Monday 27 February 2012

Usisnu granu propuštanja Simptomi

Jeste li ikada primijetili da vaš automobil motor ne radi ispravno ili praznog hoda, čak i nakon zamjene motora? Pa, šanse su, da je vaš automobil motor može imati usisnu granu curenja. Vrlo je važno razumjeti što je usisnoj cijevi, prije nego što smo saznali simptome usisnu granu curenja. Usisnih grana, koja se također naziva kao usis, je dio motora koja opskrbljuje kombinaciju goriva i zraka za motor cilindara. Upoznajte više o auto dijelova.
Usisnih grana, usisni sustav je skup cijevi, koja se smanjila opterećenja motora. Opskrbljuje i održava omjer zraka i goriva. Mnogoznačnika prolazi smjesa zraka i goriva u motor kroz carburetors vozila. Usisnu granu je jedan od najvažnijih dijelova izgaranja stroja, koji osigurava optimalnu isporuku goriva na motoru. Postoje dva glavna uvjeta koji mogu dovesti do problema usisnoj cijevi curenja, oni su - kada je rashladno sredstvo se uvodi kroz prednji dio usisnu granu da se na radijator i kada se višestruko koristiti u automobilu je napravljen od plastike. Oba slučaja mogu dati način da se usisni sustav brtve curenja, što uzrokuje ozbiljne probleme u pravilan rad motora, unatoč pravilnom održavanju vježbi. Pročitajte više na automobil problema.
Usisnu granu propuštanja simptomi, postoji nekoliko stvari koje ukazuju na usisnoj cijevi curenja, koji su zapravo prilično očito. Postoje šanse za istjecanje biti unutar rashladnog prolaz. U takvim slučajevima, usisnih grana curiti simptomi su jasno vidljivi u obliku vode ili pare propuštanja. Tipično, ovi simptomi usisnu granu curenja poštuju kada je vozilo u praznom hodu. Bazen nafte koje vidimo formirana ispod parkiranog automobila, je zapravo jedan od glavnih simptoma usisnu granu curenja.
Druga značajna stvar koja je potrebna da se smatra da među usisnu granu curenja simptoma je smanjen auto izlaz. Kao što motor ima izvršiti na niskim opskrbu zraka i goriva, njegova snaga počinje padati, što uvelike utječe na performanse vozila. U takvim slučajevima, možda ćete ga pronaći teško ubrzati i održavanje automobila brzinu. Ukoliko pronađete takve probleme, onda bi bili sigurni da raskošnu radi pravo uzimanjem vozila na servis centar.
Drugi vrlo važan usisnu granu curiti simptom je šum koji u vozilu čini svaki put kada pokrenete ili miruje motora. Jedan od najosebujnijih simptomi usisnu granu brtva curiti je iznio ili gulping zvuk motora čini. Ponekad, također dobiva nemoguće isključiti motor vozila. Usisnu granu curenja pokazuje da je zrak je pušten unutar stroj koji je uzimajući apsorbira u motor automobila.
Usisnu granu propuštanja Ispravak; usisnu granu curenja je definitivno štetna za ispravnost vozila, ali njegova zamjena ili popravak je jeftinije, u odnosu na druge vrste popravaka automobila. Provjerite jeste li zamijeniti stariji s aluminijskim mnogostruke. Također možete se odlučiti za višestruki graničnici, koji su jači i moćan. Uz promatranje iznad usisnoj cijevi curenja simptoma, također možete otkriti curenja pomoću vakuumske podvaliti.
Još jedan jednostavan način pronalaženja usisnu granu curenja je korištenje cilindra propan plina, koji možete jednostavno pronaći u bilo kojem hardveru dućan. Sve što trebate učiniti je pokrenuti motor i istisnite malo količina plina uz rub usisnu granu zgloba. Plin bi to lakše za vas da vidite oštećeno područje od usisnu granu! Sada, izlučivalo rezno ulje sustav, uzeti mnogostruke van i pitati stručne riješiti problem!
Pa, to je sve što sam mogao reći o usisnu granu curenja simptoma. Nadam se da gore navedenih podataka je korisno za sve vas!

No comments:

Post a Comment