne stil baby soba dizajne za dječake koji se temelje na ovim dječački interesa? Neka nas pogledajte na nekoliko velikih projekata baby soba za dječake.
Nogomet Tema / Sport temu; Nogomet / Sport je jedan od modernih baby soba dizajna 'ideja. Inspire tvoj sin biti nogometne zvijezde u budućnosti s ovom temom. Dodaj krevet koji je oblikovan kao nogomet. Također možete razmotriti slikarstvo okvir kreveta s bojama i uzorak nogomet, tako da daje pravi izgled. Razmislite podnih pločica koje su zelene boje, poput nogometnog igrališta! Hang zidne slike od nogometnih zvijezda, a šalice su osvojili. Provjerite je li knjiga police i stolice su tematske skladu s tim. Zavjese bi također trebala vijoriti sportski izgled. Također možete objesiti zastavu poznati nogometni savez pogoditi gol!
Zrakoplov temu; Zrakoplovi su objekti od adrenalina kod mladih dječaka. Izborom zrakoplova kao temu za baby soba dizajna, vi ste zapravo nadahnuća svoga sina da se Air-Force pilot u budućnosti! Dizajn cijelu sobu u nijansama bijele i plave. Boja svih zidova sa plavom bojom neba i pitati profesionalni slikar slikati bijele boje oblaci na tim zidovima, tako da je vaš sin se osjeća kao da je on leti u zraku već! Provjerite je li sve u sobi ima aviona na njemu - posteljina, plahte, knjiga police, stolice, pa čak i wastebasket! Zavjese mogu biti u pamučna tkanina i tamno plave boje, na komplimentu ostatak sobe. Hang pravi vojno zrakoplovstvo kapu ili značku ratnog zrakoplovstva za autentičan izgled i neka se vaš sin visoko letjeti!
Ostali baby soba dizajne za dječake uključuju nautičkog tema, top automobili tema, Spiderman temu i sve vrijeme klasičnih GI-Joe temu. Više na:; Soba uređenje Ideje za dječake, Soba uređenje Ideje za dečke, Soba Boje za dječake; Unisex Baby Soba dizajni, ako nemate pojma o spolu nadolazeće bebe, možda biste željeli pogledati na unisex baby soba dizajna. Teme uključujući crtane filmove, čajanka, ocean ili pod vodom života, životinjama ili jednostavno krejon boja su neke od velikih, privlačan i cool baby soba dizajne koji su sigurni da se molimo! Pročitajte više na:; Baby Room Ideje; Baby Room Decor Ideje, dječji vrtić uređenje Ideje, Ideje za uređenje Baby Room, nadam se, s tim baby soba temu ideja, koju će napraviti najbolje od dizajna bebe sobi. Odaberite boje i ostali pribor mudro, tako da ga pozdravi cijeli izgled. Pobrinite se da što god se odlučite je u potrazi svijetle. Dull boje su potpuni NO-NO za bebe sobi dizajna. Provjerite je li rasvjeta je svijetla previše. Djeca, toddlers i bebe vole ga svijetle i šarene! Učinite to razigran za njih!

No comments:

Post a Comment