Wednesday 1 February 2012

Desert Landscaping Biljke za

Postoje dva scenarija, kada vrt ljubitelje odlučiti za dizajn pustinjski krajolik: jedno je kada oni žive u sušnim sklon područje, a drugi je kad im je teško posvetiti potrebnu količinu vremena za vrtlarenje. Međutim, pustinjski landscaping je također vrlo uzbudljiv za ljude koji žele pomoći u plemenitom uzrok štednje vode. Pustinja landscaping nije sve o raste kaktus, ali postoje i brojne druge vrste pustinjske biljke za uređenje okoliša, koje možete jednostavno uvesti u svoj vrt. Ne treba biti stručnjak da vrtlarstvo biljka pustinje stabala u vrtu. To je također razlog zašto sve više i više amaterski vrtlari su sljedeći pustinjski landscaping kao svoje najnovije muze.
Desert Landscaping ideja; Postoje dvije najvažnije koristi od pustinjske biljke za desert landscaping. Prvo, oni zahtijevaju najmanje količine vode i drugo, što im je potrebno najmanje iznos za održavanje. Obje ove stvari su zaista koristan za vaše otvorenom, kao i zatvoreni u vrtu. Desert Landscaping je odlična ideja za ljude koji žele doprinijeti uzrok očuvanja vode. Također, ljudi koji žive u "vrlo niska voda koristiti zona 'trebali bi se odlučiti za desert landscaping. Postoji nekoliko osnove pustinje landscaping, koji čine ga zaista raditi za suhe zone. Prvi od njih je izbor najboljih pustinjske biljke za uređenje okoliša.
Većina biljaka pustinje landscaping napredovati najbolji u dobroj drenažu tla i dovoljno malčiranje. No, za bolje rezultate, ove biljke su potrebne da se stavi održavanju odgovarajuće udaljenosti između njih. Pustinjske biljke uspijevati najbolje kada se održavati pustinji poput okolicu za njih. Dakle, uvijek se biljke pustinju održavanje udaljenosti od nekoliko metara između biljaka. Kao opće pravilo, uvijek biljka grmova i grmlja uz pustinje stabala i sukulenti. Mjesto grmova i grmlja kao žarište vašeg krajolika i korištenje ograničenog broja sukulentnih biljaka.
Pustinjske biljke za uređenje, Ovdje su neke od najboljih pustinjske biljke landscaping za koje su niske održavanje visoke krajobrazne vrijednosti. Pročitajte više o pustinjske biljke život kao dobro.
Joshua Tree, The Joshua Tree "se također naziva kao" juka dlan ', koji je brzo rastuća pustinjske biljke za uređenje okoliša. Ona ima tamno zeleno lišće i linearna je cvjetnice stabla. Cvijeće u cvatu Jošua stabla tijekom veljače do travnja.
Skakanje Cholla Cactus, skakanje cholla kaktus je također poznat kao visi lanac cholla. To je biljka s low-grananje stabla i opuštene grane lancima voća. Ova biljka nosi bijela i roza cvjetovi koji cvatu sredinom ljeta.
Boca Četka, četka Boca je višegodišnja biljka s dobro suša otpornih kapaciteta. One su široko dostupni sa veliku raznolikost i sport prekrasnim cvjetovima mnogo puta godišnje. Oni su dobar izbor za sadnju u blizini kapanje sustav ili ribnjaka.
Popis Desert Landscaping stabala; Ovdje je kratak popis drveća pustinje landscaping. ; Blue Palo Verde, Pustinjski Hackberry, Desert Willow, Fern-of-the-pustinji, Honey Mesquite, Ironwood, malo Leaf Palo Verde, Palo Blanco, obuće Gudački Bagremov, Slatki Bagremov, Južne Amerike Mesquite, Teksas ebanovina, Popis Desert Landscaping trajnice i wildflowers, Ovdje je kratak popis pustinje landscaping višegodišnje biljke i wildfolwers, Arizona Yellow zvona, Arizona Rosewood, Jesen kadulja, baja bajke Duster, Bush Dalea, Brittlebush, Chuparosa, kreozotom, Desert Neven, globus Mallow, Hopbush, malo Leaf Cordia, Ocotillo, Prepelica Bush, Red Bird of Paradise, Crvene petarde, Teksas Mountain Laurel, teksaški rendžer, Yellow Bird of Paradise, Popis Desert Landscaping Ground Navlake i vina, Ovdje je kratak popis tlo pustinje landscaping pokriva i vinove loze . , Meksički jaglac, prateći Lantana, prateći dima Busha, Queen's vijenac; Yellow Orhideja Vine; Popis Desert Landscaping sukulentnih biljaka, Ovdje je kratak popis pustinje landscaping sukulentnih biljaka. , Aloe Vera, Barrel Cactus, Beargrass, Banana Yucca, Beavertail opuncija, Desert Spoon, slon hrani, jež kaktus, agava hobotnice, Purple opuncija, saguaro kaktus, Soaptree Yucca: "Ovo su neke od najboljih pustinjske biljke za uređenje okoliša. Postoje još neki pustinjske biljke koje napredovati lijepo u relativno kosu zone, koje su - bugenvilije, oleander, Lantana, narančasta jubilej, itd. Uvijek odaberite lokalnim vrstama, kada je u pitanju pustinjske biljke za uređenje okoliša. Na taj način ćete osigurati maksimum ljepotu vašeg vrta pustinje. Možete dodati suho rijeka potok poput strukture u dvorište, ako je moguće. To će svakako poboljšati vizualni vrijednost vaš krajolik, kao i vrtlarstvo vještine.
Pa, to je sve što sam mogao reći o pustinjske biljke za uređenje okoliša. Te biljke zahtijevaju minimalno vodom i najmanja količina pažnje. Ali pobrinite se da dobijete adekvatnu količinu vode i da oni zaslužuju pozornost! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment