Tuesday 7 February 2012

Solarna fontane i Sunčeva Fontana pumpe

Pejzaž ukrasi su vidjeli nove inovacije i elementi su osmislili tijekom posljednjih nekoliko godina. A doma u vrtu nikada ne može biti potpun bez vode fontane koje dodaj u ljepotu mjesta. Virtuozni zvuci vode može pomoći u opuštanju uma. Ovi fontane vode, dakle pronaći mjesto u jednom je dvorištima, patios ili čak i trijem. Ali, dodajući vodoskok na dekor također znači vlasništvo galamiti okolo sa dugim električni kablovi koji se pokreću sve više mjesta. To može biti težak zadatak i može pokvariti dekor mjesta. Dakle, što čini jedan učiniti kako bi se poboljšala na otvorenom u takvim uvjetima? Jedan od najpopularnijih i troškovno učinkovito rješenje je instaliranje solarnih vode fontane.
Što su Solarna fontane?
One su određene prednosti nad drugima jer oni rade na solarnu energiju. Biti ekološki prijateljske, te pokrenuti besplatno uz pomoć majke prirode! Powered by solarne energije, te ne zahtijevaju glavni wirings i ne rade u noći, osim ako imaju baterija bude uvijek instalirana. To ga čini vrlo lako za postavljanje. Sunce je energija se prikupljaju i pohranjuju putem male solarne ploče na fontani. Solarnih ploča može se instalirati na različite načine za solarnu vodoskok:, a fontana osnovice; U posebnoj ploči koja se nalazi na nekoj udaljenosti od fontane, izgrađen kao jednom komadu, te se može postaviti bilo gdje u kući ili na otvorenom. Sve se sastoji od je stvarna baza funkciju. Uz brige električnih problema biti smanjena zauvijek, oni se vrlo malo održavanja i napora od strane osobe. Čak i ako postoji prodora vode, što je rijetko, nema priključka na struju brinuti.
Najveći imovine na solarni fontana je da oni ne gubit neobnovljivih fosilnih goriva na vrt dekor. Oni su u skladu s zakonima prirode i pružaju svu funkcionalnost redovnog vodoskok.
Jedini trzaj u njegovu funkcionalnost je da to ne može se koristiti noću. Fontane su najveći užitak u noćnoj s kombiniranim svjetlosnim efektima i vodu koja teče. U takvim slučajevima, baterija operiran solarni fontana dobro raditi. The fontana treba imati dovoljno snage za pohranu energije koje mogu učiniti ga pokrenuti preko noći.
Postoje mnoge vrste solarnih vode fontane. Možete uzmite pokupiti iz kaskadno fontane to birdbath fontane. Plutajući solarne fontane također napraviti popularan izbor. Ove dodati glam faktor za bilo koji vanjski događaji ili prigode.
Vrste Solarna fontane:
Keramičke Solarna fontane: Get okoliš Keramičke Solarna fontana kako bi obogatili vaš vrt. Umirujuće ambijent je stvorio te self-sadržane fontane. Meka gurgling vode pomaže da mirno one osjetila. Osiguralo da su opremljeni s najnovijom tehnologijom pumpa za vodu koji daje optimalne performanse.
Dva Red Solarna fontana: Gledajte na suncu transformirati ovaj fontana u utočište za male ptice. Virtuozni zvuci i bubbling vode imaju moć da privuku naše pernate prijatelje. U takvim slučajevima, solarni panel nalazi se na vrhu vodoskok. To osigurava optimalan rad pumpi za vodu.
Terakota Solarna fontana: zemljani tonovi ovog fontana mješavine dobro s bilo koje vrste vrta. The self-sadržane Duo terakota naslagati Solarna fontana pomaže u stvaranju umirujuće ozračje s nježnim zvuk tekuće vode. Neki od tih čak može pretvoriti u zatvoreni vodoskok uz pomoć adaptera. Ruka završio terakota fontane su popularne među mnogim pokupiti.
Bazen vodoskok: One se mogu koristiti pojedinačno ili se može čak biti postavljeni u bazenu ili vode vrt. Oni su uglavnom opremljeni sa zasebnim solarnu ploču. Sastoji se od mini solarne pumpa za vodu koja stvara uzbudljive efekte slanja mlaza vode, u zrak. Stoga je idealan kao birdbath ili fontana zdjelu.
Solarna fontana pumpe:
Solarna fontana pumpe pomoći u cijeloj funkcionalnost vašeg fontane. Postoji čitav niz solarne powered pumpi na raspolaganju. Kao što je spomenuto prije, prva vrsta je all-inclusive fontana i solarne energije izgrađen pravo u. Ovdje možete jednostavno stavite fontana u području koje dobiva sunčeve svjetlosti. Druge vrste su korisne za veće značajke vode. To su idealni za stranke gdje se može osjetiti potrebu dodati plutajući značajka na ribnjak. Solarna powered fontana pumpe također su dostupne u različitim veličinama i stilovima. Većina od njih su dizajnirani da uklopiti u prirodni okolini mjesta.
Dakle, zaboravite na sve svoje probleme električne i dobiti solarni fontana danas. Pomoć štedi energiju bez hassles!

No comments:

Post a Comment