Thursday 9 February 2012

Soba Sheme boja

Vrsta soba shema boja koji se odlučiti jer su možda čak i važnija od vrste namještaja, opremanje, pribora i ostalih stvari koje namjeravate koristiti u svojoj sobi, koliko je to povećanje žalba soba je u pitanju. Pravo soba shema boja, koji su izabrani za čuvanje čimbenici kao što su mjesto u sobi, njegova izvan uređenje, prozori i vrata u sobi i korištenje prostora, u vidu, posuditi ona stila i ljepote, što je neusporediv. Dakle, ako planirate da biste dobili vaše interijere slikano a nisu sigurni o pravu boju sheme za isto, u nastavku su neke savjete o tome boje za prostorije, koje će zasigurno naći pri ruci. Pročitajte više o unutrašnjosti slikarstva.
Boje za sobe
Living Room Sheme boja, za dnevni boravak, opredjeljuju za neutralne boje poput sive, tan, vrhnje i bež će biti idealan. To je zato što neutralnih boja ide jako dobro sa svim vrstama i oblicima namještaja, podova i pribor. Dakle, ako ste netko tko voli koristiti puno dodatne opreme, svijetle boje namještaja i tkanine, s mnogo oblika različito rugs i tepisi bačen u tu i tamo u dnevnom boravku, onda JA predlagati ići u za neutralne nijanse za zidove kao kao strop.
Još jedna mogućnost za dnevni boravak je boja ljubičasta. Ljubičasta boja oslikane sobe, označava stil, naknade i sofisticiranost. Dakle, ako namjeravate imati moderne dekor za vaš dnevni boravak, tj. s puno čelika i kovanog željeza namještaja i pribora, ljubičasta će napraviti odličan izbor za vaš dnevni boravak sheme boja.
Blagovaonica Sheme boja; Za blagovaonica, kombinacije boja s crvenim ili samo običan crvene boje na zidovima, s kontrastnim bijelim na stropu, će izgledati dobro. Ako ste platili pozornost, morate imati primijetio da mnogi restorani su zidovi koji su slikani u crvenoj boji. To je zato što je crvena boja koja označava strast, vitalnost, glad i želja. Crvena čini odličan izbor za prostorije u kojima puno društvenih okupljanja dogoditi ili gdje se hrana je služio. Međutim, zidovi oslikani u crvenoj boji, može napraviti sobu malo tamno i tmurno. Dakle, odlučiti za običan crveni, samo ako blagovaonica ima puno prozora odakle prirodnog svjetla može doći u. Ako to nije slučaj, onda obojiti zidove u kombinacijama crvene s drugim bojama, kao što su ružičasta i bijela. Pročitajte više o sobi boja i raspoloženja.
Spavaća soba Sheme boja, Spavaća soba je mjesto, gdje se nalazi mir i spokoj, nakon napornog dana na poslu. To čini plava, osvježavajuća boja, koja predstavlja oceana i mora, idealan je izbor. Plava boja unutrašnjosti dolazi u mnogo nijansi kao nebo plavo, aqua i tirkiz. Nakon što je spavaća soba oslikana s vertikalnim ili horizontalnim prugama sve ove tri boje na krem ​​pozadini će izgledati velika na zidovima spavaće sobe.
Drugi izbor boja za spavaću sobu je zelena. Zelena je boja povezana s prirodom, rođenja i vitalnost. To je vrlo smirujuća i umirujuće djelovanje na ljude. Normalno, zelena se koristi u kombinaciji s bojama poput žute i bijele, kada se koriste za unutarnje slike. Međutim, ako ste u potrazi za zanimljivim sheme boja sobu za spavaću sobu, kombinacija plave i zelene, iako nešto od običnih, svakako će izgledati odlično.
Pročitajte više na:; Odabir unutrašnjih boja boje za vaš dom, unutarnjih poslova boje boje i kombinacije; Kuća unutarnjih Slikarstvo ideje; Uz izbor soba shema boja, postoji niz drugih stvari koje bi trebali obratiti pozornost, kada je slikarstvo vaš interijer . Na primjer, prije početka slikati, pobrinite se da stara boja je potpuno struganje isključeno i da nema gljiva na zidovima. Također, za dnevni boravak ili spavaću sobu, ići u stan završiti boje, s druge strane, za kupatilo ili za kuhinju, ići za polu sjaj boje kao što se može lako biti izbačen. Nadam se da ove savjete na sobnoj sheme boja i slikarstvo, će vam pomoći kada to učinite interijera Vašeg doma. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment