Sunday 26 February 2012

Kristalima soli - Recept

Minerali su formirane od sitnih čestica poznatih kao atomi. Od tih atoma u većini minerala ponavljajući uzorak i slijediti trodimenzionalni uzorak. Zbog toga, mineral ima sposobnost da se formira u normalnom kristal s ravnim stranama. Pojedini kristali imaju sposobnost da se razvije u kocke, a drugi razviju u kristale s više od dvije strane. Ovo potonje je poznat kao prizma.
Kristali mogu se lako uzgaja kod kuće, koristeći se osnovnim sastojcima. Sol, šećer i stipse kristali često su kod kuće. Osnove za sve od tih materijala ostaje isti, gdje vam je potrebno da neka kemijska rastopiti u vodi i pustite da voda ispari ili cool rješenje koje automatski će se kristaliziraju tvari. Prije nego učenje kako rastu kristalima soli koristeći receptima soli kristala, neka nam pogled na neke više informacija o kristalima soli.
Kristalima soli Informacije
Sol kristalno imaju brojne moderne dan koristi i prednosti. Najčešći koristiti sol kao konzervans. To je uključena u raznim kozmetičke proizvode i sapune, kao dobro. Sol je poznato da su odličan čišćenje svojstva i stoga je uključen u našoj prehrani i sol kristalno lampe su proizvedene da očiste zrak. U davna vremena, kristalima soli su također koristiti za očuvanje mrtvih tijela u grobnicama. Neke civilizacije su poznato da je trgovanje soli u drevne dane. Pročitajte više na kristal koristi.
Kristalima soli nastaju u oceanu, jezera i zaljev kreveta diljem svijeta. Također se dobiva kroz rudarska rock depoziti u pojedinim zemljama. Kristalima soli se koristi u lampi i svijeća nositelji su dobiveni iz Himalayan planinskih lanaca u Indiji.
Mineralni sastav u soli kristalno određuje boju. To je razlog nerafiniran kristalima soli može biti bilo koje boje. No, nakon što su rafinirana, ti kristali su oborio i uvijek su bijele boje. Ovisno o mjestu gdje kristalima soli su prikupljeni i proces doradu, kristala soli su klasificirani.
Pročitajte više na različite vrste kristala:; Stipsa Kristali, šećera kristala, možete lako napraviti kristalima soli kod kuće koristite neki od recepata soli kristal u nastavku.
Kristalna sol Recept Korištenje Zajedničke Sol; Ulijte 1 šalicu vode u posudu i pustite da zakuha. , Nakon što je kuhana, izlije čašu kontejner ili jar. , Dodati žličicu soli na ovaj vrč vode. Promiješati pažljivo i polako, jedna čajna žličica na vrijeme. Izbjegavajte žuri u ovom koraku. ; Držite ponavljanje iznad korak do primijetite sol prestaje da raspusti bilo dalje, nego počinje dobivanje akumulirana na dnu posude. ; Sada možete odabrati boju dati kristala. Dodaj o dvije kapi boje hrani od željene boje u smjesu. ; Uzmi olovku i oko jedne od svojih završava vezati niz. Na drugom kraju, priložiti isječak papir. ; Držite olovku na jar na takav način da je papir isječak dotakne dno posude, dok je niz visi dolje s vrha. ; Neka jar ostati kao što je na mjesto gdje vas nitko neće dirati. , Nakon 24 sata, provjerite jar i naći ćete kockasti obliku kristala tvore na papiru isječak. ; Sol Crystal Recept Korištenje Epsom soli; Prokuhati 1 čašu vode i sipati u praznu čašu zdjela. Držite dodajući jednu žličicu Epsom soli na vrijeme i uzbudljiv smjesu polako. Učinite to do sol otapa i dalje počinje collecting na dnu posude. , Dodati nekoliko kapi prehrambenih boja po Vašem izboru koje želite dati kristalima soli na nekoliko ugljeni briketi. , Neka ta dva ugljeni briketi ostaju na dnu posude. ; Držite čašu zdjela na mjestu gdje nitko neće smetati. , A nakon 5 dana, primijetit ćete prizmu obliku kristala formira u zdjelu. ; Možete improvizirati bilo koju od soli kristala receptima zamjenjujući papir isječak s bilo kojim drugim tvari. Također, možete koristiti kamena sol umjesto soli. Ne zaboravite da pokriju staklenku ili zdjelu sa papirnatim ručnikom kako bi se spriječilo bilo kakve prašine od ulaska u kristalima.
Pročitajte više na:; Kako napraviti Kristali, kako rastu kristala; Kako se kristali formiraju, a nakon učenja kako napraviti kristalima soli koristeći bilo koju od soli kristala receptima obrazac iznad, pokušajte ga sami kod kuće. Sa svojim brojnim čišćenje i uklanjanje toksičnih svojstava, kristalima soli definitivno će pročistiti zrak u vašem domu.

No comments:

Post a Comment