Friday 17 February 2012

Slon kose Narukvica

Pravi afrički slon narukvica kosa će naići kao vrlo lijep oblik umjetnosti i nakita. No, mnogi od vas svibanj ne znaju da je narukvica slon kosu seeped u legendi i tradicionalnih značaj. Narukvicu slona kosu legenda datira preko 1200 godina. To je afričkog podrijetla. Smatra se da su ljudi koji nose narukvice slona hair zaštićen od bolesti, nesreće i zla.
Slon kose Narukvica - značenje
Narukvicu slona kosa, kao što je jasno iz naziva, je narukvicu koja se sastoji od rep kosa slona. Međutim, ona je postala nezakonite aktivnosti kako bi narukvice od slona kose sada. Na mjesto toga, srebrne narukvice, koje su primjerak narukvice slona kosa originalnim nacrtima su napravili. Isto tako, narukvice koristeći žirafa kose i reproducirajući slona kosu narukvicu dizajna su izrađene. Pročitajte više na izradu nakita.
Već stoljećima, Afrička mitologija je vjerovao da je slon oblici veza između neba i zemlje. Dakle, nosio narukvicu slon kosa će blagosloviti nosilac s ljubavlju, zdravlje, blagostanje i napredak.
Narukvicu kosa slona može imati jedno ili dva čvora 4 čvora. Dva čvorova narukvicu slona kosu označavaju i predstavljaju zemlju (koja se sastoji od plodnosti i predaka) i prirode (koja se sastoji od duhova i snaga). Stoga se vjeruje da stvori spoj i ravnoteža između Zemlje i prirode. Stoga je nosilac je u sync sa silama svemira.
Četiri čvor narukvica označava elemente prirode naime vatre, sunca, vode i vjetra. Nitima kose koji prolaze na mjestima čvorova simboliziraju doba godine. Kretanja na mjestima čvorova duž žice, pokazuje snaga prirode i predstavlja stalnu evoluciju i tako pomaže donijeti snagu, sreću i bogatstvo za nosilac. Osoba koja lovi i ubio slon, bi nositi narukvicu u svoje pravo oružje, a onih kojima je narukvicu slon kosa je bila nadarena, ona nosila u svojoj desnoj ruci.
Kako napraviti Narukvica kose slon
Vrlo je teško napraviti narukvicu slon kose. Slon kosa je jako gusta i jednolančanih može ići do 22 inča. Teško je napraviti narukvicu slon kose zbog jednog kraja pramen kose je deblji od ostalih. Stoga se mora rezati dijelove, tako da hrpa kose s iste debljine može se okupili kako bi narukvicu. Stariji slona kosa je deblji od onog mlađe slona. Boje raspona slona kose od crne do smeđe i vrlo rijetko bijelo. Bijela kosa je mogućnost pojava, najčešće naći među starijim slonova. Da biste saznali ako je pramen kose je originalni, uzmi utakmicu na njega. Ako je izvornik, on će mirisati kao gori kosa.
Slon kosa mora biti kuhano i softened, bez kojih nije moguće pretvoriti u različite oblike. Onda dok je još vruće, ona mora biti oblikovan u potreban oblik. Onda to mora biti hlađen tako da zadržava oblik koji je oblikovan u.
Na mjestima čvorova od narukvice treba biti ravnomjerno raspoređeni. Oni također trebaju biti čvrsto vezana, bez kojih, niti će doći labav i klizanje preko jedne ruke i padne.
Čvorove koji se koriste za držanje narukvice zajedno će se razlikovati u stilu i obliku. Neki su običnom dok su drugi više razraditi. Čvorova, kao što je spomenuto ranije, ili će biti 2 ili 4 u br. Ali čak i to može promijeniti, uz neke ide do 8 u broju.
Pročitajte više o; Narukvica stvaranje ideje; Narukvica tehnikama izrade, narukvica Izrada uputa; Slon kose Narukvica skrbi; Operite ručno, korištenjem minimalne sile. ; Korištenje previše snage i pritiskom umetnite čvorova može dovesti do loma jednog ili dva vlasi kose. ; Operite kosu sa normalnim šamponom ili pas šampon. , Nikada ne staviti ga u stroj za pranje rublja, 'coz to će ga oštetiti nepopravljiv. ; Stanje s kap ili dvije kose regenerator nakon pranja. , Pobrinite se da svaku pojedinu programsku aktivnost dobiva uređaj, otvaranjem i zatvaranjem svaku pojedinu programsku aktivnost i liječenje odvojeno. , Pobrinite se da obrišite višak omekšivača. ; By kondicioniranje i održavanje narukvicu slona kosu, boja će biti zaštićeni. Bez kojih narukvicu slona kosa će isušiti (budući da je izrađen od prirodne kose koji sadrži ulja.), A niti će se početi break i Splitu.
Iako jedan svibanj ištanje to posjedovati pravi narukvicu slona kose, to nije nešto što se može učiniti više. Posjedovanje jedan, smatra nezakonitim i računat će se kao krivično djelo prema zakonu. Međutim, posjedovanje imitacija narukvice slon kose koja su izrađene od metala poput zlata i srebra ili više bliži uzorak poput žirafa kosa je uvijek opcija koja je dostupna.
Pročitajte više; narukvice izrađene od niza; Prijateljstvo narukvice Patterns; Kako napraviti Narukvice konoplje, možete postati dio ove legende također i vlastiti narukvicu slon kose u srebro ili zlato. Izgleda classy i ima veliku povijest i legenda da odnese.

No comments:

Post a Comment