Monday 13 February 2012

Najbolji sunless Tanner

Došlo je doba kada je bio sajam kože smatra vrhunska (to je još uvijek slučaj s Indijom). Ipak, tada se vremena promijenila i utjecaj slavnih ima zavidan suncem poljubi i bronzan ten i boju kože, sunce poljubi koža je gledalo kao očaravajući i egzotično. Od tada, bronzan ten postao je bijes i koncept poštenog i lijep je uzeti natrag sjedalo. Sada štavljena boja je u. Ali svaki put kad ga nije moguće ići na sunčanoj plaži ili voli za štavljenje. Dakle, mogućnosti učiniti ono što moramo da se dobije lijep ten? Sjediti leđa i opustite se kao sunless tanners, ili ono što se može nazvati samo losionima za tamnjenje kože i sprejevi su na svoje spašavanja. No, što je jedan najbolji sunless aparata za suncanje? Neka nam pomoći vam s tim!
Najbolji sunless Tanner losion
Dihydroxyacetone (DHA), prema stručnjacima, najbolji sunless tanners na tržištu su oni koji sadrže dihydroxyacetone (DHA), naprotiv, da izbjeljivanje agent AHA (alpha hydroxy kiselina). Kada se osoba odnosi štavljenje losion, kemijske reakcije između DHA i aminokiseline u mrtve sloj kože površine odvija. Ovo je način kako DHA koja sadrži samo djela štavljenje losion.
Tirozin, jedan učinkovit sunless štavljenje tvar koja se nalazi u sunless losionima za tamnjenje kože ili tablete nakon DHA je tirozin. To u osnovi su suncanja akcelerator s tirozin, aminokiselinu. Očigledno, tirozin stimulira i povećava stvaranje melanina, ubrzavajući proces suncanja. One se koriste u kombinaciji s UV izloženost.
Nestalne Bronzers; Ako želite privremeni sunless štavljenje ili Bronzing, možda bi mogao ići za nestalno bronzers. Ti su dostupni u svim oblicima od praha to sprejevi to losione i gelove. Kada primijeniti, to može biti uklonjena bez ikakvih komplikacija sa sapunom i vodom. Ove mrlje osobe kože samo do vremena nisu ispiru. Pročitajte više o self štavljenje savjete.
Osim ovih losione, tu su i suncanja pilule imaju canthaxanthin kao aktivni sastojak. Zapravo, ovo je zajednička boja aditiv u određenim prehrambenim. No, postoje dvojbe oko njegove učinkovitosti. Naizgled nakon konzumiranja pilula, canthaxanthin je položen cijelom tijelu, a da ne spominjem sloja masnoće ispod kože. Međutim, to baš i nije savjetovao da koristite ovaj jer to može imati ozbiljne nuspojave. Pročitajte više na suncu i sunless kožara.
Melanotan hormon sintetički melanocite-stimulirajući hormon analogni, je još jedna alternativa koja se razmatra. Sve je rekao i učinio najbolje sunless kožara mora ispuniti ove stvari -; Prije svega, treba vam dati tan! , To ne bi trebalo ostaviti mrlje ili tragove na koži. , Ona bi trebala izgledati prirodno. , Mora biti dokazano da rade i sigurno, po mogućnosti od priznate marke. , Ne bi smjelo biti narančasta sjaj na vašoj koži. , To su mjerila najbolje sunless kožara. Osim toga, ako želite najbolje sunless aparat za suncanje za sajam kože, L'Oreal čini se da je dobar izbor. L'Ooreal's Sublime Bronze samotamnjenje Gelee, koji dolazi u obliku gela, mogu vam dati lijep ten, čak i ako imate srednje kožu. Opet, ako ste obličje za najbolje sunless kožara za muškarce, L'Oreal ponovno je dobar izbor uz Clinique Non-Streak bronzer za muškarce i Neutrogena sunless losionima za tamnjenje kože kao dobro. Postoji nekoliko najboljih sunless suncanje sprejevi previše što tvrtke tvrde da imaju. Ali što se tiče ljudi su zabrinuti, sprejevi i pjene su savršeni jer oni mogu primijeniti u područjima gdje postoji rast kose.
Prije kupnje sunless Tanner, Ako ste u potrazi na sunless kožara koji će suho brzo, idi za jedan u obliku magle. Osim toga, štavljenje losion kupiti odvojeno za vaše lice i tijelo. To će uštedjeti vaš novac, kao i spriječiti da vaše kože lica iz uzimajući oštećen. Poželjno je, ići za suncanje proizvod koji odgovara svim tonovima kože. Pročitajte više o štavljenje savjeta za sajam kože osoba.
Dovoljno je uzeti brigu o tim stvarima i da će zasigurno pronaći najbolje sunless kožara vrlo jednostavno. Osobno, smatram da ne treba da se preplanulost, ako su pošteni! To je ono što vam, naravno, dobio, pa zašto ga mijenjati? Ali ako to je ono što želite, ali imaju veliki štaviti onda! Pročitajte više o štavljenje savjete.
Ovo je mjesto gdje ću odjaviti! Pazite!

No comments:

Post a Comment